Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

yumurta topladıktan sonra mı rapor veriliyor? kaç gün?

yumurta topladıktan sonra mı rapor veriliyor? kaç gün?

yumurta toplamadan sonra rapor verilimiyor
hatta transferden sonra sen talep edersen rapor veriyor doktorun
yoksa ertesi gün normal hayatınıza dönüp işinize başlayablirsiniz diyorlar

yumurta toplamadan sonra rapor verilimiyor
hatta transferden sonra sen talep edersen rapor veriyor doktorun
yoksa ertesi gün normal hayatınıza dönüp işinize başlayablirsiniz diyorlar

kıslar selam benımde dun yumurtalar toplandı 10 tane bugun aradılar 7 tanesı dollenmiş pazar veya salı transfer dediler haber verıcekler.
Progestan ben hem ıgne hemde vajınadan kullanıyorum bu şekilde verdıler bana

selam melike hoşgeldin
oo maşallah yumurtalar iyi :) hayırlısıyla transferin de olur inşallah
benimki sadece fitil iğne yok
her doktorun uygulaması farklı sanırım

selam melike hoşgeldin
oo maşallah yumurtalar iyi :) hayırlısıyla transferin de olur inşallah
benimki sadece fitil iğne yok
her doktorun uygulaması farklı sanırım

heralde hatta fitili yanlış kullanmışım 2 gundur .))içeri bırakıyomuşsun kapsulu bende sıkıp duruyodum neyse aradım sordum dogrusu ogrendım
ama zar zor yapıyorum şimdide ipnemi olmaya gıdıcem senın ilk denememmi.

içerimi sıkıyodun:)
deneye deneye öğreniyoruz işte
transferden önce kolay kullanıyordum, ama transferden sonra sanki biraz daha
zor oluyor,
evet cnm benim de ilk denemem

ben adet olduğumda gitmiştim doktora ve hemen o gün tedaviye başladık. hiç aklımda yokken, büyük sürpriz oldu esasında lucrin vs. hiç kullanmama fırsat olmadı. o yüzden o süreci bilmiyorum...
Tedaviye başlanıldıktan sonra, her gittiğimde e2 bakıldı benden de. damarlarım iflas etmişti artık. bulamıyolardı damar...
Moralini bozma. sonrasında da, artsın diye bekliyceksin. bu süreç; hep yıpratıcı hep yorucu... ama napalım, bazı şeyler kolaylıkla olmuyo. bizim bebeklerimiz, ziyadesiyle nazlılar annesi
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyoruz daima büyük teslimiyetle. bilmiyoruz ki ne hayırlı? en iyisini bilen Rabbim, en güzelini nasip eder inşallah hepimize...

kafaya takma nolur. en güzelini düşün ki, öyle olsun. meleğindir o inşallah ağrılarına sebep

kızlarrr dün yapıldı transferim. tek embriyoydu ve dr kalitesinin iyi olduğunu söyledi. yüzde vermesini istediğimde %40 dedi. bu oran tek embriyo için iyimi yoksa kötümü??

ayyyy hadi hayırlı olsun canım! aman dikkat et kendine he. artık yalnız değilsin
yüzde falan, hiç ya. sonuçta kim bilebilir ki? sen içini rahat tut. en güzelini düşün. gerisi gelir inşallah... bana ilk denemem de, %80 dediler. hiç itimat etme. olacağı varsa, %1 bile olsa olur. yeter ki, Allah nasip etsin...

canımcım, takma kafana dicem ama, olmuyo biliyorum. inşallah meleğin kendine yer açmaya çalışıyodur da, onun sebep olduğu ağrılardır:97:

hadi hayırlısı güzelim. inşallah senin de, en güzel şekilde sonuçlanır. haberdar et gelişmelerden

transferleri olup bekleyen arkadaşlarla birlikte bende çok heyecanlanıyorum...umarım herkesten güzel haberler alırız...bende pazartesi tekrar gitcem hastaneye 16 mayısta umarım E2 değerim düşmüştür. ve sonraki aşamaya geçerim...bu arada hangi hastanelerde tedavinizi yaptırıyorsunuz? gazi hastenesinde varmı?

slm kızlar tedaviye yeni baslamıs olanların tedavisi hayırlı olsun transferi gercekleşmiş olanlarında rabbim yüzünü güldürsün bebişlerini sımsıkı tutundursun inşş.benimde dondurulmuslarla mayıs sonu 2denemem olacak.ilk denememde hamile kaldım ama malesef 8haftalık düşük yasadım inşş bu kez hayırlısı olur.Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin inşş.

slm nurr...ılk denememde hamıle kaldım dedın..transferden sora agrıs sızı oldumu sendede?

bu arada E2 hormon değeri ile ilgili bilgisi olan varmı? benim e2 değerim düşmedi diye tedaviye başlayamadı doktor

Selam kizlar, benim ikinci tüp bebek transferim yapilacak dondurulmuslarla yarin kontrole gidiyorum transfer tarihi belli olacak bir hafta rapor aldim evde dinlenmeyi düsünüyorum en azindan ilk 5gün bu sefer geçen seferki kadar heycanlanmam diyordum ama transfer yaklastikca içim içime sigmiyor korkuyorum. Allahim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi saglikli bir sekilde bize nasip etsin...

slm.kızlar ben ilk defa yazıyorum bu forma hep okurdum artık aranıza katıldım bende:)
bugün transferimin 5 günü sonuç için 23 mayıs dediler allah hepimizin dualarını hayırlısı ile kabul etsin inş....beliritlerim göğüslerde ağrı ve damarlarım görünüyo, karnım şiş 5 aylık hamile gibiyim ara ara bel ağrısı var ama yatınca dinlenince geçiyor..kasıklarımda da ara ara batma var buda devam eden yumurtaların büyümesinden kaynaklanıyor, ohss gelişme riskim var o yüzden tedriginim ama inş. dayanıcaz yeterki hayırlısı ile hamile kalayım,şimdilik bukadar..yeni gelişmelerde görüşürüz..

amin canım, gerçekten her aşaması ayrı bir heyecan ayrı bir stress bu da bebişlerimizi çok istediğimiz
için oluyor

hoşgeldin canım,benim transfer sonrası bekleme dönemim bu gece bitiyor
yarın test tarihim
Rabbim güzel haberlerle gelip ' hamileyim' yazmayı nasip eder inşallah
arasıra bahsettiğin belirtiler bende de oldu ama,normal karşıladım
belirti midir diye düşünmedim
ve itiraf edeyim gebelik testi yapmamak için tuttum kendimi
yarın pozitifi görmek umuduyla bekledim
inşallah hepimizin sonucu güzel olur bana dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…