canımmm mükemmelllllll:))))çok sevindimmmmmm.darısı hepimizeeeeee insalllah:)))))))))))))))))
seni yakalamisken sorayim canim hic belirtin oldumu bir anne adayi olarak bilgilendir bizi :) bastan sona anlat ben dinlerim zamanim cook ,
çok mutlu oldum senin adına inşallah bizde senin gibi aynı sevinci yaşarızteşekkürler tatlım!inşallah yaaa,, en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz
inşallah canım ya. Sen de kavuşursun meleğine. inan hep dua ediyorum.
oh ne güzelmiş, tadını çıkar. nazlanıcak kocan var yanında:)) ben kocamı görmeyeli 2 haftadan fazla oluyor ve taaa haftaya kavuşucaz
hepimiz hamiş olsak, bağlantıyı hiç koparmadan hep görüşsek...
uzulme canim bak kocisin seni tek kisi birakti ama iki belkide üc kisi olarak geri görecek nekadar heycanli ve düsün sen ona nekadar güzel bir hediye vereceksin hem biz variz bütün kizlar buradayiz esimin yanimda olduguna bakma gecen transferde bende cok yalnizdim cok agladim kimsede bilmiyor bi Allah bi esim bide ben böle cok zor ama milletin cenesi acilmasin diye hep sustuk arkamizdan neler neler söylendi ama takmiyorum kimseyi çünkü biliyorumki bebislerim bu sefer gelecek sen sakin uzulme bebislerine iyi bak gerisini kafana takma... Ben hep buralardayim çünkü hep konusmaya ihtayacim oldugunda buraya girdim ve icimi döktüm iyiki varsiniz be kizlar...
canım benim yaa, çok sağol. haklısın tabi. ama inan kimse kimsenin yerini tutmuyo. insanın eşi başka... nasıl da özledim :))))
hele iyi ki siz varsınız zeten. yoksa ben napardım? kimseye bişiy diyemiyorum. sadece sizler biliyosunuz valla. ama inşallah sonucunda o minik meleği kucağımıza alınca, hepsi biticek eminim... iyi ki varsınız siz de! yol arkadaşlarım:114:
kızlar ya...doktor gonal f i 225 ten 187.5 a düşürmüştü.ohss ihtimali var diye.bugün unutarak yine eski dozdan yaptıksonra da endişelendik birsey olur mu diye.acaba ohss falan olur muyum diye?bir doktora sordum yarın 150 mi yapsak diye.o da yarın yine eski dozdan devam edin dedi.uffff.zaten ohss ihtimalim yüksek.şu yaptıgımıza bak (( 96:
gerçekten canım aynen öyle.biz burda aynı problemi birebir yasayan insanlarız.bizden baska kimse bizi daha iyi anlayamaz.birbirimize güvenip,sevincimizi de üzüntümüzü de paylasacagız tabii.forumumuzun şizofren ev kedisi...biz seni seviyoruz:)
kızlar ya...doktor gonal f i 225 ten 187.5 a düşürmüştü.ohss ihtimali var diye.bugün unutarak yine eski dozdan yaptıksonra da endişelendik birsey olur mu diye.acaba ohss falan olur muyum diye?bir doktora sordum yarın 150 mi yapsak diye.o da yarın yine eski dozdan devam edin dedi.uffff.zaten ohss ihtimalim yüksek.şu yaptıgımıza bak (( 96:
Merhaba canlarım!
Size bişiy sorucam...
Ben her sabah karnımda şişkinlikle uyanıyorum ya. gaz şişkinliği evet. bağırsak düzenleyici şurup içmeme kayısı incir tüketmeme rağmen, rahat çıkamıyorum tuvalete. hatta gaz da aynı şekildeyaşayan var mı aynı problemi? ya da ne yapmalıyım sizce? çok rahatsızım inanın...
canım bende seninle aynı sorunlar yaşıyorum rahat rahat tuvalete bile çıkamıyorum gaz sancısı gibi bize bilgi vercek birilerini buluruz inşallah yarın bizde testi tekrarlıcaz inşallah yükselmiştir dua edin nolur:18::18:
Canim ben hep yasiyorum kabizlik sorunu dedigim gibi son transferimde cok kötü olmustum bir bardaga iki limon sik tuzla karistir ic o cok iyi geliyor rahat yapmana yardimci oluyor bi dene istersen hem bebislerinede zarari olacak bisey degil bana iyi geliyor belkide sanada iyi gelir.
çok sağol tatlım. bi deneyim bakim. bana da iyi gelir inşallah ya. yoksa halim harap
karnım sanki 7 aylık gibi
hadi bakalim insallah iyi gelir haber ver
Umut3542 sende dene canim istersen belki sanda iyi gelir.
tatlım, sadece gonal-f mi kullanıyosun?
ben puregon kullanmıştım ve yanında dengeleyici olması için ohss ihtimalini en aza indirme amaçlı cetrotide kullanmıştım. ben de polikistik var. ohss olasılığı yüksek hastalardanım ben de. ama hep 225 yaptım cetrotide eşliğinde. rahat ol. sanırım pazartesi ultrasona gireceksindir. zaten o zaman söyler gerekeni. sıkma canını. ben tedavi görürken bi hasta da ilacınının dozunu yanlış anlamıştı ve 3 gün öyle yapmıştı. doktor hem kanda hem ultrasonda bi sorun görmemişti. rahat ol lütfen. sorun olmaz inşallah.
bende gonal f 225 ten 187,5 a düşürdü 2 gün 187,5 3.gün yani bugün 150 vurcam... yarın bakılacak...bu arada sende herhangi bir belirti varmı? benim kasıklarımda ağrı hissediyorum hafif bir ağrı ve çok afedersiniz ama krem rendi bir akıntı oluyor....sende herhangi bişi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?