merhaba arkadaşlar yarın benim yumurta toplama işlemim var
Hesaplayalim canim transfer gunun 7mayis emriyon 3günlük:
genelde siklusu 28 yada30 olan kadinlar 14 gunde bir yumuralari rahime dusuyor o sekilde kabul ediliiyor:
bak simdi 14+3=17
7mayistan geriye saydigimiyda 21 nisan cikiyor simdi sen bu hesaba gore 4hafta 3günlük hamilesin :)))
ay canım benim teşekkür ederim ben şşimdi 4 haftalık hamilemiyim inanamıyorum şaka gibi
Arkadaşlar benım 5. haftam bugun. ama karnım 5 aylık hamıle gibi. progeston fitilerden mı oluyor acaba herkes bolemı. cok rahatsızım 2 kılo aldım şımdıden vıcudumdada şişilk var. Benımm gibi olan varmıııı
ay canım benim teşekkür ederim ben şşimdi 4 haftalık hamilemiyim inanamıyorum şaka gibi
aynıyız tatlım senle :)
meraba arkadaşlar ben de transfer için gün sayıyorum..bu 3. tüp bebek tedavimiz sebepsiziz..inşallah hayırlısı ile bu sefer hepimiz başarırız...
darısı basımızaaaa:))))kızlar hamilelik haberini aldıktan sonrayı merak ediyorum asıl ben.düşük falan ihtimali bünyeden bünyeye değişir mutlaka ama çok mu dikkat edilmesi gerekiyor?ne bileyim ihtimal daha mı yüksek normal gebeliklere oranla?
meraba arkadaşlar ben de transfer için gün sayıyorum..bu 3. tüp bebek tedavimiz sebepsiziz..inşallah hayırlısı ile bu sefer hepimiz başarırız...
günaydın herkese bende geçen salı transfer oldu 5 gun dınlendım artık bugun işe başladım
bş
işey sorucam size kıslar belirti falan varmı sizde karın agrısı gerilme kasılma bende çok şukur bişey yok ama olmasımı lazım anlamadım
günaydın!
hayırlı olsun canım. inşallah güzel sonuç alırsın:97:
Herkesin bünyesi farklı ki. yani ben de olan sende olmayabilir. zaten çok yeni olduğundan, vücuttaki değişikliklerin çoğu ilaçlardan kaynaklı oluyormuş. doktorum öyle demişti.
ben de hiç bi belirti olmamıştı ve hala bişiy yok belli olan
canım seni tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin .
bekliyorum bende bakalım dua et benim için tanımasanda hamilelerin duası kabul olurmuş
hımm başlangıç olarak iyi o zaman ama şimdi fazla mı acaba?neyse evet yarın yine öğreniriz gelişmeleri.şimdi iğne zamanıbenim göbeğim sanki daha bir kalınlaştı.iğneler çok zor giriyor ve önceki zamanlara göre daha da acılı oluyor.bir de lucrin enjektörleri inceydi bu gonal f bayagı kalın
kızlar merhaba benimde yarın kontrolüm var. Bakalım yumoşlar ne kadar büyümş. Sanırım yumurta toplama günüm belli olur. Allahın izni ile inşallah sonu güzel olur. Bebbişlerimize kavuşuruz..
en son ultrasonda yumurtalar ne kadar büyüklükteydi?hemen hemen aynı durumdayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?