kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla bekliyorum dua edin....
kızlar bugün 9.gün ve kanamam oldu.bir de dışkıya benzer brsey geldi vajinadan böyle kahverengili,kırmızılı garip,iğrenç bir şey.vajinal jel birikintisi gibi ama ne biliyim anlamadım...basına bunun gibi birsey gelen var mı?ağlıyorum sabahtan beri.yoksa ben de negatiflerin arasına mı katılıyorum? bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum...
kızlarrrrrrrH A M İ L E Y İ M Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugün 11. günüm ve kan sonucum 288 küsür..cok mutluyum gercekten mayıs ayı hepimize ugurlu geldi.rabbim hepimzin bebişlerini korusun inşşş.sonuc bekleyen arkadaslarımda güzel heberler alırlar inşş.
benim 7.günden beri hala gecmeyen lekelenmem var canım moralini bozma test gününü bekle.vajinal jel kullanırken benimde geliyodu ilk denemede jel birikintisi.kanaman oldugu için o renk olması normal.aglama canım Allah büyük inşş hamişşindirr
aynı şeyi bende yaşadım cnm inanki fazlası var azı yok resmen regl oldum 4 gün sürdü bitti ve ben olumsuz diye kan testi yapmadım, normal hayatıma döndüm ne bir belirti ne bir sancı ne göğüslerde şişkinlik hiç bişey yoktu ta ki bu hafta perşembe günü öğlen saatleri ani bi kanama ile doktora koşana kadar. Kanamada öyle böyle değil bardaktan boşaltırsın ya suyu öyle ve 3-4 defa parça düştü benden aklımı kaçırıyordum nerdeyse ama doktor kan testine baktı ve ultrasonda keseyi gördü inanamadım resemn hayal görüyorum sandım bu bir mucizeydi benim için ve allah okadar büyükkü kabul etti dualarımı,şu an iyim kanama da bitti çok şükür, sende korkma kan tahlilini yapana kadar sabırlı ol inş. pozitifi göreceksin cnm.:90:
harika bir haber....bende bekliyorum çatlayacağım...TEBRİKLER CANIM...DARISI BAŞIMA
çok sağolun kızlar.evt benm durumumda hala ümit var ama şu an gerçekten hiç ümitlenmek istemiyorum.çok üzülücem yoksa şimdiki gibi.şu pazartesi bir gelseydi...
tsk ederim canım darısı isteyen bekleyen herkesin basına.kac saat önce vermişşin kan hala cıkmadımı kızz hadi amaaa
Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....
kızlarrrrrrrH A M İ L E Y İ M Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugün 11. günüm ve kan sonucum 288 küsür..cok mutluyum gercekten mayıs ayı hepimize ugurlu geldi.rabbim hepimzin bebişlerini korusun inşşş.sonuc bekleyen arkadaslarımda güzel heberler alırlar inşş.[/QUO
değerin için maşallah diyorum,senide tebrik ediyorum canımsenin varya bu değerle kesin ikiz
kızlarrrrrrrH A M İ L E Y İ M Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugün 11. günüm ve kan sonucum 288 küsür..cok mutluyum gercekten mayıs ayı hepimize ugurlu geldi.rabbim hepimzin bebişlerini korusun inşşş.sonuc bekleyen arkadaslarımda güzel heberler alırlar inşş.
Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....
kızlarrrrrrrH A M İ L E Y İ M Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugün 11. günüm ve kan sonucum 288 küsür..cok mutluyum gercekten mayıs ayı hepimize ugurlu geldi.rabbim hepimzin bebişlerini korusun inşşş.sonuc bekleyen arkadaslarımda güzel heberler alırlar inşş.[/QUO
değerin için maşallah diyorum,senide tebrik ediyorum canımsenin varya bu değerle kesin ikiz
cok saol canım keske ikiz olsaa ne güzel olurdu
Hiiiiiiiiiiiii aman AlllaaamÇok sevindim tatlım! Allah tamamına erdirir inşallah yaa :) bak demedik mi sana pozitif olucak inşallah diyee yaşasın be, çok sevindiim darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallaaaah :97:
ayyy bugün harika bi gün yaaaaTebrikler canııım. çok sevindim yahuuuuu Inşallah tamamına ereeer
saol canım...senin hamilelik nasıl gidiyor?ne kadarlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?