Canım sakın sinameki gibi bitki cayları içme bana doktorum surup verdi. hic bir yan etkisi yokmuş fazlası idrarla atılıyomuş duphalac adı. Onu iç ben denedim iyi geldi. Transferden sonra vermişti doktor. Şimdi hamıleyım.....
cuma 27 mayısta yumurta toplandı muhtemelen yarın transfer olcak ama benim bağırsaklar tabi psikoljik ve kullandım ilaçlardanda etkisi var galiba...karnım şiş ve afedersiniz kabız olcam heralde aklım hep karnımda zaten bağırsak problemim vardı...arkadaşlar önerisi olan varmı? rezene sinameki içsem olurmu?bana yardımcı olun ne olur
cuma 27 mayısta yumurta toplandı muhtemelen yarın transfer olcak ama benim bağırsaklar tabi psikoljik ve kullandım ilaçlardanda etkisi var galiba...karnım şiş ve afedersiniz kabız olcam heralde aklım hep karnımda zaten bağırsak problemim vardı...arkadaşlar önerisi olan varmı? rezene sinameki içsem olurmu?bana yardımcı olun ne olur
Canim ben tuzlu limon su iciyodum iyi geliyodu sanada tavsiye ederim iki üc limonu syk bir bardagin icine tuzla ic iyi geliyor ben öyle yapmistim faydasi olmustu sende bi dene istersen.
kızlar cok heyecanlıyım korkuyorumda yarın Allahın izniyle transsferim var bana dua edinn
kaçıncı gün transfer edilmiş olcak?benimde olabilir....ama sabah belli olcak haberleşelim...
18.günümde transfer olmus olacak dondurulmus blastosist yani 5.gün embryosu.tek embriyomu transfer edilcek sanada
Merhaba arkadaşlar benimde transferde 7.günüm beklemedeyim ve hiçbir belirtim yok.İnşallah bebiş tutunmuştur 06/06 test tarihim.Allah hepimizin yardımcısı olsun
benim transferde 6. günüm ve benimde test tarihim 6 sı senin 5 i olması lazım belirti arama kendinde bendede belirti yok belirtisi olmayıpta gebe kalan çok insan var kendini dinler belirti ararsan strese girersin umarım bebişlerimiz tutunmuştur anneciklerine.
benim transferde 6. günüm ve benimde test tarihim 6 sı senin 5 i olması lazım belirti arama kendinde bendede belirti yok belirtisi olmayıpta gebe kalan çok insan var kendini dinler belirti ararsan strese girersin umarım bebişlerimiz tutunmuştur anneciklerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?