Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

uzulme canim bak kocisin seni tek kisi birakti ama iki belkide üc kisi olarak geri görecek nekadar heycanli ve düsün sen ona nekadar güzel bir hediye vereceksin hem biz variz bütün kizlar buradayiz esimin yanimda olduguna bakma gecen transferde bende cok yalnizdim cok agladim kimsede bilmiyor bi Allah bi esim bide ben böle cok zor ama milletin cenesi acilmasin diye hep sustuk arkamizdan neler neler söylendi ama takmiyorum kimseyi çünkü biliyorumki bebislerim bu sefer gelecek sen sakin uzulme bebislerine iyi bak gerisini kafana takma... Ben hep buralardayim çünkü hep konusmaya ihtayacim oldugunda buraya girdim ve icimi döktüm iyiki varsiniz be kizlar...

canım benim yaa, çok sağol. haklısın tabi. ama inan kimse kimsenin yerini tutmuyo. insanın eşi başka... nasıl da özledim :))))
hele iyi ki siz varsınız zeten. yoksa ben napardım? kimseye bişiy diyemiyorum. sadece sizler biliyosunuz valla. ama inşallah sonucunda o minik meleği kucağımıza alınca, hepsi biticek eminim... iyi ki varsınız siz de! yol arkadaşlarım:114:

kızlar ya...doktor gonal f i 225 ten 187.5 a düşürmüştü.ohss ihtimali var diye.bugün unutarak yine eski dozdan yaptıksonra da endişelendik birsey olur mu diye.acaba ohss falan olur muyum diye?bir doktora sordum yarın 150 mi yapsak diye.o da yarın yine eski dozdan devam edin dedi.uffff.zaten ohss ihtimalim yüksek.şu yaptıgımıza bak((96:

gerçekten canım aynen öyle.biz burda aynı problemi birebir yasayan insanlarız.bizden baska kimse bizi daha iyi anlayamaz.birbirimize güvenip,sevincimizi de üzüntümüzü de paylasacagız tabii.forumumuzun şizofren ev kedisi...biz seni seviyoruz:)

tatlım, sadece gonal-f mi kullanıyosun?
ben puregon kullanmıştım ve yanında dengeleyici olması için ohss ihtimalini en aza indirme amaçlı cetrotide kullanmıştım. ben de polikistik var. ohss olasılığı yüksek hastalardanım ben de. ama hep 225 yaptım cetrotide eşliğinde. rahat ol. sanırım pazartesi ultrasona gireceksindir. zaten o zaman söyler gerekeni. sıkma canını. ben tedavi görürken bi hasta da ilacınının dozunu yanlış anlamıştı ve 3 gün öyle yapmıştı. doktor hem kanda hem ultrasonda bi sorun görmemişti. rahat ol lütfen. sorun olmaz inşallah.

iyi ki varsınız kızlar! ben de hepinizi çom seviyorum ve acizane hepimiz için dua ediyorum...
Bu süreçten meleklerimizle, gönlümüz ferah çıkacaz inşallah

Merhaba canlarım!
Size bişiy sorucam...
Ben her sabah karnımda şişkinlikle uyanıyorum ya. gaz şişkinliği evet. bağırsak düzenleyici şurup içmeme kayısı incir tüketmeme rağmen, rahat çıkamıyorum tuvalete. hatta gaz da aynı şekilde yaşayan var mı aynı problemi? ya da ne yapmalıyım sizce? çok rahatsızım inanın...

canim sykma canini benim esim bana iki gün üst üste yapti dozu düsürmeyi unutupta bisey olmadi ama sen ohss ihtimali yüksek diyosun dr bilgilendir istersen icin rahat etsin.

canım bende seninle aynı sorunlar yaşıyorum rahat rahat tuvalete bile çıkamıyorum gaz sancısı gibi bize bilgi vercek birilerini buluruz inşallah yarın bizde testi tekrarlıcaz inşallah yükselmiştir dua edin nolur:18::18:

Canim ben hep yasiyorum kabizlik sorunu dedigim gibi son transferimde cok kötü olmustum bir bardaga iki limon sik tuzla karistir ic o cok iyi geliyor rahat yapmana yardimci oluyor bi dene istersen hem bebislerinede zarari olacak bisey degil bana iyi geliyor belkide sanada iyi gelir.

geçer umarım en kısa zamanda. yoksa tahammül edilicek gibi diil inan... yarın benim de tekrarlanıcak tahlil. inşallah senin de benim de artmıştır beta hcg seviyelerimiz... :18:
yarın bu şişkinliği doktoruma danışmam lazım....

çok sağol tatlım. bi deneyim bakim. bana da iyi gelir inşallah ya. yoksa halim harap
karnım sanki 7 aylık gibi

bende gonal f 225 ten 187,5 a düşürdü 2 gün 187,5 3.gün yani bugün 150 vurcam... yarın bakılacak...bu arada sende herhangi bir belirti varmı? benim kasıklarımda ağrı hissediyorum hafif bir ağrı ve çok afedersiniz ama krem rendi bir akıntı oluyor....sende herhangi bişi varmı

sağol canım gonal-f ve lucrin'den de 5 ünite kullanıyorum sadece.evet pazartesi ultrasona girecegim.insallah br seoun olmaz.blmiyorum neden ohss önleyici birsey vermedi doktor ama son iki defadır söylüyor yumurtalarımın çok oldugunu.ben de polikistik yok hersey normal dedi.estradiol bayagı yüksekti referans aralıklarına göre cuma günü yapılan kan tahlillerinde ama bilmiyorum o da neden yüksektir(inşallah bu deneme ilk ve son olur.hiçbirsey bilmemek çok zor oluyor((

canım ben peşin peşin vurdum zaten bol bol:)bilmiyorum yarın ne yapar doktor ama ben yine bugün 187.5 devam edicem.o hafif agrı ve renksiz bir akıntı bende de var sanırım normal bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…