Glcnnn Merhaba. Banada hiç iğne falan vermediler. bitek Progestorn fitil bide koraspirin ağızdan okadar ama burda okuduğum kadarıyla herkeste bir iğnedir gidiyor. Bize neden vermediler acaba. senın yaş kac. benım 28.
çok sağol GLCNNN! inşallah yüzümüz güler...
estrofem alıyorum sabah-akşam.
progestan alıyorum vajenden 8er saat arayla.
folik asit,
haftada bir, proluton,
gün aşırı da; clexane.
He bir de, bantlar var ya, bel civarına yapıştırılan. hormon, adı aklımda diil. ondan...
ben günde 1 kere alıyorum 3 keremi almak gerekiyor kızlar folik asitinizin adı ne yazarmısınız
folik asite gebelik başladıktan sonra başlıycaz dedi doktorum yoksa ben tüpbebek tedavisine
başlarken başlayacaktım.
benim proluton ve cleaxane ve bant yok
demekki her doktor farklı kullandırıyoo,
hayırlısı olsun çok takılmamak lazım sanırırm
test günün ne zaman?
ben günde 1 kere alıyorum 3 keremi almak gerekiyor kızlar folik asitinizin adı ne yazarmısınız
slm kızlar..benımde transferımın 5.gunu...umarım hepımız guzel sonuclar alırız:)))
CARMENcim folic asit günde 1tane kullanılıyor diye biliyorum ben:44:..Benim kullandığımın ismi de folbiol tatlım,belki senin ki farklıdır ama yarın bi hastaneye sor istersen,eğer 3taneyse de 3ünü birlikte alma bence...
GLCN ben de şimdi diğer topicte seni sormuştum ,bu başlıktaymışsın,sanırım transferin yapılmış,hayırlı olsun,minişin sağlıkla gelsin tatlım
Bütün arkadaşlar İNŞALLAH güzel haberler alır ve sayfalarımız şenlenirrrr
amin güzelim, hepimiz için inşallah...
test günüm, 21 mayıs. senin?
benimki 16 mayıs canım
benimki 16 mayıs canım
ayyy geçmiyo zaman:18:
bide ben çok feci grip oldum ya... transfer günü üşümüştüm ameliyathanede. sanırım ondan. ahhh, öksürük olmasa
kızlarrrr pazartesi yumurtalarım toplandı..
yumurtalarım derken çok çoğul anlamayın sadece 2 tane. biri bölünmemiş diğeri iyi durumda dediler bugün öğlende gidicem ve transfer yapılacak tek şansım var yani dua edin...
slmm.sanırım sendede transfer gerceklesmıs.hıc agrın varmı kasıklarda..bende cok sancı var.umarım regl belırtısı degıldır(
ayy çok geçmiş olsun, portakal suyu iç, bitkisel çaylar içmeayyy geçmiyo zaman:18:
bide ben çok feci grip oldum ya... transfer günü üşümüştüm ameliyathanede. sanırım ondan. ahhh, öksürük olmasa
kızlarrrr pazartesi yumurtalarım toplandı..
yumurtalarım derken çok çoğul anlamayın sadece 2 tane. biri bölünmemiş diğeri iyi durumda dediler bugün öğlende gidicem ve transfer yapılacak tek şansım var yani dua edin...
bıde su transferden sora belırtılerını yazan arkadaslar olsanerdesınız kızlarrr:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?