bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiişaman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii
bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiişaman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii
ayyy ayyy ayyyyyyyyyyyy.çok güzel birr haber bu.insallah sag salim kucagına da alırsın ikisini de:)))
ikiz deyince 2 emriyo konuldu diye düşünmüştüm...o yüzden kan değerlerinden anlaşılmadımı diye sordum ama bu gerçekten büyük bir sürpriz olmuş...harika bir haber...Allah tamamına erdirsin inş....inş. bizde burdan güzel haberler veririz...senin ilk verdiğin günü hiç unutmuyorum:)bizim için dua et
senin toplandıktan kaçıncı gün transfer edildi?ve kaç gün sonra test yaptırdın? banyo ne zaman yaptın?
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bi şey sorcam benim bugün 8. günüm dün idrar testi yaptım negatif bide çok belim ağırıyor karnımda ara ara jel kullanıyorum ara bir akıntı geliyo açık kahve senin böyle şikayetlerin oldumu
aaayyy cok sevindim canımbüyük süpriz olmus.Allahım bebişlerini sımsıkı tutundursun inşş. tabi önce saglıklı hayırlı ama bende cok istiyorum ikiz bebişlerim olsun hem cok sevimli oluyolar hemde bikerede aradan cıkmıs oluyo
ayyy ayyy ayyyyyyyyyyyy.çok güzel birr haber bu.insallah sag salim kucagına da alırsın ikisini de:)))
Ah güzelim ya coook guzel bir haber bu Allah ikisinide sag salim kucagina almayi nasip eder insallah...
Allah razı olsun canım. inşallah en kısa zamanda rabbim sana da yaşatsın bu eşsiz duyguyu... hepimize güzel güzel melekler versin rabbim... :97:
ikiz mi?bekleme süresinde ağrı leke felan oldumu?
mrb kızlar bende bugün gördüm bebegimin kesesini çok iyi6 haftalık olmuş 10 gün sonra kalp atışları için çagırdılar transfer olanlar Allahım yardımcınız olsun
Merhabalar size bir soru soru soracağım kusura bakmayın kafamdaki sorular bir türlü bitmiyor heyecanlı bekleyişten dolayı sanırım. tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor ve ilk ultrason transferden kaç gün sonra yapılıyor bilgi verirsesniz çok sevinirim
lale 1 nerelerdesin ne yapıyorsun ne zaman transfer edildi...
canım benm bu persembe transfer yapıldı.ohss oldum.çok kötüyüm.yatıyorum hiç rahatım yok.kusuyorum falan sürekli.karnım kocaman şişti.okuyorum ara ara sizi ama yazamıyorum(
olcak canım okadar bende senin gibiydim canım son adet tarihinden hesaplanıyor canım benim tansferden 25 gün sonra ultrasona girdim ilk kontrolde 6 haftalık çıktı senin kaçıncı günün transferden sonra
canım sana 1 tane transfer yapılmamıştı nasıl olmuş o zaten senin degerlernde yüksekti var dı bişey demek ikizmiş ondan öyle yüksek çıkmış çok sevindim canım Allahım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin bizde 11 de gitcez kalp atışları için
Merhabalar hayırlı olsun:) darısı bize olsun sizin adınıza çok sevindim. ben size bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. Transferden kaç gün sonra ultrasona girdiniz. İlk testinizi negün yaptırdınız ve değeriniz kaçtı ikiz olup olmadığı kanda belli oluyor mu onu merak ediyorum da.
canım benm bu persembe transfer yapıldı.ohss oldum.çok kötüyüm.yatıyorum hiç rahatım yok.kusuyorum falan sürekli.karnım kocaman şişti.okuyorum ara ara sizi ama yazamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?