Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

kızlar cuma günü test yaptığımda değerim 23.75 çıktı,2 gün sonra yaptım yani bugün 35 küsür çıktı,doktorum normalden düşük dedi,2 gün sonra birdaha yap eğer yine çok artmadıysa,tüm ilaçlarını bırakabilirsin dedi,ne yani kimyasal gebelikmi yaşıyorum,daha önce yaşayan varmı???yatmalıyım sürekli acaba

Kzlar hepinizi teker teker tebrik ediyorum Allah kucaginizada almayi nasip etsin insallah darisi benim basima...
Sali kontrolum var bir hafta icinde transferim gerceklesecek benim icin dua edin neolur hamile duasi tutarmis...öptüm hepinizi

cnm çok mutlu oluyorum böyle güzel sonuçları aldıkça inanılmaz moral oluyor herkese güzel Allahım hepimize yüzlerini görmeyi nasip eder inş.hadi hayırlısı diyelim :90:

cnm moralini bozma bol bol dua et özellikle ayetel kürsü dilinden düşmesin allah çok büyük ama yinede herkese en hayırlısını nasip etsin inş.

cnm çok mutlu oluyorum böyle güzel sonuçları aldıkça inanılmaz moral oluyor herkese güzel Allahım hepimize yüzlerini görmeyi nasip eder inş.hadi hayırlısı diyelim :90:

ufff ben de buralardan hamileyim diye bagırmak isterdimm çookkk...ama napalım yarın sırf iş olsun diye teste gidicem.senn basına gelenlerin benmde basıma gelmesi dileklerimle...pozitif olanlar, adınıza çok mutluyum ama yerinizde olmayı da ne kadar istedigimi de saklayamayacagım

Kzlar hepinizi teker teker tebrik ediyorum Allah kucaginizada almayi nasip etsin insallah darisi benim basima...
Sali kontrolum var bir hafta icinde transferim gerceklesecek benim icin dua edin neolur hamile duasi tutarmis...öptüm hepinizi

Allah güzel gönlüne hayırlı saglıklı bebiş nasip etsin canım.dualarımız tüm isteyenlere..

prettyy canım bozma moralini inşş degerin olması gerektigi gibi artar dualarım seninle canım

canım niye böyle yapıosunki daha hiç bişey belli degil üzme kendini bos yere inşş sende pozitif sonuca aramıza katılacaksın

canım ilk denemen mi? ne kadar imkansız göründüğünün farkındayım,ben burada yazmaya bile çekinirdim. herkes mutlu,kimsenin canını sıkmıyim derdim ama inan uzak değil, sabret muhakkak vakti saati vardır.

benim ilk denememde test yaptırmama bile vakit kalmadan senin gibi regl oldum ama tam bir kabustu. sabaha kadar ağladım olmadı diye,sonra sancılar falan acile gittik sabahın köründe, çok kötü bir atmosferde muayene oldum dış gebelikten şüphelenildi. olmadığım testle anlaşıldı ama ben resmen bayram yaptım. YANİ BETERİN BETERİ VAR, çok şükür o zaman değilmiş doğru zaman. sende böyle düşün,laf olsun diye söylemiyorum. Dualarım seninle,hepinizle...

kızlar ya transferin ilk gününü sayıyormusunuz hesaplarken ben 4 haziranda öğlen 12.de yaptırdım işlemimi o günüde sayabilirim değil mi sonuçta erken bir saat

canım niye böyle yapıosunki daha hiç bişey belli degil üzme kendini bos yere inşş sende pozitif sonuca aramıza katılacaksın

saolun kızlar.bakalım bugün kan verdim.sonuç çıkacak öğleden sonraya.ben bulundugum sehirde yaptırmadım tedavimi o yüzden burda test için hastaneye gittiğimde kimse bilmiyordu konuyu.doktora girdim betahcg istiyorum dedim.o da günün mü geçti dedi.ben de evet dedim.ne kadar dedi.10 gün falan dedim o an, çünkü kimseye dert anlatacak halde değilim artık.o zaman görünür ultrasonda bakalım dedi yok dedim ben sadece hcg istiyorum.durumun zorluguna baksanıza ben zaten canım burnumda zorla teste gitmişim doktora da sırf dert anlatmamak için hamileymiş gibi davranıyorum...off off...

canım sıkma canını bak benimde cumartesi günü kontrolüm vardı kalp atışları için am kese var içinde yolk keseside var ama bebek nap cagımı şaşırdım zaten doktorda morelimi sıfırladı hiç olumlu birşey söylemedi

11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…