Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

çok şükür canım keseyide gördük sıra kalp atışlarında ben 11 de gitcem bide o pıt pıt pıt ları duysam daha çok rahatlıcam olur canım birbirimize dua edelim

merhaba umut3542 senin emriyo kaşıncı gün transfer edildi.ve ne zaman test yaptın idrar testi yaptınmı?

canım benim 3, gün embriyosuydu 12. gün kan testi yaptırdım idrar testini 11. gün evde yapmıştım silikte olsa ince bir çizgi çıkmıştı senin kaçıncı günün canım

canım benm bu persembe transfer yapıldı.ohss oldum.çok kötüyüm.yatıyorum hiç rahatım yok.kusuyorum falan sürekli.karnım kocaman şişti.okuyorum ara ara sizi ama yazamıyorum(

canım cok gecmiş olsun inşş kısa zamanda atlatırsın.ben hafif gecirmiştim faydası oldumu bilmem ama bana dr um bol bol su iç demişti.transfer ertelendi demiştim ya işte bu sonucla karsılasmaktan korktugu içindi keske erteleseydin bir ay canım ya.hakkında hayırlısı olsun bir an önce iyileş inşş

evt canım bol bol sıvı alıyorum ne bulursam içiyorum ama bu defada midem bulanıyor.hergün bir haşlanmış yumurta ye dedi.protein almak gerekiyormus.ertelenme ihtimali var mı diye sordum doktoruma o da yok öyle birsey dedi kızarak.bende sustumtaze embriyo ile sans daha yüksek oluyormus ya ondan ertelemedi herhalde ama berbat haldeydim.gitgide düzeliyor.karnım yaklaşık 20 cm genişledi.5 kilo da daha agırım((hamile olursam birkaç aya gecer insallah((

canım benim 3, gün embriyosuydu 12. gün kan testi yaptırdım idrar testini 11. gün evde yapmıştım silikte olsa ince bir çizgi çıkmıştı senin kaçıncı günün canım

benim emriyo transferi 4.gün yapıldı.bugün transferin 6.günü....dua et...

yok canım bir ilaç falan yok doktor sadece göbek çevrende artış,kiloda ani artış olursa,idrarın azalırsa vs haberim olsun diyor.kusuyorum diyorum gebelik oluşmaya basladıgından olabilir kusmalar diyor.bu sevindirici tabii insallah gerçek sebep budur:))

inş.canım öyleyse katlanmaya değer...sabır bitanem...

taze embriyo olması daha iyi tabi ama sana yan etkileri kötü oldu. dondurulmusunda bi farkı yok sonucta en iyiler donduruluyo ve cözüldükten sonra da sansı en yüksek kalitesi en iyi olan transfer ediliyo.olsun canım sonu güzel bitecekse cekilen acı kutsalmıss öle düşün ii düşün ii olsun

canım senin transferden sonra hamileligini ögrenene kadar herhangi bi belirti ne biliyim kasıklarında agrı kramp tarzı batmalar,bel agrın falan oldumu.yada nasıl gecti test gününe kadar

canım senin transferden sonra hamileligini ögrenene kadar herhangi bi belirti ne biliyim kasıklarında agrı kramp tarzı batmalar,bel agrın falan oldumu.yada nasıl gecti test gününe kadar

tatlım ben de hiç bi belirti olmamıştı ya... açıkcası transferin ertesi günü müthiş grip olmuş şekilde uyanmıştım ve ona odaklanmıştım :) aksırık tıksırık derken zaten tahlil günü gelmişti... kasıığımda çekme sonuçtan sonra başladı ve hala da devam ediyor canım. o da yerleşme sürecinde oluyormuş... herkesin bünyesi farklı be canım. ben de olmaz bi başkasında olur. bu işler böyle... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

kötü olmus transfer sonrası grip olman.ilacda kullanamıyosun iyi atlatmıssın.dogru söylüyosun herkese göre farklı bilmiyorum ben azcık ayakta kalsam kendimi yorgun hissediyorum belim agrıyo yatma yada oturma ihtiyacı hissediyorum arasırada hafiften agrı sızı oluyo kasıklarımda.ilkindede böle olmustu.seninki ikiz ya dedim hani belki belirti falan yasamıssındır.saol canım.inşş bizde senin gibi günü geldiginde bu mutlulugu fazlasıyla yasarız sende sagsalim bebişlerine kavusursun hep seninle olsunlar inşş

QUOTE=umut3542;19547461]canım benim 3, gün embriyosuydu 12. gün kan testi yaptırdım idrar testini 11. gün evde yapmıştım silikte olsa ince bir çizgi çıkmıştı senin kaçıncı günün canım[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin

nurrr bende senin gibiyim...ayakta kaldığım zaman yorgun hissediyorum...kasıklarında da dediğin gibi hafif sızı var...adet günüm yaklaştı ondan diye çok korkuyorum...7.gün ....az kaldı olduğumuzu öğrenmeye inş.

aynen canım bende acayip korkuyorum az önce sanki bulanıkta olsa azcık kan gördüm korkum dahada arttı.sen 7.günüm diyosun ama transfer günü sayılmıyo benim bildigim.bugün 6.günümüz.ne zaman test yaptırcaksın sen.bana 15haziran yazmıslar ama cok gec ben hata sonu yaptırcam ooffff bi gecseydi su günler hayırlısıyla inş pozitif sonuclarımızı görebilsek.ilk düşükten sonra tekrar yıkılcam diye cok korkuyorum

valla özellikle sordum bazı arkadaşlara transfer günü sayılıyor dediler ama....neyse sorma ben dün gece ve bugün sabah yatakta kesin adet oldum diye kalktım adet sancım dizlerim sızlıyordu çok korktum ama sonra geçti... Allahtan leke felanda gelmedi.bana kağıda hemşire hesaplamadan 14 yazdı ama bende 11 haziranda yaptırcam...bizim dönemimizde aşağıdaki linkte bir sürü insan var...orayıda ziyaret et...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ik-belirtileri-nelerdir-240.html#post19567103

bu arada adet günün ne zamandı?

Son düzenleme:

mayıs 14 canım.bende panikle uyanıyorum krnıama agrılar giriyo bikac dk sürüyo geciyo.ama dün hep agrıdı kasıklarım karnım.bugünde cok hafif te olsa leke görünce korktum neyseki suan bişey yok.:18:

bendede ohss başlangıcı vardı,dr demiştiki olurda hamile kalırsan geçmez aksine hamilelikte salgılanan hormonla doğru orantılı olduğu için dahada artar demişti,dahada çok şişmesi iyiye işaret olur senin için demişti:

sende 31 mayısta transfer olmamışmıydın ,bana 12 haziran yazdılar test günü

Son düzenleme:
mrb kizlar 6. gunden beri idrar testi yapiyorum bugun 11 gunum gittkce pozitiflesti bugunku testim tam pozitif ama esim umitlenmediyor yaniltici olabiliyormus seviniyim mi uziliyim mi belirti olarak karnim 2 gundur karnim cok agriyor kaziklarim beni mahfetti soguk ter atiyorum anniyacaginiz cok rahassizim 14 gun gidip test yapicaz sizce hamilemiyim...

kızlar,hem adet olup hem de pozitif sonuç alan var mı aranızda:44::44:?
transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…