Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

benim transferim dondurulmuşlarla 3.deneme 26 mayısda olacak biran önce olsa hayırlısıyla bende yazsam inş.etrafıma bakıyorumda uğraşmadan hamile kalanlar ne kadar şanslı bide konuşmazlarmı üzme kendini nasılsa olur bizim başımız göğemi erdi olursa görürsün diye bilmiyorlarki biz neler neler görüyoruz iki kişilik üzülüyoruz hem kendimiz hem eşimiz..offff offf allahım bu mubarek cuma günü bizlere yardım et hayırlısıyla kucaklarımızı doldur huzurlu mutlu yuvalarımız olsun

en iyisini yapmışsın bende çalışacaktım ama vazgeçtim arkadaşların ve ailemin ısrarı ile bende sonucu aldıktan bir gün sonra iş başı yapıcam.Zaten heyecan ve stresimiz yeteriki kadar var daha fazlasına yürek dayanmaz...

mrb kızlar bende dün aldım sonucumu bende hamileyim sonucum 171 çıkmış nasıl iyimi sizce allahım isteyen herkese versin

mrb kızlar bende dün aldım sonucumu bende hamileyim sonucum 171 çıkmış nasıl iyimi sizce allahım isteyen herkese versin

Canim cok tebkrik ederim senide darisi bizim basimiza insallah.
Bildigim kadariyla degerin gayet iyi.
Allah kucaginada almayi nasip etsin canim.

suan 7.günümdeyim bantlarımı vitaminlerimi kullanıyorum 25mayısta kontrolüm var hayırlısıyla 30 mayısta transferim olcak dondurulmuslarla

hadi hayirlisi canim mayis ayi baya ugurlu transferleri mayista olanlarin sonuclari hep pozitif geliyor hadi bakalim darisi bizim basimiza.

hadi hayirlisi canim mayis ayi baya ugurlu transferleri mayista olanlarin sonuclari hep pozitif geliyor hadi bakalim darisi bizim basimiza.

aayyy innşş canım ya okadar cok istiyorum ki bi kez daha "hamileyimmm"diyebilmeyi ogünleri görüp o mutlulugu tekrar yasayabilmeyi...inş mayıs ayı bizede ugurlu gelirde pozitif sonuclarımızı sırayla haykırırız.Hakkımızda hayırlısı inşş....gecmiyo günler yaa:95:

canim sonucun neoldu merak ettim seni aklim sendeydi hep...
bende simdi geldim transferim gercelesti biri 4 hucreli biriside 2 hucreli minik bebeislerim artik benîmle insallah bana symsyky tutunur bebislerim
habersiz birakma canim...

Hayirli olsun, insallah bebisler tutar ve bence yazin uguru tutacaktir. Moralini yuksek tutmaya bak, moral onemli diyorlar. Allah yardimcin olsun.

ayyyy canım hadi hayırlı olsuuuunn
iyi tabi ki! zaten negatifte olsa, pozitifte olsa tekrarlıycaz demişlerdi bana. benim sonuçta 458 ama pazartesi tekrar edilecek. normal olanı, 48 saatte ikiye katlamasıymış... hayırlısıyla Allah hepimizi tamamına erdirir inşallah.
Çok sevindim tatlım

Gunaydin kizlar nasilsiniz??? gerci ogle oldu ama ben daha yeni uyandim...Acaip bir huzur ve mutluluk vardi icimde bu sabah bilmem neden...

ganol f kullnaıyorum...sağ tarafta 6 tane 9 mm lik solda çokça küçük folikül var dedi doktor.. büyüklük kaç mm olunca topluyorlar...bu arada gazi de kiminle karşılaştıysam toplarken tam bayılmadıklarını çok acı çektiklerini söylüyorlar...

18 ile 25 arasi canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…