kan testimi verdim bakalım saat 6 da alıcammmm....
iyi dileklerine teşekkür ediyorum ebrucum,yaşım 30 ben testimi erken yaptım kanamam olduğunu zannettim,23,75 çıktı,pazar bi daha yaptırıcam bakalım yükselecekmi,bende sorun vardı ,yumurta çatlama sorunu,direk tüp yaptırdım işlemi hızlandırmak için,oda çok şükür tuttu,darısı başınaaaapretty canım inanmıyorum ne kadar güzel bi haber bu boyle :))) değerin kaç çıktı bakalım?bide sorununuz neydi yaşın kaç yazarmısın canım.bu güzel haberler bana ve yavrusunu isteyen herkese birkez daha moral olsuuuunsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.darısı hepimize insallah
dediğin gibi ikiz olabilir...bugün rüyamda 3 tane oğlum olmuş aman Allahım nasıl bakcam ben bunlara diyorum...ikiz bile zor diyorken diyorum 3 üz ve erkek hepside innaılmaz bir rüyaydı:)
kızlaaar hamileyimmmm
prettyy canım süper bi haber butebrik ediyorum canım aaayyyy nasıl sevindim anlatamam.rabbim tamamına erdirsin sagsaglim kucagına alıp kokusunu içine cekecegin günüde gör inşşşşş darısı bizlere inşş
kızlaaar hamileyimmmm
kızlaaar hamileyimmmm
çooook sevindiiiim canıım! Ayyyy hadi gözümüz aydıın yaa... İnşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur. Rabbim tamamına erdirsin :)
teşekkür ediyorum kızlar,gerçekten mayıs ayıda uğurlu geldi,doktordan hamilesin sözünü duydumya o bana yetti,bakalım pazar bi daha kan testi yaptırıcam,doktorum değerine bakıcak,inşallah normal seyrinde devam eder,ama ahdım var şu çift çizgiyi görecemben en başta bu sayfa için uğurlu demiştim nerdeyse %80 imiz hamilelik sevincini yaşıyor burda Allah inş.hepimize sağ sağlim kavuşturur meleklerimizi,şu anda hislerini çok iyi anlıyorum moralini hep yüksek tut inş.herşey sonuna kadar çok güzel olacak...
kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla bekliyorum dua edin....
kızlar bugün 9.gün ve kanamam oldu.bir de dışkıya benzer brsey geldi vajinadan böyle kahverengili,kırmızılı garip,iğrenç bir şey.vajinal jel birikintisi gibi ama ne biliyim anlamadım...basına bunun gibi birsey gelen var mı?ağlıyorum sabahtan beri.yoksa ben de negatiflerin arasına mı katılıyorum? bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum...
selam arkadaşlar
uğurlu sayfanıza ben de geldim:) benim de transferim 4 haziranda oldu. uslu uslu test günümü bekliyorum. 2 tane blast dondurulmuş embriyo ttansfer edildi,inşallah hala içimdelerdir.
bende dün biraz bel ağrısı oldu, hafif hafif sancılar oluyo bazen ama öyle aman aman bişi yok. şimdiden herkese bol POZİTİF diliyorum
canım üzme kendini ya. daha tahlil yaptırmadın öyle diil mi? bence acele etmemelisin... inşallah pozitif sonuç alırsın... yerleşme sürecinde kanaması olan kadın da çok. bunu unutmaaa
sağol canım.doktoru aradım şansımızı azaltır bu kanama ama yine de testini yaptır iki gün sonra belli olmaz dedi.bilmiyorum ama ben gözden cıkardım artık bosuna ümitlenmeyecegim.zaten bugün yıkıldım tekrar yaşamak istemiyorum aynı seyi.kılcal damar kanaması falan değil ki bayagı bayagı adet kadar kanama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?