inşallah canım. 2 hafta sonra ultrasona gircez. 5 haftalık bugün. Inşallah hepimizin yolunda gider herşey ve kucağımıza almak nasip olur sağlıkla...
aminnnnnnnnnn.....senin toplandıktan kaç gün sonra transfer oldu?
5. gün canım. blastokist seviyesine gelmişti. yani tek yapması gereken tutunmaktı ve o da bunu başarabildi şükürler olsundarısı size inşallah. hep aklım sizlerde. nolur allam hepimizin yüzünü güldür... :97:
kaç hücreliydi? ve kaç emriyo konuldu
Sanırım aynı günlerde tedavi oluyoruz benımde yarın yumurta toplama islemim var:18:
valla canıım çok fazla yumurtam varmıs ama benm asıl merak ettigim eger bu ay ertelenirse onümüdeki ay ben transfere kadar sürekli igne ilaç kullanacak mııym yine?
merhaba benimde ya pazartesi ya da salı olur heralde yarın yumurta toplanacak..sizin toplandımı?
evet canım aynı hakkımızda hayırlısı olsun inşşş benimde salı transfer olcak
yumurta toplama işlemim bitti hayırlısıyla,bakalım yarın arayacaklar ve bilgi vereceklermiş yumurtalarım hakkında,sıra transferde,hadi bunda bayılttılar ama transferde öyle bir şansımız yok heralde,zor oluyormu kızlar,biraz bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar benimde dün transferim oldu dondurulmuş 3. deneme blast embriyo bakalım 07 06 2011 tahlil günüm hayırlısı olsun hepimiz için ayrıca hepinizin cuması hayırlı olsun bol bol dua edelim birbirimize
merhaba arkadaşlar benimde dün transferim oldu dondurulmuş 3. deneme blast embriyo bakalım 07 06 2011 tahlil günüm hayırlısı olsun hepimiz için ayrıca hepinizin cuması hayırlı olsun bol bol dua edelim birbirimize
evet canım aynı hakkımızda hayırlısı olsun inşşş benimde salı transfer olcak
Hayirli olsun transferin canim insallah pozitif sonuclanir.
hayırlısı olsun inşallah arka arkaya güzel cevapları veriribirbirimize
cuma günü dün yumurtalarım toplantı...karın ağrım var ....normal mi?
merhabalar aynıyız:) benimde cuma günü 27 mayısta toplandı...umarım güzel sonuçlanır...kaç yumurtanız toplandı...benim 10 küsür ama net bilmiyorum
cuma günü dün yumurtalarım toplantı...karın ağrım var ....normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?