Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

sende 31 mayısta transfer olmamışmıydın ,bana 12 haziran yazdılar test günü

evet 31 mayısta oldu transferim ama 15i dediler.ilk denememdede 15.günü yapacaksın demişlerdide ben dayanamayıp 12.günü yapmıstım:)belli oluyo aslında ama sanırım adet tarihinden bigün sonrasına ayarlıyolar

tedavi gördügüm zamanlarda dr um bana evde yapılan testlerde pozitif sonucu kabul ederiz ama negatife inanmayız yanıltıcı olabiliyo demişti.bunu dikkate alırsak olabilirsin canım.inss hamişsindir

offfff kızlar ya moralim cok bozuk.lekelenmelerim devam ediyo aradım sordum bunların olması normal dediler ama gelde bana anlat ilk transferde ne leke ne agrı bişey yasamadıgım için ister istemez tedirgin oluyorum.inşş tutunma lekelenmesidir ya:18::97:

canım yapma böyle bence olacagı varsa da olumsuz etkilenecek allah korusun.eger bizimle konusmak seni bu konunun içinde çok tutuyorsa istersen girme bir kaç gün bu foruma.birseyler bul kendine.ne bileyim dagıt kafanı.olumlu düşün lütfennn

olcak canım okadar bende senin gibiydim canım son adet tarihinden hesaplanıyor canım benim tansferden 25 gün sonra ultrasona girdim ilk kontrolde 6 haftalık çıktı senin kaçıncı günün transferden sonra

cevabın için çok teşekkür ederim canım ultrasona 22 gün sonra girmiş olacağım bugün 20. günüm 2 gün kaldı:81: ne olacak bilmiyorum.

aksine canım sizlerle konusmak desteginizi bilmek ii geliyo....
ayrıca lekelenmem hala var ama bugün transfer gününüde sayarsak 9.günüm dayanamadım test yaptım evde gayet net bişekilde pozittif cıktı inanmadım bukadar erken sonuc vermesine tekrar yaptım ondada pozitif cıktı.Allahım inşşş hamileyimdir test yanılmıyodur sabredemiycem 15ine kadar sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum kandan baktırmak için

ya süper senin adına çok sevindim,git hemen kan testi yaptır bari tam netleşsin

saol canım yok sabredicem cumartesiye kadar nasıl olcak bilmiyorum amaAllah utandırmasın inşşş

nasıl sabrediceksin yaa benim idrar testi negatif çıktı bi daha bi daha yapmak istiyorum,hemen kan testi yapmak istiyorum,duramıom yaa,olduysa oldu olmadıysada eyvallah demek istiyorum artık.......

Nurrr harika bir haber...biz seninle aynıydık heralde...ya benim negatif çıktı bugün sabah yaptım...bu arada seninki kaçıncı gün emriyosuydu hemen yazsana...bende negatif çıkınca bende şimdi panik oldum
benimki 4.gün emriyosu 31 mayıs transfer

Son düzenleme:

cnm merhaba, mucizelere inanırmısın, ben regl oldum diye üzüldüm biliyosun, ve noral hayatıma devam ettim, bugün birden kanama başladı ama nasıl kanam öyle böyle değil apar topar doktora gittik e ne görelim kese :) hamileymişim meğer değer 6800 lerde inanamadım şok olduk eşimle meğer tutmuş benim bebişim inş.10 gün sonra da kalp atışı içi çağıdı doktor.Kanama olanlara sözüm kızlar sakın ümidinizi yitirmeyin multkaa kan tahlilinizi yaptırın. Allahıma çok şükür inş.herkesin yüzü güler hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.

süpermişşşşş! aman alllaam yaa, çoooook sevindim canım benim maşallah yaa. sürpriz yaptı sana meleğin desene... ah yaramaz ah, üzdü bizi baştan ama, unuttuk biz şimdi hepsini
aman canım, dikkat et kendine ya! inan çok mutlu oldum... Rabbim tamamına erdirsin inşallaaah

nasıl sabrediceksin yaa benim idrar testi negatif çıktı bi daha bi daha yapmak istiyorum,hemen kan testi yapmak istiyorum,duramıom yaa,olduysa oldu olmadıysada eyvallah demek istiyorum artık.......

az kaldı sadece 2güncük yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz oldumu cumartesiaynen canım bende bu sabah yine yaptım insan sürekli yapmak istiyo ben kan testine inanıcam ancak inşş yanılmam.ama negatif sonuclara inanma canım dr um hep öle derdi normal tedavi olurken.kesinlikle kan testi kesin sonuc.inşş tutmustur canım rabbim hepimizi güldürsün inşş

evet canım aynıyız ama sakın ne gatif gibi düşünüp moralini bozma.evede yapılan testlerde negatiflere güven olmuyo.benim bir arkadasım 3aylık hamileyken bile negatif göstermiş anlamamıs bile hamile oldgunu..5.gün embriyosuydu benim ama faretmez diye düşünüyorum hcg salınımının az miltardaysa testte cıkmayabiliyomuş.moralini bozma bosuna.daha erken.bende anlamadım nasıl cıktı ama ikizmi nevalla okadar kuruntu sahibi oldukki ben kandan baskasına inanmıyorum.oyuzden heyecan ve korkuyla cumartesiyi bekliyrum.hakkımızda hayırlısı

Cok guzel bir haber hatta sen yeni doktor falan bakmaya baslamistin tedavine baska yerde devam edecektin:) inan acaip sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin darisi benim ve bekleyen tüm arkadaslarin basina... Kendine ve bebegine iyi bak

evet cnm ya dün çok değişik bir gündü bi ağladım bi güldüm kanama da korkutuyo ayrıca ama kısmet işte kimseye sölemedim 3 aylık olana kadar da kimseye söylemiycem bi aksilik olursa kimse üzülmesin bizden başka inş.kalp atışlarını duyarsam dünyalar benim olacak....:90:

Cok guzel bir haber hatta sen yeni doktor falan bakmaya baslamistin tedavine baska yerde devam edecektin:) inan acaip sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin darisi benim ve bekleyen tüm arkadaslarin basina... Kendine ve bebegine iyi bak

evet cnm ya insan kotü sonuçla karşılaşınca güvenini kaybediyor gittiği yere o yüzden ama kısmet işte inş.sonunda bebeğimin kokusunu duyarım allahıma hep dua ettim allahım kabul etti inş.sizinde dualaranız kabul olur cnm allaha sığının ondan başkası yok ancak o dilerse oluyor işte.

ah canım, değişik olmaz mıııı? inşallah kucağında da görmek nasip olur...
söyleme tabi. inşallah bi aksilik olmaz ama, olunca açıklama yapmak ona buna çok yıpratıcı oluyor. hele bi geçsin 3 ay... ben de söylemedim daha kimseciklere :) hele bi duyalım da kalp atışlarını sorunsuz da... :90:

dediğin gibi ikiz olabilir...bugün rüyamda 3 tane oğlum olmuş aman Allahım nasıl bakcam ben bunlara diyorum...ikiz bile zor diyorken diyorum 3 üz ve erkek hepside innaılmaz bir rüyaydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…