Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

Glcnnn Merhaba. Banada hiç iğne falan vermediler. bitek Progestorn fitil bide koraspirin ağızdan okadar ama burda okuduğum kadarıyla herkeste bir iğnedir gidiyor. Bize neden vermediler acaba. senın yaş kac. benım 28.

bende senin kullandıklarını kullanıyorum canım ek olarak da estrofem tablet
bant falan da kullanmıyorum her doktorun kullandırdığı ilaç farklı sanırım çok takmamak lazım
benim yaş 27

folik asite gebelik başladıktan sonra başlıycaz dedi doktorum yoksa ben tüpbebek tedavisine
başlarken başlayacaktım.
benim proluton ve cleaxane ve bant yok
demekki her doktor farklı kullandırıyoo,
hayırlısı olsun çok takılmamak lazım sanırırm
test günün ne zaman?

CARMENcim folic asit günde 1tane kullanılıyor diye biliyorum ben:44:..Benim kullandığımın ismi de folbiol tatlım,belki senin ki farklıdır ama yarın bi hastaneye sor istersen,eğer 3taneyse de 3ünü birlikte alma bence...

GLCN ben de şimdi diğer topicte seni sormuştum ,bu başlıktaymışsın,sanırım transferin yapılmış,hayırlı olsun,minişin sağlıkla gelsin tatlım

Bütün arkadaşlar İNŞALLAH güzel haberler alır ve sayfalarımız şenlenirrrr

amin güzelim, hepimiz için inşallah...
test günüm, 21 mayıs. senin?

canım benim çokkkk tşk ederim
güzel sonucumu paylaşırım inşallahhh
transferin 6 .günü bgün

kızlarrrr pazartesi yumurtalarım toplandı..
yumurtalarım derken çok çoğul anlamayın sadece 2 tane. biri bölünmemiş diğeri iyi durumda dediler bugün öğlende gidicem ve transfer yapılacak tek şansım var yani dua edin...

hadı hayırlısı cnm.benımde tek embrıyo transfer edıldı.19 mayısda test gunum..

slmm.sanırım sendede transfer gerceklesmıs.hıc agrın varmı kasıklarda..bende cok sancı var.umarım regl belırtısı degıldır(

evet canımmmm transferim gerçekleşti,
gün sayıyorum 7.günüm. hamilelik belirtisi ile regl belirtisi birbirine çok benziyomuş, belki de hamilelik belirtisidir

ayyy geçmiyo zaman:18:
bide ben çok feci grip oldum ya... transfer günü üşümüştüm ameliyathanede. sanırım ondan. ahhh, öksürük olmasa
ayy çok geçmiş olsun, portakal suyu iç, bitkisel çaylar içme
kesin emin değilim ama tavsiye edilmiyor diyebiliyorum

bu senin moralini hiç bozmasın benim de sadece 3 yumurtam toplandı
ve ikisi iyi kalitede döllendi
sonuçta bize bi tanesi lazım dimi, moralini yüksek tut

bıde su transferden sora belırtılerını yazan arkadaslar olsanerdesınız kızlarrr:26::26:

canım bazen hiç belirti görmeden hamile olduğunu öğrenen var
ama regl belirtilerine benzer belirtiler oluyor diye duydum, kasık ağrıları iyiye delalettir inşallah
benimde ilk günden beri hafif kasık ağrılarım oluyor
başka da bi belirtim yok veya ben farkında değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…