sanırım progesteron ıgnesı oluyosun.ben fıtılını kullanıyorum.ılk denememı?
evet canım ya bende aynıyım ara ara regl agrısı gibi sancı giriyor çıkıyor benimde karnım şiş ve gergin ilk denemem tüp bebekte o yüzden bu agrıları yorumlayamıyorum inşallah iyiye işarettirbugün 6 günüm 19 mayıs sonuç tarihim bugün banyo yaptım korka korkabebişime bişey olmasından çok korkuyorum inşallah herşey çok güzel oluur herkesin cuması mübarek olsun birazdan igne vurulmaya gitcem uf ufff
yumurta topladıktan sonra mı rapor veriliyor? kaç gün?
yumurta toplamadan sonra rapor verilimiyor
hatta transferden sonra sen talep edersen rapor veriyor doktorun
yoksa ertesi gün normal hayatınıza dönüp işinize başlayablirsiniz diyorlar
kıslar selam benımde dun yumurtalar toplandı 10 tane bugun aradılar 7 tanesı dollenmiş pazar veya salı transfer dediler haber verıcekler.
Progestan ben hem ıgne hemde vajınadan kullanıyorum bu şekilde verdıler bana
selam melike hoşgeldin
oo maşallah yumurtalar iyi :) hayırlısıyla transferin de olur inşallah
benimki sadece fitil iğne yok
her doktorun uygulaması farklı sanırım
heralde hatta fitili yanlış kullanmışım 2 gundur .))içeri bırakıyomuşsun kapsulu bende sıkıp duruyodum neyse aradım sordum dogrusu ogrendım
ama zar zor yapıyorum şimdide ipnemi olmaya gıdıcem senın ilk denememmi.
Bende başlığı açtım birkaç gün takip ettim kimse yazmayınca ara vermiştim.bugün baktım mayıs ayında transfer olacak arkadaşlar bayağı yazmış...benim lucrine devam 3 mayısta gittim E2 değerim düşmemeiş devam dediler 9 mayısta gittim gene düşmemiş lucrine devam gene 16 mayısta gitcem...moralim bozuldu neden düşmüyor bu hormon gene düşmezse ne olcak bilmiyorum...bu süreç nasıl işliyor bilmiyorum...29 yaşındayım...ilk deneme olcak...bildiğim kadarıyla senin test günün yaklaştı inan çok heyecanlandım umarım iyi sonuçlanır...
ya cok garıp bu agrılar..2 saat bısı yok.sora bı sancı gırıyo kramp gıbı.karnım sısdı .6 aylık hamile gıbı dolasıyorum evın ıcınde.ınsallah bebısdendır bunlar.ya da reglı durumları...(
kızlarrr dün yapıldı transferim. tek embriyoydu ve dr kalitesinin iyi olduğunu söyledi. yüzde vermesini istediğimde %40 dedi. bu oran tek embriyo için iyimi yoksa kötümü??
evet canım ya bende aynıyım ara ara regl agrısı gibi sancı giriyor çıkıyor benimde karnım şiş ve gergin ilk denemem tüp bebekte o yüzden bu agrıları yorumlayamıyorum inşallah iyiye işarettirbugün 6 günüm 19 mayıs sonuç tarihim bugün banyo yaptım korka korkabebişime bişey olmasından çok korkuyorum inşallah herşey çok güzel oluur herkesin cuması mübarek olsun birazdan igne vurulmaya gitcem uf ufff
kıslar selam benımde dun yumurtalar toplandı 10 tane bugun aradılar 7 tanesı dollenmiş pazar veya salı transfer dediler haber verıcekler.
Progestan ben hem ıgne hemde vajınadan kullanıyorum bu şekilde verdıler bana
slm kızlar tedaviye yeni baslamıs olanların tedavisi hayırlı olsun transferi gercekleşmiş olanlarında rabbim yüzünü güldürsün bebişlerini sımsıkı tutundursun inşş.benimde dondurulmuslarla mayıs sonu 2denemem olacak.ilk denememde hamile kaldım ama malesef 8haftalık düşük yasadım inşş bu kez hayırlısı olur.Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin inşş.
Selam kizlar, benim ikinci tüp bebek transferim yapilacak dondurulmuslarla yarin kontrole gidiyorum transfer tarihi belli olacak bir hafta rapor aldim evde dinlenmeyi düsünüyorum en azindan ilk 5gün bu sefer geçen seferki kadar heycanlanmam diyordum ama transfer yaklastikca içim içime sigmiyor korkuyorum. Allahim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi saglikli bir sekilde bize nasip etsin...
slm.kızlar ben ilk defa yazıyorum bu forma hep okurdum artık aranıza katıldım bende:)
bugün transferimin 5 günü sonuç için 23 mayıs dediler allah hepimizin dualarını hayırlısı ile kabul etsin inş....beliritlerim göğüslerde ağrı ve damarlarım görünüyo, karnım şiş 5 aylık hamile gibiyim ara ara bel ağrısı var ama yatınca dinlenince geçiyor..kasıklarımda da ara ara batma var buda devam eden yumurtaların büyümesinden kaynaklanıyor, ohss gelişme riskim var o yüzden tedriginim ama inş. dayanıcaz yeterki hayırlısı ile hamile kalayım,şimdilik bukadar..yeni gelişmelerde görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?