çok teşekkürler güzelim. inşallah...
purogen+cetrotide+menegon kullandım.
sonrasında, ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım.
hastaneye 8 buçuktan sonra gittik. beni hazırladılar ve ameliyathaneye aldılar. anestezi uzmanı gelip, damaryolundan verdi ilacı ve gerisini hatırlamıyorum
uyandığımda, bana sesleniyolardı ve karnımda müthiş bi ağrı vardı. hemen kalçamdan ağrı kesici vurdular ve 10 dakikaya ağrım falan kalmadı. zaten, yarım saat sonra hastaneden çıktım ve arkadaşıma gittim. hem de arabayı kendim kullandım. ağrım sızım olmadı haricinde. gözde büyütülecek bi vaka kesinlikle değil.
Sakın tedirgin olma tatlım
süper bir nickin var bayıldım.. hele evinde gerçekten şifozren bir kediyle yaşayan biri olarak çok sevdim :))
:)) ah ne hoş, imrendim sana... hayalim benim de; bi kedi sahibi olabilmek. ama eşim malesef istemediğinden, hep hayal olarak kalacak sanırım...
benim için mıncır o güzelliği
kedi sahibi olmak gerçekten güzel ve eğlenceli kendisi avatarımda görülen kedicik.. ama bazen korkuyorum hiç çocuğum olmazsa ve o evinde onlarca kedi bakan deli kadınlardan olursam sonunda diye((
arkadaşlar çarşamba günü yumurtalarım toplandı ama hala agrım ve çok şişkinlik var karnımda benim gibi olan varsa lütfen cvp yazsın yarın transferim var
arkadaşlar çarşamba günü yumurtalarım toplandı ama hala agrım ve çok şişkinlik var karnımda benim gibi olan varsa lütfen cvp yazsın yarın transferim var
mrb arkadaşlar bugün transferim oldu ama bu şişkinlikten kurtulamadım sizer neler yaptınız
ayy hadi hayırlı olsun!
o şişliği hiç sorma yaa... bende de var. doktorum dengeyi bozmamak için, bi kaç tane yumurtanı bıraktım demişti. acaba diyorum; onlar da mı gelişti de, ben de bu şişkinlikler var?
Oturup kalkarken, çok feci baskı hissediyorum
geçer inşallah en kısa zamanda ikimizinde...
bilmiyorum canım neden oluyor bu şişkinlik anlamadım ama beim yavaş yavaş ğeçmeye başladı bugün transferimin 3 ğünü ara ara kasıklarımda agrı oluyor bide belimde senin transferin olmadımı canım hala bide bana doktor tutunması için igne verdi bu iğne çok canımı yakıyor kalçamın üstüne oturamıyorum bide banyo yapmak istiyorum ama erken mi bilmiyorum korkuyorum biraz çok mu uzattım ya:18:
hayırlı olsun canım çok sevindim bebişine kavuşmuşun kaç hücreli canım senin embriyon benim kasık agrılarım hala devam ediyor bizim 3, gün embriyosuydu 8 hücreliyde bide seninde ilk denmenmiydi canım öpttüm kibbenim transferim de, dün yapıldı canım. blastokist aşamasında olduğunu söylediler ve herşey yolunda dediler... şimdi sıra 12 gün boyunca beklemeye geldi:18:
kasıklarımda benim de ağrı var. ama olurmuş öyle. sonuçta bi sürü işlem yapıldı ve şu an oraya yerleşmek için mekan arayan bişiy var
bana da, hem gün aşırı yapılacak olan hem de haftada bir yapılacak olan iğne verdiler... ilk olarak bugün vurulucam...
banyo için acele etme ya... benim de yıkanmam gerek gibi ama, dayanabildiğim kadar yıkanmıcam... az çaba sarfetmedik güzelim. azıcık daha sabır
şizofren transferin hayırlı olsun arkadaşım biz yolu yarıladık darısı dize
umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
hangi ilaçları kullanıyorsun şuan:?
benim doktorum bana iğne vermedi?
hayırlı olsun canım çok sevindim bebişine kavuşmuşun kaç hücreli canım senin embriyon benim kasık agrılarım hala devam ediyor bizim 3, gün embriyosuydu 8 hücreliyde bide seninde ilk denmenmiydi canım öpttüm kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?