Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

slm kızlar nasılsınız bakalım.bebişlerle aranız nasıl

merhaba nurrr işte bugün 3.günümüz ....ikimizinkide aynı gün transfer edilmişti...dinlenmeye çalışıyorum...yumurta toplandıktan sonraki ağrılarım çok şükür bitti.çok sıkıntılıydı.şimdi bol bol kayısı kompostosu, ç.fıstığı, badem ve ananas yiyom....tuvalete gitmek işkence bu arada...12 haziranda sonuçları alcaz bakalım tam seçim zamanı...umarım güzel haberler alırız...sen neler yapıyon...nasıl hissediyosun kendini...

Kizlar iyi dilekleriniz için hepinize teker teker tesekkür ederim ne yazziki elden bisey gelmiyor ben simdi ikinci transferimi arkada birakip önümdeki transfere bakacagim hayirlisi artik.Allah transferi olan arkadaslara en kisa zamanda pozitif sonuca kavustursun bebekleriyle bekleyen arkadaslarada sag salim bebeklerine kavustursun...

napam canım işte bende aynı dinleniyorum yatıyorum bol bol.saat bası 5dk yürüyüş kandolasımı için tuvalet ihtiyacı yemek haricinde hep yatıyorum.tutuldu heryerim yatmaktan.ilk denemede böle olmusmuydu hatırlamıyorum.yan bosluklarım acıyo böbreklerim sanki sancıyo yatanın etkiside olabilir belki biraz gaz sıkıntısıda var ne bileyim rahat degilim pek bu sefer.igne yerlerimde cok acıyo üstüne yatmakta zorlanıyorum.neler kullanıyosun ilac igne olarak canım.benim kan pıhtılasmasıda varmıs göbekten sabah aksam igne yapıyorm.progestan ignesi oluyorum vitaminlerim var 4tane öle işte.hayırlısıyla su günler bi gecseydi ya cok merak ediyorum sonucumu.bana 15inde yap testi dediler ama bende dayanamam gibi ilkinde oldugu gibi 12.günü yaparım:97::97:

bende de innaılmaz bir şişlik vardı...bolbol kayısı kompostosu sabah kalvaltı yapmadan onu içtim...badem ç.fıstığı beni rahatlattı....toplandıktan sonra çok sıkıntı çektim ama şimdi daha iyiyim...bende yatıyorum ama o kadar sık tuvalate gittimki ilk zamanlar bayağı kalktım diyebiliirm...ben sadece folik asit ve vajinal jel kullnaıyorum...bunları da artık ilaçtan saymıyorum çünkü ilaçların yan etkileride çok fazla beni mahvetti....sen nerde yaptırmıştın redaviyi...bu arada dondurulmuşlardanmı bu denemen?

bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiiş aman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii

öylemii.... kan değerlerinden bilinmiyormu ikiz olduğu...iyi hadi bakalım çok sevindim senin adına şimdi kaç haftalıklar...hesabı yumurta toplama gününe göre yapılıyor değilmi?

öylemii.... kan değerlerinden bilinmiyormu ikiz olduğu...iyi hadi bakalım çok sevindim senin adına şimdi kaç haftalıklar...hesabı yumurta toplama gününe göre yapılıyor değilmi?

kan değerlerimden tahmin edilebilirdi tabi ama, tek embriyo konulduğunda pek ihtimal vermemiştik ve hiç sormadım bile doktoruma :) ama o zaman da demişti hep arkdaşlar senin çok yüksek acaba ikiz mi diye :) 15. gün 2200 dü...
6 haftalık canım. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı... hayırlsı inşallah yaa! çok şaşkınım :)

ikiz deyince 2 emriyo konuldu diye düşünmüştüm...o yüzden kan değerlerinden anlaşılmadımı diye sordum ama bu gerçekten büyük bir sürpriz olmuş...harika bir haber...Allah tamamına erdirsin inş....inş. bizde burdan güzel haberler veririz...senin ilk verdiğin günü hiç unutmuyorum:)bizim için dua et

senin toplandıktan kaçıncı gün transfer edildi?ve kaç gün sonra test yaptırdın? banyo ne zaman yaptın?

bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiiş aman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bi şey sorcam benim bugün 8. günüm dün idrar testi yaptım negatif bide çok belim ağırıyor karnımda ara ara jel kullanıyorum ara bir akıntı geliyo açık kahve senin böyle şikayetlerin oldumu

aynen bende cok tuvalete gidiyorum.cok su içiyorum ama.ne güzel senin sadece folik asit le jel varmıs.suan ben igne olarak kullanıyorum ama hamile kalırsam inşş ozaman jele gecicem.çünkü totomun üstüne oturamıyorum yatamıyorum acısındanbahçecide yaptırdım ben.dondurulmus evet.birincide dondurulmustu benim.sen nerde yaptırdın

aaayyy cok sevindim canımbüyük süpriz olmus.Allahım bebişlerini sımsıkı tutundursun inşş.tabi önce saglıklı hayırlı ama bende cok istiyorum ikiz bebişlerim olsun hem cok sevimli oluyolar hemde bikerede aradan cıkmıs oluyo

ben ankara gazi hastanesinde yaptırdım...bugün 4.gün diye ve kendimi iyi hissettiğim için heralde sürekli yatmadım yarı oturur şekildeyim genelde...

merhaba arkadaşlar, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı, anne olmayı nasip etsin. Tüp bebek süresince merkezden arkadaşım olmadı ama insan gerçekten süreç nasıl işliyor, merak ediyor ve sabırsız bir bekleyişin içine düşüyor. tek tesellim bu forumda sizlerin yazdıkları:))
benim 19 mayısta embiriyo transferim gerçekleşti. bugün 3. hcg tahlilimi yaptırdım. Bebeklerimi ya da bebeğimi haftaya cuma göreceğim gerçekten beklemek çok zor. gebelik haftası hesaplanırken nasıl hesaplanıyor bir bilgisi olan var mı? bir de ultrasona sizler transferden kaç gün sonra girdiniz...

senin soruna cevap olmayacak ama sana sormak istediklerim var...kaç emriyo ve kaçıncı gün konuldu...ayrıca transferden kaç gün sonra test yaptırdın...bu konuda bilgilendirirsen sevineceğim

senin soruna cevap olmayacak ama sana sormak istediklerim var...kaç emriyo ve kaçıncı gün konuldu...ayrıca transferden kaç gün sonra test yaptırdın...bu konuda bilgilendirirsen sevineceğim

merhaba.. 2 embiriyo, yumurta toplamadan 3. gün sonra transfer oldu, transfer gününden transfer günü dahil 12 gün sonra ilk testimi yaptırdım 31.05.2011 pazartesi günü sonra çarşamba ve cuma tekrarladık

Son düzenleme:
merhaba.. 2 embiriyo, yumurta toplamadan 3. gün sonra transfer oldu, transfer gününden transfer günü dahil 12 gün sonra ilk testimi yaptırdım 31.05.2011 pazartesi günü sonra çarşamba ve cuma tekrarladık

ikiz mi?bekleme süresinde ağrı leke felan oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…