Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

Merhaba kizlar nasilsiniz iki gündür sesiniz solugunuz cimiyor umarim tedaviniz iyi gidiyordur bende 9.gündeyim hala hic bir belirtim yok insallah hamileyimdir insallah bebislerim benimledir.

cuma 27 mayısta yumurta toplandı muhtemelen yarın transfer olcak ama benim bağırsaklar tabi psikoljik ve kullandım ilaçlardanda etkisi var galiba...karnım şiş ve afedersiniz kabız olcam heralde aklım hep karnımda zaten bağırsak problemim vardı...arkadaşlar önerisi olan varmı? rezene sinameki içsem olurmu?bana yardımcı olun ne olur

Canım sakın sinameki gibi bitki cayları içme bana doktorum surup verdi. hic bir yan etkisi yokmuş fazlası idrarla atılıyomuş duphalac adı. Onu iç ben denedim iyi geldi. Transferden sonra vermişti doktor. Şimdi hamıleyım.....

çok teşkkür ederim içim rahatladı yarın doktora diyeyim bari...ne kadarlık seninki.. kaçıncı denemende oldu kaç emriyo konuldu?

Canim ben tuzlu limon su iciyodum iyi geliyodu sanada tavsiye ederim iki üc limonu syk bir bardagin icine tuzla ic iyi geliyor ben öyle yapmistim faydasi olmustu sende bi dene istersen.

sakın canım içme helede sinemaki yi. arkadasında dedigi gibi banada ilk transferden sonra dupholac surup vermişlerdi onu kullan

:95:bugün transferimin 11. günü ve lekelenme var hayal kurmamam lazım galiba allah herkesin yardımcısı olsun :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

arkadaşlar ilginiz için çok saolun ne kadar içimi rahatlattınız anlatamam...transferden sonra hiçbirşey kullanılamıyorsa ne yapcam diye düşünüyordum...bu arada 15 yumurtam toplanmış..13 ünü işleme almışlar...3-4 tanesi çok iyi dedi...aradım merkezi bugün yapmayalım tek emriyo konulacak...bekleyelim dediler...muhtemelen çarşamba olcak...dua edin... çok sıkıntılı bir süreç...gece kaç defa kalkıyrum...tuvalate en az 3 defa gidiyorum psikolojim bolzuldu...

arkadaşlar yanaklarım kırmızı kırmızı takma gibi....sizde böyle birşey olmuşmuydu?

Son düzenleme:

sakın sakın sinemaki çayı rahimde kasılmalara neden oluyor.DR. kesinlikle yasakladı.
tatlım bitkisel çaylardan hamilelik boyunca uzak dur.çoğu ödem söktürücü etkiye sahip .bebişler ilk transferde vucuduna tutunmaya çalışırken vucudunda tutunma sürecinde onu dışardan bir madde olarak görüyormuş.bu çayların çoğuda düşüğe sebep oluyormuş.
kabızlık için sabah aç karnına 2 kuru kayısı üzerine 1 bardak ılık su en kesin çözümü bu.birde hamileliğinin ileriki dönmeinde (inşallah tutar) lifli besinler tüketmeye çalış.
allah mutlu haberlerini almayı nasip eder inşallah

Canim ben tuzlu limon su iciyodum iyi geliyodu sanada tavsiye ederim iki üc limonu syk bir bardagin icine tuzla ic iyi geliyor ben öyle yapmistim faydasi olmustu sende bi dene istersen.

kızlar bu dönemde tuzuda azaltmanızı tavsiye ederim.gereksiz bi ödem oluyo su toplamanıza neden oluyor

18.günümde transfer olmus olacak dondurulmus blastosist yani 5.gün embryosu.tek embriyomu transfer edilcek sanada

evet yarım saat önce belli oldu....bugün transfer edilecek...ama üffff hiç rahat değilim...4.gün oluyor benimki iste cuma günü toplandı...5.gün olsa daha çok içim rahat edecekti...bir sıkıntı olurmuki

Merhaba arkadaşlar benimde transferde 7.günüm beklemedeyim ve hiçbir belirtim yok.İnşallah bebiş tutunmuştur 06/06 test tarihim.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar benimde transferde 7.günüm beklemedeyim ve hiçbir belirtim yok.İnşallah bebiş tutunmuştur 06/06 test tarihim.Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim transferde 6. günüm ve benimde test tarihim 6 sı senin 5 i olması lazım belirti arama kendinde bendede belirti yok belirtisi olmayıpta gebe kalan çok insan var kendini dinler belirti ararsan strese girersin umarım bebişlerimiz tutunmuştur anneciklerine.

insallah , herkesinnekadar arkaarkaya denk gelmiş:))))

evet aslında ayın 5'i test tarihi ama dr 6 sında yaptır dedi 5'i pazara denk geliyor cumartesi yaptırmamıda hiç istemediler.1 gün fazladan bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…