geçer umarım en kısa zamanda. yoksa tahammül edilicek gibi diil inan... yarın benim de tekrarlanıcak tahlil. inşallah senin de benim de artmıştır beta hcg seviyelerimiz... :18:
yarın bu şişkinliği doktoruma danışmam lazım....
canim sykma canini benim esim bana iki gün üst üste yapti dozu düsürmeyi unutupta bisey olmadi ama sen ohss ihtimali yüksek diyosun dr bilgilendir istersen icin rahat etsin.
sağol canım gonal-f ve lucrin'den de 5 ünite kullanıyorum sadece.evet pazartesi ultrasona girecegim.insallah br seoun olmaz.blmiyorum neden ohss önleyici birsey vermedi doktor ama son iki defadır söylüyor yumurtalarımın çok oldugunu.ben de polikistik yok hersey normal dedi.estradiol bayagı yüksekti referans aralıklarına göre cuma günü yapılan kan tahlillerinde ama bilmiyorum o da neden yüksektir(inşallah bu deneme ilk ve son olur.hiçbirsey bilmemek çok zor oluyor ((
canım bende seninle aynı sorunlar yaşıyorum rahat rahat tuvalete bile çıkamıyorum gaz sancısı gibi bize bilgi vercek birilerini buluruz inşallah yarın bizde testi tekrarlıcaz inşallah yükselmiştir dua edin nolur:18::18:
inşallah canım ya çok merak ediyorum inşallah güzel çıkar canım sana kaç tane transfer edildi çünkü degerin baya yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam canım doktoruna sorunca banada bilgi verirmisin çünkü ben burdaki bi hastanede yaptırcam
kızlar bende zaten hep vardır gaz sorunu normal zamanlarda da.ama sanırım bu sizin artık sürecin sonuna gelmenizle de ilgili.ben de gaz agrıları oluyor hatta bazen karın agrısı falan sandıgım bile oluyr ama kabızlık şikayetim yok.doktora danısın tabii.ya ben hiç su içmiyorum günde 1 bardak ancak işte içersem o da .size bol su içmenizi falan tavsiye ettiler mi?bana söyleyen olmadı ama ...
sağol canım gonal-f ve lucrin'den de 5 ünite kullanıyorum sadece.evet pazartesi ultrasona girecegim.insallah br seoun olmaz.blmiyorum neden ohss önleyici birsey vermedi doktor ama son iki defadır söylüyor yumurtalarımın çok oldugunu.ben de polikistik yok hersey normal dedi.estradiol bayagı yüksekti referans aralıklarına göre cuma günü yapılan kan tahlillerinde ama bilmiyorum o da neden yüksektir(inşallah bu deneme ilk ve son olur.hiçbirsey bilmemek çok zor oluyor ((
kızlar ya bi de, bu tüp bebekte, nasıl hesaplıyoruz gebelik haftasını? yine normal son adet tarihi mi, yoksa yumurta toplama tarihi mi?
evet bende çok merak ediyorum bu konuyu neye göre?
Transfer gününü 14.gün olarak kabul ediyorlarmis arti kac günlük embriyo ise onu ekliyorlarmis mesela blast embriyo digelim= 14+5= 19gün! simdi 19 gün geriye gidince S.A.T belirleniyormus.
Mesela benim 3günlük embriyo dimi transfer günüm 20mayisti 20mayisi 14.gün olarak hesapliyoruz +3 ekliyoruz yani 17 gün yapti 20mayistan 17 çikiyoruz eger hamileysem S.A.T benim için 3mayis olacak.
estradiol değerin kaçtı? benimki gonal f den önce 95 ti 596 ya fırlamış...
44 ten 768'e......benimkinin vehameti ortada!!!!:18:
benim bu değerimizi 50 nin altına düşürmeye çalıştılar düşmedi..en son 95 oldu işte...bu değerin ilk aşamada 50 nin altında olması iyiymiş...neyse yarın iyi sonuçlar alırız inş.
Transfer gününü 14.gün olarak kabul ediyorlarmis arti kac günlük embriyo ise onu ekliyorlarmis mesela blast embriyo digelim= 14+5= 19gün! simdi 19 gün geriye gidince S.A.T belirleniyormus.
Mesela benim 3günlük embriyo dimi transfer günüm 20mayisti 20mayisi 14.gün olarak hesapliyoruz +3 ekliyoruz yani 17 gün yapti 20mayistan 17 çikiyoruz eger hamileysem S.A.T benim için 3mayis olacak.
canım ben anlamdımya bu S.A.T ne demek yani embriyo bize kondugunda 14 günlükmü oluyor benimde 3 gün embriyosu 7 mayıs transfer günüm
canım ben anlamdımya bu S.A.T ne demek yani embriyo bize kondugunda 14 günlükmü oluyor benimde 3 gün embriyosu 7 mayıs transfer günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?