Canim ben hergün iki katina katliyor diye biliyorum bak 171 12.gun 340 13.gün 14.gün 511 15.gün 690 16.günde 735 cikmis gayet iyi bence bebisin seninle Allah daim etsin canim. Darisi benim ve bekleyen tüm arkadaslarin basina.
bugünde gittim büyümüşler yumurtalarım en büyüğü 15mm cuma muhtemelen toplarız dedi...yarında gitcem...sen ne yaptın
Merhaba arkadaslar bugun benim dondurulmusla transferimin 6.gunu ve bende hic belirti yok sadece goguslerimde bir sizi var belirti ariyorum ister istemez sanirim morale ihtiyacim var sizlerle paylasmak istedim.allah benim gibi isteyenlere tez zamanda bebeklerine kavustursun insallah...
Merhaba canim benim bugün5.günüm benimde hic bir belirtim yok ama sanirim belirti icin cok erken o yüzden sen bol bol dinlen bosuna belirti arama ben ilk transferimde cok belirti aradim kasik agrilarimi falan hep hamilelik belirtisi sandim megerse adet belirtisiymis simdi hic bir agrim falan olmamasini hayra yoruyorum. Ben bir haziranda sonucu alicam hayirlisiyla.Insallah bizde bebeklerimiza kavusacagiz Allahin izniyle.
Kızlaaar! Allahıma şükürler olsun, beta hcg değerim çıkmış 2 katına. hatta 2buçuk katına458 di 11 gün değerim, 15. gün bugün ve 2200 olmuş! Dua edin nolur, herşey yolunda gitsin... :97:
Cooook sevindiiiiiimdemedimi ben sana guzel haberler alacaksin degerin firlamis olacak diye Allahin izniyle bebisin seni artik birakmaz kolay kolay sen kendine ve bebisiine iyi bak canim ayyyy cok guzel coook sevindim ya Masallah ya
Arkadaşlar ohss den korkmaya başladım normal şartlar altında tüp bebek ilaçlarını kullanıldığında kaç yumurta olması gerekiyor.normali nedir.?bugün de ganol f e devam... yarın gene doktora gitcem...ondan sonra belli olur diye düşünüyorum ama ohss den de belirtileri olduğu için korkmaya da başladım...
seni çok merak ediyordum...benimde dün 1300 küsürdü tekrar bugün de gittim bakalım kaç olmuş...yumurtaların büyüklüğü nekadr?benim bugün en son olarak en büyüğü 15mm ti
e2 değerim bugün 1894 olmuş bakalım ne diyecekler...bende korkmaya başladım ohss ile igili şeyleri okuyunca
canım benm bugün kontrolüm yoktu.gerek yok dedi doktor.benmde canıma minnet.hiç sevmiyorum o ultrasonu.çok acıyor ayrıca da.yarın gidicem.bakalım e2 4000 i bulmus mu? :))))bende bulantı,kasık agrısı yok,gögüslerim şiş,kocaman oldu.ayrıca karnımda öyle.kalp agrısı gibi bir agrı var sol tarafta onun da nedeni bu tedavi midir bilmiyorum.herseyi ohss ye yoruyorum ben bu ara ama :))ne güğzel yumurtaların büyümüş.benm pazartesi 12.5 mm idi bakalım yarına nolcak.benmkini de en gec haftasonu toplarız dedi.hadi bakalım haftaya transfer:))))gözümüz aydın
Kızlaaar! Allahıma şükürler olsun, beta hcg değerim çıkmış 2 katına. hatta 2buçuk katına458 di 11 gün değerim, 15. gün bugün ve 2200 olmuş! Dua edin nolur, herşey yolunda gitsin... :97:
e2 bugünkü sonucum 1894 bakalım yarın gene gitcem...hadi hayırlısı bakalım
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün?
Bugün 6.günüm hic birsey hissetmiyorum ne bir agri ne bi sizi ne bi leke!!!
Artik zamanda gecmemeye basladi napsam bilmiyorum.
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün?
Bugün 6.günüm hic birsey hissetmiyorum ne bir agri ne bi sizi ne bi leke!!!
Artik zamanda gecmemeye basladi napsam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?