Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

sürpriz olmaz mı yaa :) şoke oldum resmen! tek embriyo canım...
amiin inşallah hayırlısıyla sağlıkla, tamamına erer. hepimizin yüzünü güldürsün rabbim. darısı sizlerin başına... hep aklımdasınız... :97:

amiiin canımcım, çok sağol ya...
idrar testlerine niyeyse benim hiç güvenim yok. kan vermelisin bence. sonuç kesin çıkıyor...
benim ne ağrım oldu ne sızım. leke v.s de olmadı. ama tabi herkesin farklı be canım. takma bence kafana ve 12. günü gidip kandan baktır

hem de ne sürprizz :))) amiin güzelcim ya, çok sağol. inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider de, kavuşuruz meleklerimize...
ikiz çok güzel tabi. Allah yetiştirebilicemiz huyda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize. ve tabi ki sağlıklı. tek ya da çift hiç farketmez...

Allah razı olsun canım. inşallah en kısa zamanda rabbim sana da yaşatsın bu eşsiz duyguyu... hepimize güzel güzel melekler versin rabbim... :97:

canım sana 1 tane transfer yapılmamıştı nasıl olmuş o zaten senin degerlernde yüksekti var dı bişey demek ikizmiş ondan öyle yüksek çıkmış çok sevindim canım Allahım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin bizde 11 de gitcez kalp atışları için

bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiiş aman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii

Merhabalar hayırlı olsun:) darısı bize olsun sizin adınıza çok sevindim. ben size bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. Transferden kaç gün sonra ultrasona girdiniz. İlk testinizi negün yaptırdınız ve değeriniz kaçtı ikiz olup olmadığı kanda belli oluyor mu onu merak ediyorum da.

mrb kızlar bende bugün gördüm bebegimin kesesini çok iyi 6 haftalık olmuş 10 gün sonra kalp atışları için çagırdılar transfer olanlar Allahım yardımcınız olsun

Merhabalar size bir soru soru soracağım kusura bakmayın kafamdaki sorular bir türlü bitmiyor heyecanlı bekleyişten dolayı sanırım. tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor ve ilk ultrason transferden kaç gün sonra yapılıyor bilgi verirsesniz çok sevinirim

olcak canım okadar bende senin gibiydim canım son adet tarihinden hesaplanıyor canım benim tansferden 25 gün sonra ultrasona girdim ilk kontrolde 6 haftalık çıktı senin kaçıncı günün transferden sonra

canım benm bu persembe transfer yapıldı.ohss oldum.çok kötüyüm.yatıyorum hiç rahatım yok.kusuyorum falan sürekli.karnım kocaman şişti.okuyorum ara ara sizi ama yazamıyorum(

canım benim geçmiş olsun...ben hafif atlattım ohss'yi...felakettim karnımın şiş olması beni çok yıprattı...şimdi çok şükür daha iyiyiim...doktor sıkı sıkı tembih etti transfer ederken kusma ateş olursa direk gel diye..ohss için bişi yokmu ilaç felan rahatlaman için...doktor ne diyo

olcak canım okadar bende senin gibiydim canım son adet tarihinden hesaplanıyor canım benim tansferden 25 gün sonra ultrasona girdim ilk kontrolde 6 haftalık çıktı senin kaçıncı günün transferden sonra

merhaba umut3542 senin emriyo kaşıncı gün transfer edildi.ve ne zaman test yaptın idrar testi yaptınmı?

canım olabiliyomuş ya. bölünmeler devam ettiği için... değerim evet yüksekti ama, ben sanmıştım ilaçlardandır diye. malum bi ton hormon alıyoduk... doktorum da bişiy dememişti ikiz falandır diye. inşallah hakkımızda hayırlısı canım ya hepimiz için. kese göründü ama, bakalım inşallah kalp atışlarını da görürüz... ben de 2 hafta sonra gidicem...
dua edelim birbirimize :)

merhaba, çok sağol tatlım... inşallah senin de hakkında hayırlısı neyse o olur. kavuşuruz sağlıkla meleklerimize hepimiz...
transferden 25 gün sonra ultrasona girdim. tam 6 haftalıkken yani. ilk testi 11. gün yaptırdım ve değerim 458di. 15. gün tekrar edildiğinde de, 2200 dü... ikiz olup olmadığı yüksekliğinden tahmin edilebilirmiş fakat, en iyi sonuç ultrasonda bakıldıktan sonra anlaşılırmış... yani benim de öyle oldu zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…