kızlar değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
canım sıkma canını bak benimde cumartesi günü kontrolüm vardı kalp atışları için am kese var içinde yolk keseside var ama bebek nap cagımı şaşırdım zaten doktorda morelimi sıfırladı hiç olumlu birşey söylemedi
kızlar değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
cnm çok üzüldüm seni çok iyi anlayanlardanım Allah Büyük sakın yılma dualara devam belki kendiliğinden olur rabbim okadar büyüki sadece dualara sığın hem çabuk atlatırsın hemde içindeki sıkıntı hafifler, kendine çok iyi bak ve inancını kaybetme.
canım sıkma canını bak benimde cumartesi günü kontrolüm vardı kalp atışları için am kese var içinde yolk keseside var ama bebek nap cagımı şaşırdım zaten doktorda morelimi sıfırladı hiç olumlu birşey söylemedi
arkadaşlar ankarada merkez arıyorum...olumlu sonuç aldıgınız,tavsiye edebileceginiz yerler var mı?bir de genart nasıl bilgisi olan var mı?
sanırım aynı durumdayız seninle,benimde beklenilen değer kadar yükselmemişti,ama doktorum gebeliğin hala aksi birşey olmadıkça devam ediyor demişti,ama kimyasal gebelikten basediyorlar işte,yarın bir daha kan testi yaptırıcam,hakkımızda hayırlısı olsunkızlar değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
sanırım aynı durumdayız seninle,benimde beklenilen değer kadar yükselmemişti,ama doktorum gebeliğin hala aksi birşey olmadıkça devam ediyor demişti,ama kimyasal gebelikten basediyorlar işte,yarın bir daha kan testi yaptırıcam,hakkımızda hayırlısı olsun
ranacım genart'ın sitesinde sgk ile anlaşması var yazıyor da.%30 farkla yapılıyormuş ama bilemiyorum tabii sormak lazım.genart ı bende duydum iyi diye ama çok pahalı olarak biliyorum...dondurulmuş yokmuydu
ahh canım ben br bilsem bu doktorun ne yaptıgını.normalde ıkınmayın flan diyorlar ya.ben kusarken öyle zorlanıyordu ki rahmim falan ıkınmak yanında hiç kalır.bilmiyorum belki de o kusmalardn birinde oldu olan...hayırlsı artık sonuç negatif kesin tescillendi.belki sonrasında olacaktı dedğin gibi.Allah beterinden korusunlalecim cok üzüldüm canım ne desek bos ama hayırlısı degilmiş demekki.tekrar denersin inşş bukez olur moralini yüksek tutmaya calıs.yanlış anlama ama ohss riskin oldugunu bile bile taze embriyo olsun diye transferin olması pek dogru bişey degildi.önemli olan tutması degil hamilleligin devamı bak benim ilkinde tuttu ve 8haftalık düştü resmen yıkıldım.belkide bu sekilde olmaktansa bastan tutaması daha iyidir.bundada vardır bir hayır.toparlanmaya calıs bisonraki denemeye odaklan canım.öpüyorum seni
sanırım aynı durumdayız seninle,benimde beklenilen değer kadar yükselmemişti,ama doktorum gebeliğin hala aksi birşey olmadıkça devam ediyor demişti,ama kimyasal gebelikten basediyorlar işte,yarın bir daha kan testi yaptırıcam,hakkımızda hayırlısı olsun
canların insallah hakkınızda en iyisi olur.dert etmeyin diyemem ama durun bir hemen de gözden cıkarmayın bebeklerinizi, belki de gelişmeler daha yavaş kendini gösterecek olabilir...canım yarın hemen haber ver...çok ümitliydim ama senden de çok etkilenmedim değil acaba yükselecekmi vs. ve yükselmemmiş...inş.mutlu haberler alırız
amin canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..kışın tatil satın almıştık yaz için,bak kısmet olmadı diyordum gitmeye,ama gidiyim bari şimdi tatilimi yapim doya doya:)her işte bir hayır varmış:)))yapmayın arkadaslar ne olur eminim sölemesi kolay diyceksiniz ama bu kadar karamsar olmayın inşş hiç bi sorun olmıycak hersey olması gerektigi gibi ilerliycek.iyi haberlerle dönün inşş
amin canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..kışın tatil satın almıştık yaz için,bak kısmet olmadı diyordum gitmeye,ama gidiyim bari şimdi tatilimi yapim doya doya:)her işte bir hayır varmış:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?