lalecim
dedgin gibi Allah beterinden korusun inan sonradan bişey olsa daha kötü yıkıma ugrıycaksın.ben düşük yaptım bebgimi gördügüm için o mutlulugu yasadıgım için cok daha kötü oldum.ama kendimi toparlayınca dedimki vardır bundada bir hayır daha nice kötü durumda olanlar 5 aylık 6 7 aylık bebeklerini kaybedenler var öyle olsa daha kötü diye hep kendimi teselli ettim.inancını umudunu hiç kaybetme umutsuzluk haram oldumu canım aynı sekilde evlat sahibi olmak için emek harcayan herkes
çok üzüldüm arkadaşımama biz dua ederken hep; "hayırlısı" diye istemiyo muyuz? demek ki hakkında hayırlısı buymuş... inşallah en yakın zamanda, sen de katılırsın aramıza... dualarımız seninle. sen de bize dua et lütfen. malum, hiç bişiyin garantisi yok...
ne oldu canım testi tekrarladınmı tatil falan demişsin
pazar günü 35 ti benim bhcg,bugün ölçtürdüm 36 çıkmış:)şaka gibi yani,şimdi düşmesini bekliyorum,kimyasal gebelik yaşıyormuşum canım
pazar günü 35 ti benim bhcg,bugün ölçtürdüm 36 çıkmış:)şaka gibi yani,şimdi düşmesini bekliyorum,kimyasal gebelik yaşıyormuşum canım
bana kalsa hemen tekrar edicem devam edicem ama doktorum bekle 1 ay kadar toparlansın rahimin dedi,hayırlısı buymuşgeçmiş olsun canım.üzülüyoruz ama gececek.yeniden baslamak için güç toplamamız lazım...
nasıl yani tutunmuş olması çok iyi anlamadım şimdi,seninki düştümü düşmedimi,eğer düştüyse kanamanın olması çok iyi işte, benimki daha gelmedi bekliyorum hala..ben nasıl düşürücem bakalım...bakalım bende bugün kan verdim...kaç çıkacak kanamam bayağı oldu değerim sıfırlanmıştır...neyse bugün daha iyiyim...doktor tutunmuş olması çok iyi dedi....ama işte...bakacaz öğleden sonra sonuç çıksın bundan sonrası için konuşcaz bakalım...
bana kalsa hemen tekrar edicem devam edicem ama doktorum bekle 1 ay kadar toparlansın rahimin dedi,hayırlısı buymuş
nasıl yani tutunmuş olması çok iyi anlamadım şimdi,seninki düştümü düşmedimi,eğer düştüyse kanamanın olması çok iyi işte, benimki daha gelmedi bekliyorum hala..ben nasıl düşürücem bakalım...
canım kan değerimi çğrendim 69 dan 61 e düşmüş...bende mi kimyasal gebelik yaşıyorum...kanamam devam ediyor...bilmiyorum düştümü ama bayağı oldu...
bana kalsa hemen tekrar edicem devam edicem ama doktorum bekle 1 ay kadar toparlansın rahimin dedi,hayırlısı buymuş
nasıl yani tutunmuş olması çok iyi anlamadım şimdi,seninki düştümü düşmedimi,eğer düştüyse kanamanın olması çok iyi işte, benimki daha gelmedi bekliyorum hala..ben nasıl düşürücem bakalım...
canım kan değerimi çğrendim 69 dan 61 e düşmüş...bende mi kimyasal gebelik yaşıyorum...kanamam devam ediyor...bilmiyorum düştümü ama bayağı oldu...
bakalım bende bugün kan verdim...kaç çıkacak kanamam bayağı oldu değerim sıfırlanmıştır...neyse bugün daha iyiyim...doktor tutunmuş olması çok iyi dedi....ama işte...bakacaz öğleden sonra sonuç çıksın bundan sonrası için konuşcaz bakalım...
süper yaa bugün kaçıncı günündüki,yükselmesi çok iyi,keşke bizimde öyle olsaydı,kendi adıma üzüldüm şimdi bi dahahayırlısı nasip degilmiş demekki.yılmak önümüze cıkan zorluklar engeller karsısında yılmak yok helede bu yolun sonunda bebek sahibi olmak varsa.dualarım sizinle arkadaslar.birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim lütfen...
nasıl söylenir bilmem ama bende bugün testimi tekrarladım 11.günü 288.31 olan degerim 800.74 olmus.bana düşük gibi geldi ama tüpbebek hemşiresini aradım süper dedi.bakalım inşş bi sorun yasamamhakkımızda hayırlısı.öpüyorum arkadaslar sizi
süper yaa bugün kaçıncı günündüki,yükselmesi çok iyi,keşke bizimde öyle olsaydı,kendi adıma üzüldüm şimdi bi daha
hergün birilerinin hamile olduğunu duyabiliyoruz,senle alakalı değil canım,kendimi toparlamış olsamda ara ara aklıma geldiğinde üzülüyorum,ama yaşanması varmış yaşadık,belki dondurulmuşlarımla ikizlerim beni bekliyordur:)15.günüm ama öle deme canım ya valla cok kötü hissettim kendimi yaa yanlıs anlamayın sakınüzdüysem özür dilerim gercekten...
doktorun bişi demedimi durumunla alakalı,bi değerlendirme yapması gerekiyordu ,ama bu durumda aynı benimki gibi çokta sağlıklı görünmüyor,kimyasal gibi görünüyor,neden oluyormuş bu kimyasal yaaa,2.de de aynı şeyimi yaşarmıyız acaba,çok geçmiş olsun diyorum,gerçekten çok talihsiz bir durum....
ah canlarım, ah yol arkadaşlarım... herbirimizin yaşadığı şeyler ayrı ayrı esasında ama, ne kadar büyük ve bazen ne kadar yorucu oluyor dimi? insan diyor, "Allam benden başka bu kadar büyük derdi olan var mı?"...
önceki tüp bebek denemem de ben de kimyasal gebelik yaşamıştım. kesemiz gelişti, fakat bebeği göremedik. insan bu bi şaka dimi diyo. inanamıyor... Ama sonra dönüp baktığında şükredecek çok şeyi olduğunu farkedince, kendine geliyor ve olabildiğince sıkı sarılıyor hayata. hayallerine daha içten inanıyor ve bi gün gerçek olacağından eminmiş gibi yaşamaya alışıyor... ehh tabi inancını kaybetmeden yaradana sığınıp ondan isteyince, en hayırlı zamanda nasip ediyor mevla...
inşallah hepimizin yüzü birlikte güler en kısa zamanda. nolur üzmeyeni kendinizi...
ben de bugün ya da yarın doktora gidicem kalp atışları için ama, öyle tedirginim ki... ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye, içim içimi kemiriyor...
dünya burası. hiç bişiy tam manasıyla olmuyor. olamıyor. ama olduğu kadarına şükredersek kendimize dönüp baktığımızda, eminim Rabbim çok daha iyi şeylerle karşılaştırıcak bizleri...
doktor değeri öğrendikten sonra görüştüm cuma günü testi tekrarlayalım onda sonra ilaçları bırakalım dedi ama bunu bana pazartesi de demişti.bende dedimki zaten ilaç olarak jel kullanıyorum...tamam devam et dedi ama bence farklı bir ilaç kullandığımı sanıyor...aynı doktora aynı anda tedavi gördüğüm arkadaşıma farklı bir ilaç vermiş...bana onu vermedi...bilmiyorum kısmet nasip artık çok kurcalamamak gerekiyor ama insan düşünmeden de edemiyor...
Ayrıca dün emriyologu aradım dedim 3 tane dondurulmuşlarımın kalitesini öğrenmek istiyorum...dei orta kalite...dedim kaç hücreli bilemiyoruz 5.gün dondurulmuşlar demezmi beni tatmin etmedi...birde 2.sinde aynı şeyi yaşama ihtimalini felan artık yarın herşeyi sorcam...
Senin hala kanaman olmadımı? Benim çok oldu ve çok ağrılı oldu...oluyorda
hergün birilerinin hamile olduğunu duyabiliyoruz,senle alakalı değil canım,kendimi toparlamış olsamda ara ara aklıma geldiğinde üzülüyorum,ama yaşanması varmış yaşadık,belki dondurulmuşlarımla ikizlerim beni bekliyordur:)
Aman Allam yaa, yok yok böyle bişiy... Nasıl da atıyo minicik kalpleri bebeklerimin. Allah herkese nasip etsin bu güzelliği... Ne kadar şükretsem az Allahım!
Biri 1 cm olmuş. öbürü de 1cm 3mm :)))
Dua edin nolur. Mevlam tamamına erdirsin...
İnşallah en yakın zamanda hep beraber gülsün yüzümüz... B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?