canım bazen hiç belirti görmeden hamile olduğunu öğrenen var
ama regl belirtilerine benzer belirtiler oluyor diye duydum, kasık ağrıları iyiye delalettir inşallah
benimde ilk günden beri hafif kasık ağrılarım oluyor
başka da bi belirtim yok veya ben farkında değilim
CARMENcim folic asit günde 1tane kullanılıyor diye biliyorum ben:44:..Benim kullandığımın ismi de folbiol tatlım,belki senin ki farklıdır ama yarın bi hastaneye sor istersen,eğer 3taneyse de 3ünü birlikte alma bence...
GLCN ben de şimdi diğer topicte seni sormuştum ,bu başlıktaymışsın,sanırım transferin yapılmış,hayırlı olsun,minişin sağlıkla gelsin tatlım
Bütün arkadaşlar İNŞALLAH güzel haberler alır ve sayfalarımız şenlenirrrr
ne bılım ya..bekle bekle zamanda gecmıyo...burdakı yorumlara baktım kımı dıor agrı vardı hamıle kaldım.kımı dıor hıc bı belırtı olmadı.senın kacıncı gunun?
cok gecmıs olsun..bol bol kıvı ye.bı zencefıl:))grıbe bırebır.sakın ılac ıcıyım deme bebıse bişi olmasın:))
kızlarrrr pazartesi yumurtalarım toplandı..
yumurtalarım derken çok çoğul anlamayın sadece 2 tane. biri bölünmemiş diğeri iyi durumda dediler bugün öğlende gidicem ve transfer yapılacak tek şansım var yani dua edin...
canım bazen hiç belirti görmeden hamile olduğunu öğrenen var
ama regl belirtilerine benzer belirtiler oluyor diye duydum, kasık ağrıları iyiye delalettir inşallah
benimde ilk günden beri hafif kasık ağrılarım oluyor
başka da bi belirtim yok veya ben farkında değilim
kızlar benimde transferin 5 günü ve dünden beri kasık agrılarım ve sanki adet olcakmışım gibi karnım agrıyor ara ara çok korkuyom inşallah bebişim beni bırakmaz bu agrılar oldukça çok moralim bozuluyor
canım bendede cok agrı var.ozellıkle bıraz dolasayım dahada artıyor.bı de karnım acayıp sıs ve gergın.sankı ıcımde benı kemıren bişi var.benımde 6. gunum.yarın bır hafta olacak:
İçinde seni kemiren değil sana tutunmaya çalışan bişey var annesiii71:
merhaba rana_82!
Ben de puregon kullanıyorum. bugün 7. günüm. sanırım mayısın ilk haftası transerim yapılacak. senin tedavi ne aşamada? Umarım ikimizde başarılı oluruz. dua edelim birbirimize...:18:
kızlar merhaba.bugun lucrine basladım bu ay sonunda transferim olacak bi aksilik olmazsa.birgün mutlaka bebeğim olacak bunu da buraya yazıyorum çünkü çoook inanıyorumm
Bende başlığı açtım birkaç gün takip ettim kimse yazmayınca ara vermiştim.bugün baktım mayıs ayında transfer olacak arkadaşlar bayağı yazmış...benim lucrine devam 3 mayısta gittim E2 değerim düşmemeiş devam dediler 9 mayısta gittim gene düşmemiş lucrine devam gene 16 mayısta gitcem...moralim bozuldu neden düşmüyor bu hormon gene düşmezse ne olcak bilmiyorum...bu süreç nasıl işliyor bilmiyorum...29 yaşındayım...ilk deneme olcak...bildiğim kadarıyla senin test günün yaklaştı inan çok heyecanlandım umarım iyi sonuçlanır...
kızlarrr dün yapıldı transferim. tek embriyoydu ve dr kalitesinin iyi olduğunu söyledi. yüzde vermesini istediğimde %40 dedi. bu oran tek embriyo için iyimi yoksa kötümü??
benımde oleydı cnm.tek yumurta tek embrıyo...ama cok kalıtelı dedı dr.7.gunumdeyım beklıyorum sadce...
başka yapabileceğiimiz bişey yokki zaten dua et ve bekle... ama bi tutunsunlar bunların hepsi geçip bitecek.....
canım bendede cok agrı var.ozellıkle bıraz dolasayım dahada artıyor.bı de karnım acayıp sıs ve gergın.sankı ıcımde benı kemıren bişi var.benımde 6. gunum.yarın bır hafta olacak:
evet canım ya bende aynıyım ara ara regl agrısı gibi sancı giriyor çıkıyor benimde karnım şiş ve gergin ilk denemem tüp bebekte o yüzden bu agrıları yorumlayamıyorum inşallah iyiye işarettirbugün 6 günüm 19 mayıs sonuç tarihim bugün banyo yaptım korka korkabebişime bişey olmasından çok korkuyorum inşallah herşey çok güzel oluur herkesin cuması mübarek olsun birazdan igne vurulmaya gitcem uf ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?