ne demek canım...
Ah canım benim, inşallah pozitif sonuç alırsın. iyi dileklerim, dualarım seninle. gerilme rahat ol. demek kolay, yaşayan biliyor tabi ki ama...
Kan da görcen pozitif inan bana
Çok sağol tatlım, haberdar et gelişmelerden...
cnm merhaba, senin doktorun muhterem akdenize nasıl ulaşabilirim medical park hastaneleri birkaç şubede yer alıyor tam olarak hangisinde doktorun ve irtibatını verebilirsen sevinirim.
bu arada benim sonuç negatif cnm. direk regl oldum teste gerek bile kalmadı, yıkıldım resmen ama toparlanıcam inş. ondan sonra da senin doktorunla irtibata geçmeyi düşünüyorum.
yardımın için teşekkürler.
merhaba sonuçlar belli oldu E2 değerim fırlamış... bugün gene ganol f den 150 lucrin 10 yapılacak.yarın tekrar kontrole gel dediler...bakalım..
çok üzüldüm arkadaşımama olur üzme sen kendini. en kısa zamanda herşey yoluna girecek inşallah... bırakma kendini...
sana özelden yazdım. faydam dokunur umarım...
teşekkür ederim cnm kendine ve bebeğine iyi bak.
hoşgeldin şekerim :)
kullandığın ilaçlar farklı belk bu sefer. belki beslenmen geçen seferkine göre değişik. benim de önceki transferden sonra demişkim ya balon gibiydim. 4-5 kilo almıştım. ama bu kez 1 kilo bile almadım şükürler olsun
kafana takma. en güzelini yapıyosun konuşarak ve dua ederek. aynen devam
bırakmıcaklar inşallah annesiiiiiiiiii
Canimcim ben bu sefer sadece progestan fitil bide folic asit kulandim baskada bisey yok ama belkide agri sizi leke falan olmamasi iyidir hakkimda hayirlisi napalim.
Sen nasilsin bebis nasil?
Kavustunuz babisinizle?
bende de hiç ağrı sızı olmadı canım. inşallah hayırlısıyla hamilesindir :)
ben iyiyim ya, çok sağol. yarını iple çekiyorum. tahlililm tekrarlanıcak. inşallah değeri artmıştır...
geçen seferki gibi olmaktan çok korkuyorum ama:18: dua et nolur, herşey yolunda gitsin...
Bak hersey cok guzel olacak yarin gideceksin dicekler bthcg firlamis bundan sonra düsmezSen stress yapma yarin guzel haberlerle geleceksin gecen seferleri unut bende unutum bu sefer hersey cok cok cok guzel olacak mutluyuz umutluyuz
ağzıdan bal damlıyo cancağzım, çok sağol ya. hazırlanıp çıkıcaım şimdi. kan vermeye ve inşallah şu karnımdaki şişkinlik için çare bulmaya
mutluluğumuz daim olur inşallah hepimizin...
Kızlaaar dua edin daaa
hayırlısı canım. İnan herşey çok güzel olacak. bende yrarın gidicem kontrole.
kızlar....e2 degerim tam 2219ayrıca foliküllerimde pek büyümemiş bugün kötü bir gündü benm için.doktor foliküllerin büyümesi için ilacı azaltmayacagız ohss riskini de almak durumundayız dedi. (( 32:
''OHSS hamile kalma ihtimalinizi azalmayacak olup, genellikle olumlu sonuçlar nedeniyle meydana gelmektedir.'' ohss ile ilgili bu kadar çok sey okumus olmama ragmen neden bu cümle dikkatimi çekti ve beni çok sevindirdi acaba:)))
ağzıdan bal damlıyo cancağzım, çok sağol ya. hazırlanıp çıkıcaım şimdi. kan vermeye ve inşallah şu karnımdaki şişkinlik için çare bulmaya
mutluluğumuz daim olur inşallah hepimizin...
Kızlaaar dua edin daaa
kızlar günaydın benim 12 gün degerim 171 di dün testi tekrarladık yani 16 gün oluyor 735 çıktı nasıl sizce arkadaşlar yorum yaparmısınız tecrübeli arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?