Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

ben de çok heyecanlandım...burda hemen paylaş lütfen...

inşallah bu kez yüzün güler canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

dinlenmeyi ihmal etme aman
heycanlanmamak elde mi :) İnşallah hepimizin yüzü gülücek bööyle olcaz

hemen hemen aynıyız canım. benim de 6 günüm bugün ve sonucu 21de öğrenicem inşallah yüzümümüzü güldürecek sonuçlar alırız hepimiz :18:

ayyy ben de çok heycanlandım inşallah yazıcaksın o sihirli kelimeyi; "hamileyim"... aklım sen de olucak. haberdar et bizleri

kızlar transfer olalı geceleri aklıma takılıp, uykumun düzenini bozan bişiy var. size de sorucam...
Yüzüstü yatmanın bi sakıncası olur mu? başka türlü de uyuyamam ben.
Olmaz gibi geliyo bana ama, diyorum ya takıldı bi kez aklıma emin olamıyorum. eşim bişiy olmaz diyo ama... sizce?

ben bahçecinin sitesinde sık sorular sorularda okumştum canım
yatış pozisyonunun olumsuz bie etkisi yokmuş içini ferah tut

ben bahçecinin sitesinde sık sorular sorularda okumştum canım
yatış pozisyonunun olumsuz bie etkisi yokmuş içini ferah tut

valla çok sevindim şimdi çok şükür bi rahat uyurum bu gece.
Sonuçta, ilk yatınca yüzüstü yatmasam da, gece döndükçe uyanıyodum. kabus gibiydi... çok sağol ya

kızlar inşallah hayırlı haberlerinizi okurum ,banada moral olur..bende tedavime başladım cumartesi günü,puregon kullanıyorum bakalım sonumuz hayır olsun:18:

sabah bande kan verdim umarım herşey yolundadır.tedaviye başlarım...ama aklım bugün test günü olanlarda. eve geldim hemen açtım bilgisayarı ama şimdilik bir haber yok.sonuçlar öğleden sonra çıkıyor tabi....güzel haberlerinizi bekliyorum...Allah hepimizin yüzünü güldürsün....

inşallah canım ya, her şey yolundadır....
sonuçları ben de çok merak ediyorum. umarım pozitif çıkar arkadaşlarımızın sonuçları:18:

canım ben onu hiç duymadım ne için miş o igne ben 2 günde bir progesteron igne vuruluyorum benim ignemde çok yakıyor hatta 2 gün kalçamın üstüne oturamıyorum senin kaçıncı günün benim bugün 10 günüm

canım bu da progestan vari bişiymiş. yanlış anlamadıysam hemşireden, endometriyumun kalınlaşmasına yardımcıymış...
aynı öyle işte. çok feci yakıyor. gece bile döndükçe, acısını hissedip, uyanıyorum

sen zoru atlatmışsın inş.güzel haberlerini burda okur hep beraber bizede umut olursun,6 günümdeyim ve okuyorum bazıları bugünlerde test yapmış ama tutuyorum bende kendimi moralimi bozmak istemiyorum. 2 gün sonra işime geri dönücem ama kararsızım acaba sonucu beklesemmi ama sonra evde zaman geçmiyor işe gideyim kafam dağılsın diyorum bilmiyorum bu psikolojiyi ancak silzer anlayabilirsiniz, umarım herşey hayırlısı ile güzel olur dularaım senle...

merhaba arkadaşlar. daha doğrusu kader arkadaşlarım :)

uzun süredir bu siteye üyeyim ama bu nedenle buraya yazacağım hiç aklıma gelmemişti. o kadar karmaşık ki aklım. bende tüp bebek yapacağım allahımın izniyle ama bunun ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. benim testlerim olacak çarşamba günü. sorun eşimde ve aşılama değil direk tüp bebek olacak. izmirde smyrna atra gideceğim ama fiyatlar nedir ne değildir bilmiyorum. orası ssk anlaşmalıymış ama o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı. yok üniversiteden rapor yok 3 sene 40 yaş falan. ne olur doğrusunu bile bi bilgilendiriversin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…