günaydın canım_ca işte bende dün aynı duyguları paylaşıyodum.için ferahlasın diye söylüyorum.belirtiler genel olarak 8.gün başlıyormuş yani ağrı 8.gün oluyomuş olucaksa eğer,okuduklarıma göre ağrı yaşamayan da varmış teste umutsuz gidip süprizle karşılaşan o yüzden bekliycez çare yok sıkma canını benimde 7.günüm sabah kalktığımda bende hiç bişi hissetmiyordum kuş gibiyim inşallah bir belirti gösterir yarabbim tutunduguna dair hayırlısın ile inşallah....
tatlım biliyorum çok zor bi süreç. ama inşallah sen de olumlu sonuç alırsın da, hepsini unutursunhem ağrı sızı ve leke bende de olmamıştı ki. kimbilir
bugün gittim gene doktora...18,5 olmuş bir tanesi en büyüğü...cuma topalnacak heyecanlamaya başladım inş.bir aksilik olmadan atlatırım...dua edin....çilekw ve lale 1 sizin durumlar nasıl?
bugün gittim gene doktora...18,5 olmuş bir tanesi en büyüğü...cuma topalnacak heyecanlamaya başladım inş.bir aksilik olmadan atlatırım...dua edin....çilekw ve lale 1 sizin durumlar nasıl?
benim 16 mm olmus en büyüğü.benm lucrin 5 ünite yapılıyor ya ondan daha yavas gelişiyor sanırım.haftasonu falan toplarız dedi.insallah hepimiz aksilik olmadan atlatacagız allahın izniyle:)))
Canim benim biliyorumda evde kapanmaktan okadar cok sykyldymki biraz cikip dolassam birrsey olurmuki?
Sen ciktinmi hic!
canım hayırlısı olsun ben bile heycanlandım. İnşallah bebişine kavuşursun . ben yarın gidicem kontrole yarın belli olacak. Allahın izniyle cumartesi yada pazartesi toplanacak yumurtalarım. durumundan haberdar et lütfen.Yarabbim inşallah bebişlerimizi bize gönderir....
benim 16 mm olmus en büyüğü.benm lucrin 5 ünite yapılıyor ya ondan daha yavas gelişiyor sanırım.haftasonu falan toplarız dedi.insallah hepimiz aksilik olmadan atlatacagız allahın izniyle:)))
kaç yumurtan var...kaç gündür gonal f kullnaıyorsun?
senin de çok yaklaşmış tatlım. ayyy ben de heycanlanıyorum sizinle beraber. herşey yolunda gidicek inşallah. hepimizin yüzü gülüceeek!olcaaaz hep beraber :)))
sayısını bilmiyorum canım.ama çok diyor doktor.gerçi çok olması deil kaliteil olması önemli diyor.gonal f e sennle aynı gn başladık.yani 10.gün olacak bugün.bakalım hayırlısı...ben şimdiden yoruldum bu süreçten yaa.nasıl bitcek bilmiyorum((
cuma kesin toplnıyor... çatlatma iğnesini bugün vurcam gonal f kullanmayacağım Allah'tan.sadece bugün lucrin 10 ünite...ohh ya gonal f den kurtulduğuma çok seviniyorum....bu arada e2 değerim fırlamış 3872.20 olmuş....gazi de fazla narkoz vermiyorlarmış umarım ağrısız olur:26:
cuma kesin toplnıyor... çatlatma iğnesini bugün vurcam gonal f kullanmayacağım Allah'tan.sadece bugün lucrin 10 ünite...ohh ya gonal f den kurtulduğuma çok seviniyorum....bu arada e2 değerim fırlamış 3872.20 olmuş....gazi de fazla narkoz vermiyorlarmış umarım ağrısız olur:26:
arkadaşlar bişey sorucam e2 değerinin yüksekliği neden önemli,birde herkesin korktuğu ohss nedir
çilekçim birde özelde yazmıştım canım lucrin kullandınmı sen neden verdi funda hanım
canım bildigim kadarıyla anlatıyorumhss yumurtalıkların aşırı uyarılması nedeniyle meydana geliyor.tüp bebek tedavisinin en ciddi komplikasyonu.son evre akcigere pıhtı atması.sanıırm hepimiz az çok geçiriyoruz ama hafif düzeyde geçiyor.mide bulantısı kusma batında agrı vs işte belirtiler.e2 yüksekliği ohss ihtimalini arttırdıgı için önemli
Sanırım aynı günlerde tedavi oluyoruz benımde yarın yumurta toplama islemim var:18:suan 7.günümdeyim bantlarımı vitaminlerimi kullanıyorum 25mayısta kontrolüm var hayırlısıyla 30 mayısta transferim olcak dondurulmuslarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?