Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

kızlar değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....

canım benim ya, deme böyle noluuur çarşamba günüinşallah yükselmiş oluur. belli olmuyo ki. kiminin yavaş yükselir kiminin hızlı. nolur bırakma kendini. henüz herşey bitmiş sayılmaz. dualarımız seninle

ahh canım benm dayanamam.evt bu süreçte herseye hazırlıklı olmalıyız .haklısın öyle olmasındansa baştan olmaması daha iyi diyoruz ama birbirimzi birbirimizden baska hiç kimse anlayamaz.insanın elinin boş kalması kadar kötüsü yok...hepimiz sabırlı olmalıyız.kabullenmek zor ama baska bir seçenek olmadıgından olsa gerek kabullenicegiz işte zamanla...Allah hepimize sabır ve bu yolda dayanacak direnci versin...

canım sakinn ol.çok iyi anlıyorum.ben de test yaptırdım adetiin 3.gününde.sanki birsey cıkacak gibi(( hayırlısı olsun de bak daha nasıl durumlar var insanların yasadıgı.demesi kolay belki ama umudunu kaybetme hemen.ben dondurlmuşlar için merkz aramaya basladım.ankara daki genart nasıl?gideniniz var mı oraya?memnun olan ,olmayan...

cnm çok üzüldüm seni çok iyi anlayanlardanım Allah Büyük sakın yılma dualara devam belki kendiliğinden olur rabbim okadar büyüki sadece dualara sığın hem çabuk atlatırsın hemde içindeki sıkıntı hafifler, kendine çok iyi bak ve inancını kaybetme.

çok sağol canım.yok yeni yer aramaya basladım bile.insallah kist falan oluşmamıştır da hemen deneyebilirim dondurulmuslarla...ankara da merkez arıyorum tavsiyesi olan var mı acaba?genart nasıl bir yer mesela?orada hiç deneyimi olan var mı?

canım seni en iyi ben anlayabilirim benzer şeyleri bende yaşamıştım.sana bunları söyleyen israil beymiydi.kendini fazla yorma ve fazla dinleme biraz daha bekleyip başka bir doktora daha git moral bozmakta yok inşallah bebişin seninledir

arkadaşlar ankarada merkez arıyorum...olumlu sonuç aldıgınız,tavsiye edebileceginiz yerler var mı?bir de genart nasıl bilgisi olan var mı?

moralini bozama canım inşş 2gün sonra degerin yükselmiş olur Allah büyük.lekelenmene gelince benimde vardı biliyosun 6gün sürdü şimdi cok şükür kesildi.herseyin hayırlısını iste Allahtan

lalecim cok üzüldüm canım ne desek bos ama hayırlısı degilmiş demekki.tekrar denersin inşş bukez olur moralini yüksek tutmaya calıs.yanlış anlama ama ohss riskin oldugunu bile bile taze embriyo olsun diye transferin olması pek dogru bişey degildi.önemli olan tutması degil hamilleligin devamı bak benim ilkinde tuttu ve 8haftalık düştü resmen yıkıldım.belkide bu sekilde olmaktansa bastan tutaması daha iyidir.bundada vardır bir hayır.toparlanmaya calıs bisonraki denemeye odaklan canım.öpüyorum seni

sanırım aynı durumdayız seninle,benimde beklenilen değer kadar yükselmemişti,ama doktorum gebeliğin hala aksi birşey olmadıkça devam ediyor demişti,ama kimyasal gebelikten basediyorlar işte,yarın bir daha kan testi yaptırıcam,hakkımızda hayırlısı olsun

canım yarın hemen haber ver...çok ümitliydim ama senden de çok etkilenmedim değil acaba yükselecekmi vs. ve yükselmemmiş...inş.mutlu haberler alırız

genart ı bende duydum iyi diye ama çok pahalı olarak biliyorum...dondurulmuş yokmuydu
ranacım genart'ın sitesinde sgk ile anlaşması var yazıyor da.%30 farkla yapılıyormuş ama bilemiyorum tabii sormak lazım.
ahh canım ben br bilsem bu doktorun ne yaptıgını.normalde ıkınmayın flan diyorlar ya.ben kusarken öyle zorlanıyordu ki rahmim falan ıkınmak yanında hiç kalır.bilmiyorum belki de o kusmalardn birinde oldu olan...hayırlsı artık sonuç negatif kesin tescillendi.belki sonrasında olacaktı dedğin gibi.Allah beterinden korusun((

canım yarın hemen haber ver...çok ümitliydim ama senden de çok etkilenmedim değil acaba yükselecekmi vs. ve yükselmemmiş...inş.mutlu haberler alırız
canların insallah hakkınızda en iyisi olur.dert etmeyin diyemem ama durun bir hemen de gözden cıkarmayın bebeklerinizi, belki de gelişmeler daha yavaş kendini gösterecek olabilir...

yapmayın arkadaslar ne olur eminim sölemesi kolay diyceksiniz ama bu kadar karamsar olmayın inşş hiç bi sorun olmıycak hersey olması gerektigi gibi ilerliycek.iyi haberlerle dönün inşş

lalecim
dedgin gibi Allah beterinden korusun inan sonradan bişey olsa daha kötü yıkıma ugrıycaksın.ben düşük yaptım bebgimi gördügüm için o mutlulugu yasadıgım için cok daha kötü oldum.ama kendimi toparlayınca dedimki vardır bundada bir hayır daha nice kötü durumda olanlar 5 aylık 6 7 aylık bebeklerini kaybedenler var öyle olsa daha kötü diye hep kendimi teselli ettim.inancını umudunu hiç kaybetme umutsuzluk haram oldumu canım aynı sekilde evlat sahibi olmak için emek harcayan herkes

yapmayın arkadaslar ne olur eminim sölemesi kolay diyceksiniz ama bu kadar karamsar olmayın inşş hiç bi sorun olmıycak hersey olması gerektigi gibi ilerliycek.iyi haberlerle dönün inşş
amin canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..kışın tatil satın almıştık yaz için,bak kısmet olmadı diyordum gitmeye,ama gidiyim bari şimdi tatilimi yapim doya doya:)her işte bir hayır varmış:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…