Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

benim 7.günden beri hala gecmeyen lekelenmem var canım moralini bozma test gününü bekle.vajinal jel kullanırken benimde geliyodu ilk denemede jel birikintisi.kanaman oldugu için o renk olması normal.aglama canım Allah büyük inşş hamişşindirr

harika bir haber....bende bekliyorum çatlayacağım...TEBRİKLER CANIM...DARISI BAŞIMA

çok sağolun kızlar.evt benm durumumda hala ümit var ama şu an gerçekten hiç ümitlenmek istemiyorum.çok üzülücem yoksa şimdiki gibi.şu pazartesi bir gelseydi...

Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....

Hiiiiiiiiiiiii aman Alllaaam Çok sevindim tatlım! Allah tamamına erdirir inşallah yaa :) bak demedik mi sana pozitif olucak inşallah diyee yaşasın be, çok sevindiim darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallaaaah :97:

süpersin canım bu ne güzel motive.cok tsk ederim.inşş darısı bekleyen isteyen herkesin basına

Nurrr

bencede kesinlikle ikiz...hayırlı olsun canım...inş.Allah tamamını erdirir....bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Son düzenleme:
merhaba
ne güzel çok kişiden harika haberler geliyor inşallah hepimize uğurlu gelir
benim mayısta değilde 4 haziranda oldu transferim ama tedavi mayısta başladığı için aranıza katılmak istedim
herkese bebişli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…