canım en son cumartesi gittim kontrole 9,5 tu . Sen ne aşamadasın
ben işte ganol f kullanıyorum bugün 8.günüm...bende cuma gitmiştim 9mm ti bugünde birbirinden farklı 13,5 - 13 -12 diye birçok yumurta var dedi doktor...sen nereye gidiyorsun doktorun kim?bakalım yaklaştı toplama işine ....ilk denemen mi?
evet canım benim ilk denemen bende polikistik var. Ben izmirdeyim ve smyrna tüp bebk merkezine gidiyorum. Sen handi merkeze gidiyorsun. Sotun ne?
benim sorun önceden 4 defa bağırsak ameliyatı geçirmiştim. Yapışıklık var...tüpler kapalı...inş.güzel sonuçlar alırız...durumundan haberdar et...ben ankarada gazi hastanesine gidiyorum
geçmiş olsun canım. Iyi düşün iyi olsun. Allhım annelik duygusunu bizede yaşatsın. Inşallah bebişlerimizi konuşmak nasip olur. Senin ne zaman kontrolün.
bugün sabah kan verdim doktor işte ult.baktı...kan sonuçlarına göre doz ayarlayacakalr heralde...bakalım 14:00 ten sonra arayacağım...tekrar ne zaman gel derler bilmiyorum
selam arkadaşlar transferde 7. günüm c.tesi sonuç alıcam benim durumumda olan varmı aklımdan atamıyorum nasıl rahatlayabilirim
bugün sabah kan verdim doktor işte ult.baktı...kan sonuçlarına göre doz ayarlayacakalr heralde...bakalım 14:00 ten sonra arayacağım...tekrar ne zaman gel derler bilmiyorum
canım ben cumartesi günü gittiğimde doktor bu hafta sonu için toplanır dedi. sende beni habedar et canım olurmu.
ayy kızlar az kalmış yaa! ben de heycanlanıyorum inanın. hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu süreci de, sonra evde dinlenirsiniz meleklerinizle beraber
ayy kızlar az kalmış yaa! ben de heycanlanıyorum inanın. hayırlısıyla atlatırsınız inşallah bu süreci de, sonra evde dinlenirsiniz meleklerinizle beraber
inşallah canımmmm bebişlerimize kavuşuruz. sen bu yolda daha deneyimlisin yumurta toplama işlemi ve transfer zor bir süreçmi. Çok ağrın oldumu.Transferden sonra nelere dikkat ettin canım. neler yedin ? çokmu soru sordum .
merhabalar henüz üye oldum.biraz acemiyim..
6.mayısta transferim oldu (5.denemem) 20.mayısta hcg202 çıktı.beklemedeyim.bu süreç hiç kolay değil herkese sabırlar ve gönlünde geçene kavuşmasını diliyorum..
hoşgeldin aramıza canım! ve de hayırlı olsuuunn çok sevindimhiç kolay değil, evet. ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) az daha sabır tatlım
amiin inşallah canım benim...
yumurta toplama işlemi çok kolay geçti. anestezi uzmanı geldiğinde dedi doktoruma, uyutalım mı? doktorumda olur dedi başlıyorum 1 dakikaya. ben dedim noluyo ya hemen uyuşuyo mu da? :) anestezi uzmanı dedi; görürsün. harbiden de, damar yolundan verdiler ilacı ve gerisini hatırlamıyorum :) uyandığımda hepsi bitmişti. ben o gün arkadaşıma oturmaya gittim. hem de aracı kendim kullanarak:) rahat olun yani, hiç problem olmuyor...
transferden sonra, çok dikkat ettim açıkcası hareketlerime. transfer sonrası yarım saat ameliyathanede dinlendirdiler beni. çok afedersiniz, idrarımı yapmam için hemşireler sürgü bile verdiler. öncekinde, yarım saat sonra kendim gitmiştim. bence bu da çok önemli. sonra beni odaya aldılar sedyeyle ve hiç benim çabam olmadan yatağa geçirdiler. çok hakları var yeminle... transferim 4 buçukta oldu ben de, 7 buçukta çıktım hastaneden. hatta kalmam için yatak ayarlandı ama, ben eve gelmek istedim...
yemek konusunda Allah ne verdiyse :) doktorum sıvıya ağırlık ver, kabız kalmamaya dikkat et dedi. ben de öyle yaptım...
ama yürüyüşüme bile dikkat ettim ne yalan söyliyim :)
sabır benim için en kolay kısmı.yıllardır uğraşıyorum sabrediyorum.netice güzel olsun yeter ki.
canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. İnşallah bizde güzel sonuçlar alırız.
canım ben cumartesi günü gittiğimde doktor bu hafta sonu için toplanır dedi. sende beni habedar et canım olurmu.
Ben geldim dünyanin en seker anne adaylari
Kizlar ya bisi sorcam ya benim gecen transferde karnim falan acaip sismisti ama bu sefer tam tersine dümdüz ha bide hic bisi hissetmiyorum gerci daha cok erken 4.gündeyim.
negatif düsünmekte istemiyorum belki normal bulmayacaksiniz ama ha bire konusuyorum bebislerim beni birakmayin diye bide dua ediyorum hep icim rehat gecen seferki kadar heycanli degilim insallh tutunmustur bebislerim bana insallah beni birakmazlar.insallah hamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?