Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

çok teşekkür ederim kızlar...haklısnız..zaten atlattım sayılır.bugün çalışmaya basladım daha iyiydim.evde kalınca düşünmeye çok vaktin oluyor.dua ediyorum canım etmez miyim insallah siz bari bu süreci sağ salim atlatın...

pazar günü 35 ti benim bhcg,bugün ölçtürdüm 36 çıkmış:)şaka gibi yani,şimdi düşmesini bekliyorum,kimyasal gebelik yaşıyormuşum canım

bakalım bende bugün kan verdim...kaç çıkacak kanamam bayağı oldu değerim sıfırlanmıştır...neyse bugün daha iyiyim...doktor tutunmuş olması çok iyi dedi....ama işte...bakacaz öğleden sonra sonuç çıksın bundan sonrası için konuşcaz bakalım...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.üzülüyoruz ama gececek.yeniden baslamak için güç toplamamız lazım...
bana kalsa hemen tekrar edicem devam edicem ama doktorum bekle 1 ay kadar toparlansın rahimin dedi,hayırlısı buymuş

nasıl yani tutunmuş olması çok iyi anlamadım şimdi,seninki düştümü düşmedimi,eğer düştüyse kanamanın olması çok iyi işte, benimki daha gelmedi bekliyorum hala..ben nasıl düşürücem bakalım...

canım kan değerimi çğrendim 69 dan 61 e düşmüş...bende mi kimyasal gebelik yaşıyorum...kanamam devam ediyor...bilmiyorum düştümü ama bayağı oldu...

canım kan değerimi çğrendim 69 dan 61 e düşmüş...bende mi kimyasal gebelik yaşıyorum...kanamam devam ediyor...bilmiyorum düştümü ama bayağı oldu...

uff arkadaslar sizden de böyle haberler aldıkca daha da ümitsizlige kapılıyorum.bazen diyorum kendime güçlü olmalıyım daha ne kötü durumlarda olan insanlar var.halime şükretmeliyim.çocuksuz da mutlu olunamaz mı diyorum?bazen de bu süreç ne kadar zor bir sey diyorum.kolay kolay olmayacak.herkes aynı sorunlarla bogusuyor.bir anım bir anımı tutmuyor kısacası.etrafa hep gülümsüyorum ama yaptıgım hiç birseyden zevk almıyorum...

hatta dün aksam cnn türk'te Haktan Akdoğan diye biri vardı ufolarla falan çok ilgili bir adam.dünyadan insan kaçırıp üzerlerinde deneyler yapıp dünyaya bırakıldıklarından bahsediyordu.bende dedim ki eşime bir an ; 'Şu uzaylılar bizi de kaçırsa da bize de bir tüp bebek yapsa,kesin onların teknolojileri bizden çok daha iyidir...eşim gülmekten kırıldı tabii...ama neden olmasın ben ciddiydim.uzaylılarla bile gitmeye razıyım:)))))

hayırlısı nasip degilmiş demekki.yılmak önümüze cıkan zorluklar engeller karsısında yılmak yok helede bu yolun sonunda bebek sahibi olmak varsa.dualarım sizinle arkadaslar.birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim lütfen...

nasıl söylenir bilmem ama bende bugün testimi tekrarladım 11.günü 288.31 olan degerim 800.74 olmus.bana düşük gibi geldi ama tüpbebek hemşiresini aradım süper dedi.bakalım inşş bi sorun yasamam hakkımızda hayırlısı.öpüyorum arkadaslar sizi

doktorun bişi demedimi durumunla alakalı,bi değerlendirme yapması gerekiyordu ,ama bu durumda aynı benimki gibi çokta sağlıklı görünmüyor,kimyasal gibi görünüyor,neden oluyormuş bu kimyasal yaaa,2.de de aynı şeyimi yaşarmıyız acaba,çok geçmiş olsun diyorum,gerçekten çok talihsiz bir durum....

tutunmus olması iyi derken en azından kimyasalda olsa rahimde döllenme olabildigini görmüş olduk demek istemiş canım banada öle demişlerdi düşük olunca.bikez olduysa yine olur demişlerdi.inşş sizinde tekrar iyi haberlerinizi alacaz canım

süper yaa bugün kaçıncı günündüki,yükselmesi çok iyi,keşke bizimde öyle olsaydı,kendi adıma üzüldüm şimdi bi daha

slm arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum mayısın 28 de transferim oldu haziranın 9 zunda gebe oldugumu ögrendim çok şukur. 20 sindede keseleri görmek için çagırdı doktorum ama dun aniden kanamam oldu karnımda belimde kasıklarımda agrı oldu bir polikinlige gidip test yaptırdım ilk degerlerim 225.5 di dünkü degerlerim 2146.4 çıktı doktorum yatıp dinlen dedi gece agrım kesilmişti kanamada azalmıştı ama bu gece yine şiddetli agrım var kanamam da var korkuyorum benim gibi olan arkadaşlarım varsa yazarlarsa sevinirim
mevlam hepimizin yardımcısı olsun kucagımıza almayı nasip etsin inş

15.günüm ama öle deme canım ya valla cok kötü hissettim kendimi yaa yanlıs anlamayın sakınüzdüysem özür dilerim gercekten...
hergün birilerinin hamile olduğunu duyabiliyoruz,senle alakalı değil canım,kendimi toparlamış olsamda ara ara aklıma geldiğinde üzülüyorum,ama yaşanması varmış yaşadık,belki dondurulmuşlarımla ikizlerim beni bekliyordur:)

doktor değeri öğrendikten sonra görüştüm cuma günü testi tekrarlayalım onda sonra ilaçları bırakalım dedi ama bunu bana pazartesi de demişti.bende dedimki zaten ilaç olarak jel kullanıyorum...tamam devam et dedi ama bence farklı bir ilaç kullandığımı sanıyor...aynı doktora aynı anda tedavi gördüğüm arkadaşıma farklı bir ilaç vermiş...bana onu vermedi...bilmiyorum kısmet nasip artık çok kurcalamamak gerekiyor ama insan düşünmeden de edemiyor...

Ayrıca dün emriyologu aradım dedim 3 tane dondurulmuşlarımın kalitesini öğrenmek istiyorum...dei orta kalite...dedim kaç hücreli bilemiyoruz 5.gün dondurulmuşlar demezmi beni tatmin etmedi...birde 2.sinde aynı şeyi yaşama ihtimalini felan artık yarın herşeyi sorcam...

Senin hala kanaman olmadımı? Benim çok oldu ve çok ağrılı oldu...oluyorda

ah canlarım, ah yol arkadaşlarım... herbirimizin yaşadığı şeyler ayrı ayrı esasında ama, ne kadar büyük ve bazen ne kadar yorucu oluyor dimi? insan diyor, "Allam benden başka bu kadar büyük derdi olan var mı?"...
önceki tüp bebek denemem de ben de kimyasal gebelik yaşamıştım. kesemiz gelişti, fakat bebeği göremedik. insan bu bi şaka dimi diyo. inanamıyor... Ama sonra dönüp baktığında şükredecek çok şeyi olduğunu farkedince, kendine geliyor ve olabildiğince sıkı sarılıyor hayata. hayallerine daha içten inanıyor ve bi gün gerçek olacağından eminmiş gibi yaşamaya alışıyor... ehh tabi inancını kaybetmeden yaradana sığınıp ondan isteyince, en hayırlı zamanda nasip ediyor mevla...
inşallah hepimizin yüzü birlikte güler en kısa zamanda. nolur üzmeyeni kendinizi...
ben de bugün ya da yarın doktora gidicem kalp atışları için ama, öyle tedirginim ki... ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye, içim içimi kemiriyor...
dünya burası. hiç bişiy tam manasıyla olmuyor. olamıyor. ama olduğu kadarına şükredersek kendimize dönüp baktığımızda, eminim Rabbim çok daha iyi şeylerle karşılaştırıcak bizleri...

canım sıkma canını birsey olabilecegini düşünmeden edemiyor insan ama insallah olmayacak.hersey böyle yolunda gidecek...

valla ranacım ben anladım ki bu iş üniversitede olmayacak.baksana ben o kadar ohss oldum.allahım artık ölüyorum herhalde dediğim anlar oldu ve arayamadık doktoru.çekine çekine aradım saatler sonra.telefonda kurulan birkaç cümle.tatmin etmiyor ki insanı.benim durumumla ilgili ayrıntıları çok biliyor muydu ondan bile emin değilim. negetif sonuç aldık diye arayınca da hiç neden olmadıgını görüşmeye falan çagırmadı sadece 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyelim dedi.dene dene nereye kadar deneyebilicegiz bilmiyorum.bir üst sınırı yok mu bu denemelerin?

inşallah ama ben çok umutsuzum bu ara yaa hiç cocugum olmayacak diye düşünmeye başladım artık.böyle iki kişi yaslanıcaz sanki...

Aman Allam yaa, yok yok böyle bişiy... Nasıl da atıyo minicik kalpleri bebeklerimin. Allah herkese nasip etsin bu güzelliği... Ne kadar şükretsem az Allahım!
Biri 1 cm olmuş. öbürü de 1cm 3mm :)))
Dua edin nolur. Mevlam tamamına erdirsin...
İnşallah en yakın zamanda hep beraber gülsün yüzümüz... B

maşallah kaç haftalıklar, ya ben de ikiz çok istiyorum. senin değerlerin kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…