arkadaşım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş.darısı isteyen herkesin başına olsun inş tabii benimde
çok sagol canim insallah meleklerim bana bu sefer symsyky tutunur birakmazlar annelerini dua okuya okuya girdim transfere öncesi baya bir stresliydim ama transferden sonra rahatladim raporumuda uzatirdim tahlil gününden bir gun once basliycam ise hakkimda hayirlisi artik elimden geleni yapacagim ben gerisi allaha kalmis dua edin benim icin neolur.
Kızlar Hamileyim
Beta hcg seviyem 400 çıkmış.
Çok mutluyum
Darısı tedavi gören hepinizin başına inşallah.
Kızlar Hamileyim
Çok mutluyum
tebrikler canım...Allah tamamını erdirsin darısı başımıza....
Simdi ne asamadasin??? Merak ettim?
Kızlar Hamileyim
Çok mutluyum
mrb kızlar bende dün aldım sonucumu bende hamileyim sonucum 171 çıkmış nasıl iyimi sizce allahım isteyen herkese versin
suan 7.günümdeyim bantlarımı vitaminlerimi kullanıyorum 25mayısta kontrolüm var hayırlısıyla 30 mayısta transferim olcak dondurulmuslarla
hadi hayirlisi canim mayis ayi baya ugurlu transferleri mayista olanlarin sonuclari hep pozitif geliyor hadi bakalim darisi bizim basimiza.
Canim cok tebkrik ederim senide darisi bizim basimiza insallah.
Bildigim kadariyla degerin gayet iyi.
Allah kucaginada almayi nasip etsin canim.
canim sonucun neoldu merak ettim seni aklim sendeydi hep...
bende simdi geldim transferim gercelesti biri 4 hucreli biriside 2 hucreli minik bebeislerim artik benîmle insallah bana symsyky tutunur bebislerim
habersiz birakma canim...
tebrik ederim canımmAllah bebişini korusun darısı bizlere inşşşş
mrb kızlar bende dün aldım sonucumu bende hamileyim sonucum 171 çıkmış nasıl iyimi sizce allahım isteyen herkese versin
ganol f kullnaıyorum...sağ tarafta 6 tane 9 mm lik solda çokça küçük folikül var dedi doktor.. büyüklük kaç mm olunca topluyorlar...bu arada gazi de kiminle karşılaştıysam toplarken tam bayılmadıklarını çok acı çektiklerini söylüyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?