Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

kaç hücreliydi? ve kaç emriyo konuldu

Son düzenleme:
valla canıım çok fazla yumurtam varmıs ama benm asıl merak ettigim eger bu ay ertelenirse onümüdeki ay ben transfere kadar sürekli igne ilaç kullanacak mııym yine?

bi sonraki adetle beraber baslamıstım ben canım estraderm bantlarına vitaminlere 13.günüde ignelere baslamıstım 18.günüde transfer olmustu.inşşş beklemk zorunda kalmassın sorun cıkmaz da bir an önce bebeginle seni kavustururlar

merhaba benimde ya pazartesi ya da salı olur heralde yarın yumurta toplanacak..sizin toplandımı?

mrb canım benim dondurulmuslarla transfer olcak ilk tedavim 6ay önceydi embriyolarım dondurulmustu onları kullanıcaz.inşş pespese pozitif sonucları haykırmak nasip olur

evet canım aynı hakkımızda hayırlısı olsun inşşş benimde salı transfer olcak

yumurta toplama işlemim bitti hayırlısıyla,bakalım yarın arayacaklar ve bilgi vereceklermiş yumurtalarım hakkında,sıra transferde,hadi bunda bayılttılar ama transferde öyle bir şansımız yok heralde,zor oluyormu kızlar,biraz bilgi verirseniz sevinirim

gecmiş olsun canım hayırlısı olur inşş.transfer cok rahat canım hiç bir agrı acı yok.zaten heyecandan baska bişey düşünemiyo insan

merhaba arkadaşlar benimde dün transferim oldu dondurulmuş 3. deneme blast embriyo bakalım 07 06 2011 tahlil günüm hayırlısı olsun hepimiz için ayrıca hepinizin cuması hayırlı olsun bol bol dua edelim birbirimize

Hayirli olsun transferin canim insallah pozitif sonuclanir.

hayırlısı olsun inşallah arka arkaya güzel cevapları veriri birbirimize

evet canım aynı hakkımızda hayırlısı olsun inşşş benimde salı transfer olcak

merhabalar aynıyız:) benimde cuma günü 27 mayısta toplandı...
umarım güzel sonuçlanır...kaç yumurtanız toplandı...benim 10 küsür ama net bilmiyorum

merhabalar aynıyız:) benimde cuma günü 27 mayısta toplandı...umarım güzel sonuçlanır...kaç yumurtanız toplandı...benim 10 küsür ama net bilmiyorum

ii düşün iyi olsun canım.benim biraz fazla 49yumurtam toplanmıstısayısı önemli degil önemli olan kaliteli olsunlar inşş hersey yolunda gider canım verdigimiz emekler cektigimiz zahmetler bosa cıkmaz Allah yüzümüze bakar.dua edelim birbirimize bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…