Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

inşallah canım ya çok merak ediyorum inşallah güzel çıkar canım sana kaç tane transfer edildi çünkü degerin baya yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam canım doktoruna sorunca banada bilgi verirmisin çünkü ben burdaki bi hastanede yaptırcam

canim sykma canini benim esim bana iki gün üst üste yapti dozu düsürmeyi unutupta bisey olmadi ama sen ohss ihtimali yüksek diyosun dr bilgilendir istersen icin rahat etsin.

bilgilendirmez miyim hemen gider gitmez...hatta prof br jinekolog var tanıdıgm hemen onu aradım sordum zaten rica minnet.bendeki evham kimse de yok:))

her doktorun çalışma şekli farklı canım. ve tabi hepimizin bünyesi de öyle. sıkma canını, rahat ol.
ben her gittiğimde ultrason+kan veriyodum. e2 bakılıyodu ve arttıkça doktorum çok iyi diyodu.
Polikistik daha riskli canımcım. sen de sanmam hemen öyle ohss olsun. yorma kafanı böyle düşüncelerle. inşallah güzel sonuçlanıcak. daha dur nerdeyse işin başındasın. bu kadar stres yapmamalısın

kızlar bende zaten hep vardır gaz sorunu normal zamanlarda da.ama sanırım bu sizin artık sürecin sonuna gelmenizle de ilgili.ben de gaz agrıları oluyor hatta bazen karın agrısı falan sandıgım bile oluyr ama kabızlık şikayetim yok.doktora danısın tabii.ya ben hiç su içmiyorum günde 1 bardak ancak işte içersem o da .size bol su içmenizi falan tavsiye ettiler mi?bana söyleyen olmadı ama ...

evet, kesinlikle meraktan çatlıyorum:18: inşallah iki katına çıkmıştır benim de, senin de...
bana 1 tane embriyo verildi canım. blastokist seviyesindeydi. beta hcg seviyelerine baktığımda normal gözüküyo. yani 4 haftalık değerleri...
Tabi ki yazarım canım. hele bi yarın olsa da, ben de kendimi atsam bi doktorumun yanına

canım suyu bol iç tabi. ben günde 2litre içiyorum. sadece şişkinlik değil, bebeğin yerleşiminde oluşan su için de gerekliymiş. vücudumuz ordan alınca susuz kalır bünyelerimiz. suyu ihmal etmeyelim. ben bardakla içemiyorum ama şişe ya da matara olunca içiliyo valla
ama yok tabi şişkinliğe hiç bişeyin faydası. artık karar verdim; sanınrım kullandığımız ilaçlar bu duruma sebep! özellikle de, progestan...

estradiol değerin kaçtı? benimki gonal f den önce 95 ti 596 ya fırlamış...

Transfer gününü 14.gün olarak kabul ediyorlarmis arti kac günlük embriyo ise onu ekliyorlarmis mesela blast embriyo digelim= 14+5= 19gün! simdi 19 gün geriye gidince S.A.T belirleniyormus.
Mesela benim 3günlük embriyo dimi transfer günüm 20mayisti 20mayisi 14.gün olarak hesapliyoruz +3 ekliyoruz yani 17 gün yapti 20mayistan 17 çikiyoruz eger hamileysem S.A.T benim için 3mayis olacak.

anladıııımmm :) çok sağol tatlım. o zaman benim tedaviye başladığım gün, yai 21 mayıs sat :) 4 hafta 3 günlüküm :) aman allam ya, inşallah tamamına erer...

44 ten 768'e......benimkinin vehameti ortada!!!!:18:

benim bu değerimizi 50 nin altına düşürmeye çalıştılar düşmedi..en son 95 oldu işte...bu değerin ilk aşamada 50 nin altında olması iyiymiş...neyse yarın iyi sonuçlar alırız inş.

benim bu değerimizi 50 nin altına düşürmeye çalıştılar düşmedi..en son 95 oldu işte...bu değerin ilk aşamada 50 nin altında olması iyiymiş...neyse yarın iyi sonuçlar alırız inş.

hımm başlangıç olarak iyi o zaman ama şimdi fazla mı acaba?neyse evet yarın yine öğreniriz gelişmeleri.şimdi iğne zamanı benim göbeğim sanki daha bir kalınlaştı.iğneler çok zor giriyor ve önceki zamanlara göre daha da acılı oluyor.bir de lucrin enjektörleri inceydi bu gonal f bayagı kalın

canım ben anlamdımya bu S.A.T ne demek yani embriyo bize kondugunda 14 günlükmü oluyor benimde 3 gün embriyosu 7 mayıs transfer günüm

canım ben anlamdımya bu S.A.T ne demek yani embriyo bize kondugunda 14 günlükmü oluyor benimde 3 gün embriyosu 7 mayıs transfer günüm

canım benm anladıgım kadarıyla 7 mayısta senn bebgin 14+3 ten 17 günlük oluyor.sen say artık geriye 7mayıstan.

Hesaplayalim canim transfer gunun 7mayis emriyon 3günlük:
genelde siklusu 28 yada30 olan kadinlar 14 gunde bir yumuralari rahime dusuyor o sekilde kabul ediliiyor:
bak simdi 14+3=17
7mayistan geriye saydigimiyda 21 nisan cikiyor simdi sen bu hesaba gore 4hafta 3günlük hamilesin :)))

Arkadaşlar benım 5. haftam bugun. ama karnım 5 aylık hamıle gibi. progeston fitilerden mı oluyor acaba herkes bolemı. cok rahatsızım 2 kılo aldım şımdıden vıcudumdada şişilk var. Benımm gibi olan varmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…