Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

cnm merhaba, senin doktorun muhterem akdenize nasıl ulaşabilirim medical park hastaneleri birkaç şubede yer alıyor tam olarak hangisinde doktorun ve irtibatını verebilirsen sevinirim.
bu arada benim sonuç negatif cnm. direk regl oldum teste gerek bile kalmadı, yıkıldım resmen ama toparlanıcam inş. ondan sonra da senin doktorunla irtibata geçmeyi düşünüyorum.
yardımın için teşekkürler.

çok üzüldüm arkadaşım ama olur üzme sen kendini. en kısa zamanda herşey yoluna girecek inşallah... bırakma kendini...

sana özelden yazdım. faydam dokunur umarım...

Canim benim sakin üzülme ben 4 defa gördüm negatifi ama hala umutluyum bak birakmadim kendimi sende devam et ama genede testini yaptir üste görmede olabilir neolur ne olmaz.

Canimcim ben bu sefer sadece progestan fitil bide folic asit kulandim baskada bisey yok ama belkide agri sizi leke falan olmamasi iyidir hakkimda hayirlisi napalim.
Sen nasilsin bebis nasil?
Kavustunuz babisinizle?

Canimcim ben bu sefer sadece progestan fitil bide folic asit kulandim baskada bisey yok ama belkide agri sizi leke falan olmamasi iyidir hakkimda hayirlisi napalim.
Sen nasilsin bebis nasil?
Kavustunuz babisinizle?

bende de hiç ağrı sızı olmadı canım. inşallah hayırlısıyla hamilesindir :)
ben iyiyim ya, çok sağol. yarını iple çekiyorum. tahlililm tekrarlanıcak. inşallah değeri artmıştır...
geçen seferki gibi olmaktan çok korkuyorum ama:18: dua et nolur, herşey yolunda gitsin...

Bak hersey cok guzel olacak yarin gideceksin dicekler bthcg firlamis bundan sonra düsmez Sen stress yapma yarin guzel haberlerle geleceksin gecen seferleri unut bende unutum bu sefer hersey cok cok cok guzel olacak mutluyuz umutluyuz

kızlar....e2 degerim tam 2219 ayrıca foliküllerimde pek büyümemiş bugün kötü bir gündü benm için.doktor foliküllerin büyümesi için ilacı azaltmayacagız ohss riskini de almak durumundayız dedi.((32:

Bak hersey cok guzel olacak yarin gideceksin dicekler bthcg firlamis bundan sonra düsmez Sen stress yapma yarin guzel haberlerle geleceksin gecen seferleri unut bende unutum bu sefer hersey cok cok cok guzel olacak mutluyuz umutluyuz

ağzıdan bal damlıyo cancağzım, çok sağol ya. hazırlanıp çıkıcaım şimdi. kan vermeye ve inşallah şu karnımdaki şişkinlik için çare bulmaya
mutluluğumuz daim olur inşallah hepimizin...

Kızlaaar dua edin daaa

aminnnnn :)))))))))))) güzel haberlerle geleceksin merak etme canımmmm:)))

''OHSS hamile kalma ihtimalinizi azalmayacak olup, genellikle olumlu sonuçlar nedeniyle meydana gelmektedir.'' ohss ile ilgili bu kadar çok sey okumus olmama ragmen neden bu cümle dikkatimi çekti ve beni çok sevindirdi acaba:)))

kızlar günaydın benim 12 gün degerim 171 di dün testi tekrarladık yani 16 gün oluyor 735 çıktı nasıl sizce arkadaşlar yorum yaparmısınız tecrübeli arkadaşlar

seni çok merak ediyordum...benimde dün 1300 küsürdü tekrar bugün de gittim bakalım kaç olmuş...yumurtaların büyüklüğü nekadr?benim bugün en son olarak en büyüğü 15mm ti

''OHSS hamile kalma ihtimalinizi azalmayacak olup, genellikle olumlu sonuçlar nedeniyle meydana gelmektedir.'' ohss ile ilgili bu kadar çok sey okumus olmama ragmen neden bu cümle dikkatimi çekti ve beni çok sevindirdi acaba:)))

dün doktor da bana ilaca çok cabuk cevap verdi dedi e2 değerim yükselince...ama olumsuz bişi demedi...ohss den korktum belirtilerini okuyunca aynısı bende de var...karın ağrısı, bulantı...doktora dedim normal dedi

Git cabucacak geri gel bize guzel haberleri ver canimcim merakta birakma hadi çabucak gel

kızlar günaydın benim 12 gün degerim 171 di dün testi tekrarladık yani 16 gün oluyor 735 çıktı nasıl sizce arkadaşlar yorum yaparmısınız tecrübeli arkadaşlar

Canim ben hergün iki katina katliyor diye biliyorum bak 171 12.gun 340 13.gün 14.gün 511 15.gün 690 16.günde 735 cikmis gayet iyi bence bebisin seninle Allah daim etsin canim. Darisi benim ve bekleyen tüm arkadaslarin basina.

Merhaba arkadaslar bugun benim dondurulmusla transferimin 6.gunu ve bende hic belirti yok sadece goguslerimde bir sizi var belirti ariyorum ister istemez sanirim morale ihtiyacim var sizlerle paylasmak istedim.allah benim gibi isteyenlere tez zamanda bebeklerine kavustursun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…