Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

süper bir nickin var bayıldım.. hele evinde gerçekten şifozren bir kediyle yaşayan biri olarak çok sevdim :))

:)) ah ne hoş, imrendim sana... hayalim benim de; bi kedi sahibi olabilmek. ama eşim malesef istemediğinden, hep hayal olarak kalacak sanırım...
benim için mıncır o güzelliği

kedi sahibi olmak gerçekten güzel ve eğlenceli kendisi avatarımda görülen kedicik.. ama bazen korkuyorum hiç çocuğum olmazsa ve o evinde onlarca kedi bakan deli kadınlardan olursam sonunda diye ((

kedi sahibi olmak gerçekten güzel ve eğlenceli kendisi avatarımda görülen kedicik.. ama bazen korkuyorum hiç çocuğum olmazsa ve o evinde onlarca kedi bakan deli kadınlardan olursam sonunda diye ((

maşallah çok şekermiş
ama benim inandığım, korkuların insanı takip ettiği... ta evlenmeden düşünürdüm; "ya çocuğum olmazsa" diye ve 5 yıllık evli olmama rağmen, sebepsizce bebek sahibi olamadık...
o yüzden nolur korkma!

arkadaşlar çarşamba günü yumurtalarım toplandı ama hala agrım ve çok şişkinlik var karnımda benim gibi olan varsa lütfen cvp yazsın yarın transferim var

arkadaşlar çarşamba günü yumurtalarım toplandı ama hala agrım ve çok şişkinlik var karnımda benim gibi olan varsa lütfen cvp yazsın yarın transferim var

canım bunların olması normal enimde 1 hafta falan sürmüştü.bol bol su iç...

benim de çarşamba günü toplandı yumurtalarım ve aynı şeyleri ben de yaşıyorum. doktorum normal dedi. sen de rahat ol bence...
bana pazartesi yapılacak transfer. henüz embriyoloğumdan haber çıkmadı

arkadaşlar adet olduktan kaç gün sonra yumurtalar toplanıyo tahmini transferi ne zaman yapıyorlar şimdiden teşekkürler

mrb arkadaşlar bugün transferim oldu ama bu şişkinlikten kurtulamadım sizer neler yaptınız

ayy hadi hayırlı olsun!
o şişliği hiç sorma yaa... bende de var. doktorum dengeyi bozmamak için, bi kaç tane yumurtanı bıraktım demişti. acaba diyorum; onlar da mı gelişti de, ben de bu şişkinlikler var?
Oturup kalkarken, çok feci baskı hissediyorum
geçer inşallah en kısa zamanda ikimizinde...

lütfen dikkatli olun ve mutlaka doktorunuza söyleyin ben yumurta toplandıktan sonra ohss oldum tabii herkes olacak diye birşey yok ama şişkinlik karın ağrısı sonra bulantı sonra da müthis istifra başladı korkunç günlerdi ilaçtan sandık ben yoğun bakımda yattım vucudum çok hassas.belki sizde birşey yoktur ama tedbirli olun belinizi hergün ölçün yazın bi kağıda ve çok su için 2 lt çok önemli .

sagol canım yorumun için dün transferim oldu gün geçtikçe agrılarım azalıyo ama tabi tamamen geçmiş degil inşallah geçer ve bebegime kavuşurum

bilmiyorum canım neden oluyor bu şişkinlik anlamadım ama beim yavaş yavaş ğeçmeye başladı bugün transferimin 3 ğünü ara ara kasıklarımda agrı oluyor bide belimde senin transferin olmadımı canım hala bide bana doktor tutunması için igne verdi bu iğne çok canımı yakıyor kalçamın üstüne oturamıyorum bide banyo yapmak istiyorum ama erken mi bilmiyorum korkuyorum biraz çok mu uzattım ya:18:

benim transferim de, dün yapıldı canım. blastokist aşamasında olduğunu söylediler ve herşey yolunda dediler... şimdi sıra 12 gün boyunca beklemeye geldi:18:
kasıklarımda benim de ağrı var. ama olurmuş öyle. sonuçta bi sürü işlem yapıldı ve şu an oraya yerleşmek için mekan arayan bişiy var
bana da, hem gün aşırı yapılacak olan hem de haftada bir yapılacak olan iğne verdiler... ilk olarak bugün vurulucam...
banyo için acele etme ya... benim de yıkanmam gerek gibi ama, dayanabildiğim kadar yıkanmıcam... az çaba sarfetmedik güzelim. azıcık daha sabır

Son düzenleme:
şizofren transferin hayırlı olsun arkadaşım biz yolu yarıladık darısı dize
umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
hangi ilaçları kullanıyorsun şuan:?
benim doktorum bana iğne vermedi?

hayırlı olsun canım çok sevindim bebişine kavuşmuşun kaç hücreli canım senin embriyon benim kasık agrılarım hala devam ediyor bizim 3, gün embriyosuydu 8 hücreliyde bide seninde ilk denmenmiydi canım öpttüm kib

ben daha lucrin vuruluyorum transferimde tahminen mayıs 20si gibi olacak ama yumurta top.işleminden beni çok korkuttunuz yaa...bu istifralar falan hiç içimden gelmiyor yaptırmak zaten şu iğne yeteri kadar baş ağrısı yapıyor bende...

Glcnnn Merhaba. Banada hiç iğne falan vermediler. bitek Progestorn fitil bide koraspirin ağızdan okadar ama burda okuduğum kadarıyla herkeste bir iğnedir gidiyor. Bize neden vermediler acaba. senın yaş kac. benım 28.

şizofren transferin hayırlı olsun arkadaşım biz yolu yarıladık darısı dize
umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
hangi ilaçları kullanıyorsun şuan:?
benim doktorum bana iğne vermedi?

çok sağol GLCNNN! inşallah yüzümüz güler...
estrofem alıyorum sabah-akşam.
progestan alıyorum vajenden 8er saat arayla.
folik asit,
haftada bir, proluton,
gün aşırı da; clexane.
He bir de, bantlar var ya, bel civarına yapıştırılan. hormon, adı aklımda diil. ondan...

çok sağol tatlım, inşallah tamamına ereriz hepimiz
hücre sayısını bilmiyorum. sadece, blastokist durumunda olduğu söylenildi. çarşamba günü sabahtan, pazartesi günü 3 buçuğa kadar gelişti
5. gün embriyosu yani...
Bu ikinci denememizdi canım. ilkinde, kalp atışı duyulamadı ve ilaç yardımıyla düşük yaptım. tam bir yıl oluyor...
ben de seni öptüm güzelim, dikkat edelim kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…