- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
evet yarım saat önce belli oldu....bugün transfer edilecek...ama üffff hiç rahat değilim...4.gün oluyor benimki iste cuma günü toplandı...5.gün olsa daha çok içim rahat edecekti...bir sıkıntı olurmuki
bugün transferim yapıldı..bitti çok şükür:)ama ohhs başlangıcı varmış risk grubundaymısim,tedirgin oldum napmam lazım sizce?
bugün transferim yapıldı..bitti çok şükür:)ama ohhs başlangıcı varmış risk grubundaymısim,tedirgin oldum napmam lazım sizce?
evet yarım saat önce belli oldu....bugün transfer edilecek...ama üffff hiç rahat değilim...4.gün oluyor benimki iste cuma günü toplandı...5.gün olsa daha çok içim rahat edecekti...bir sıkıntı olurmuki[/QUOtr
transferim oldu.meraketme canım bı sıkıntı olmaz.4.gun embırıyosu da 5.gun embırıyosu olsa farketmet yeterkı Allah nasıp etsın
transferi gerçeklesen herkesın Allah yuzune baksın bebıslerımızı sımsıkı tutundursun insallah
banada doktor var demedi herhangi kötü bir durum yok dedi,transfer esnasında hemşireye söylerken duydum sadece başlangıcı var diye,bende hemşireye sordum sonra risk grubundasın dedi dikkat et kendine,bende peki dedim şimdi onu araştırıyorumbenimde bugün transfer edildi...hadi bakalım hayırlısı...ohss ihtimali vardı bendede bugün karnında su toplanmaış iyi dedi....bakalım inş. herşey yolunda gider
teşekkür ediyorum canım dikkate alıcammümkün olduğunca vucudunda su toplayacak gıdalardan uzak dur.en önemlisi tuz ,kafein şeker içeren şeyler..
bu arada senin transferinde hayırlı olsun bakalım,aynı gün sonucumuzu öğrenicezbenimde bugün transfer edildi...hadi bakalım hayırlısı...ohss ihtimali vardı bendede bugün karnında su toplanmaış iyi dedi....bakalım inş. herşey yolunda gider
Transferi gerçekleşen arkadaşlarım, hepinizinki hayırlı olsun! Rabbim pozitif sonuç alıp, sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimize:97:
Aman ha, dikkat edin kendinizeartık yalnız değilsiniz anneleriiiiiii
mrb kızlar bende bugün gördüm bebegimin kesesini çok iyi6 haftalık olmuş 10 gün sonra kalp atışları için çagırdılar transfer olanlar Allahım yardımcınız olsun
kalp atışları o kadar geç mi öğreniliyormuş...hayırlı olsun canım eminim mükemmel bir duygudur...darısı başımıza...
selam kizlar bugün test günümdü ve koskoca bir negatif sonuc. kendimi daha toparlayamadim ama yilmak yok gelecek ay 3. denememi yapacagim Allahtan hayirlisi takdiri böyleymis napalim.
selam kizlar bugün test günümdü ve koskoca bir negatif sonuc. kendimi daha toparlayamadim ama yilmak yok gelecek ay 3. denememi yapacagim Allahtan hayirlisi takdiri böyleymis napalim.
nerelerdesin şizofren ev kedisi....uzun zamandır yoksun....benimde dün oldu transfer ama insan nasıl hareket edeceğini bilemiyor....şöyle yapsam bişi olurmu böyle olsa bişi olurmu ...dualarını eksik etme...bizde senin gibi happy oluruz inş. .....sonuç 12 haziran ....bana 14 haziranda gel dediler ama 12 gün sonra belli olmuyormu ben seçim günü bir tıp merkezinde yaptırcam bakalım ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?