amin canım, gerçekten her aşaması ayrı bir heyecan ayrı bir stress bu da bebişlerimizi çok istediğimiz
için oluyor
hoşgeldin canım,benim transfer sonrası bekleme dönemim bu gece bitiyor
yarın test tarihim
Rabbim güzel haberlerle gelip ' hamileyim' yazmayı nasip eder inşallah
arasıra bahsettiğin belirtiler bende de oldu ama,normal karşıladım
belirti midir diye düşünmedim
ve itiraf edeyim gebelik testi yapmamak için tuttum kendimi
yarın pozitifi görmek umuduyla bekledim
inşallah hepimizin sonucu güzel olur bana dua edin lütfen
ben de çok heyecanlandım...burda hemen paylaş lütfen...
merhaba kader ortağı arkadaşlarım:2:bende 23 mayısda transfer olcam inş.dondurulmuşlarım var 3, deneme:18:
slm kızlar tedaviye yeni baslamıs olanların tedavisi hayırlı olsun transferi gercekleşmiş olanlarında rabbim yüzünü güldürsün bebişlerini sımsıkı tutundursun inşş.benimde dondurulmuslarla mayıs sonu 2denemem olacak.ilk denememde hamile kaldım ama malesef 8haftalık düşük yasadım inşş bu kez hayırlısı olur.Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin inşş.
Selam kizlar, benim ikinci tüp bebek transferim yapilacak dondurulmuslarla yarin kontrole gidiyorum transfer tarihi belli olacak bir hafta rapor aldim evde dinlenmeyi düsünüyorum en azindan ilk 5gün bu sefer geçen seferki kadar heycanlanmam diyordum ama transfer yaklastikca içim içime sigmiyor korkuyorum. Allahim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi saglikli bir sekilde bize nasip etsin...
slm.kızlar ben ilk defa yazıyorum bu forma hep okurdum artık aranıza katıldım bende:)
bugün transferimin 5 günü sonuç için 23 mayıs dediler allah hepimizin dualarını hayırlısı ile kabul etsin inş....beliritlerim göğüslerde ağrı ve damarlarım görünüyo, karnım şiş 5 aylık hamile gibiyim ara ara bel ağrısı var ama yatınca dinlenince geçiyor..kasıklarımda da ara ara batma var buda devam eden yumurtaların büyümesinden kaynaklanıyor, ohss gelişme riskim var o yüzden tedriginim ama inş. dayanıcaz yeterki hayırlısı ile hamile kalayım,şimdilik bukadar..yeni gelişmelerde görüşürüz..
amin canım, gerçekten her aşaması ayrı bir heyecan ayrı bir stress bu da bebişlerimizi çok istediğimiz
için oluyor
yarın test tarihim
kızlar benımde yarın sabah kan testım var.umarım hersey ıstedıgımız gıbı sonuclanır.kımsenın emeklerı bosa gıtmesın.allah hepımızın yuzunu guldurur ınsallahh
kızlar transfer olalı geceleri aklıma takılıp, uykumun düzenini bozan bişiy var. size de sorucam...
Yüzüstü yatmanın bi sakıncası olur mu? başka türlü de uyuyamam ben.
Olmaz gibi geliyo bana ama, diyorum ya takıldı bi kez aklıma emin olamıyorum. eşim bişiy olmaz diyo ama... sizce?
ben bahçecinin sitesinde sık sorular sorularda okumştum canım
yatış pozisyonunun olumsuz bie etkisi yokmuş içini ferah tut
sabah bande kan verdim umarım herşey yolundadır.tedaviye başlarım...ama aklım bugün test günü olanlarda. eve geldim hemen açtım bilgisayarı ama şimdilik bir haber yok.sonuçlar öğleden sonra çıkıyor tabi....güzel haberlerinizi bekliyorum...Allah hepimizin yüzünü güldürsün....
kızlar inşallah hayırlı haberlerinizi okurum ,banada moral olur..bende tedavime başladım cumartesi günü,puregon kullanıyorum bakalım sonumuz hayır olsun:18:
canım ben onu hiç duymadım ne için miş o igne ben 2 günde bir progesteron igne vuruluyorum benim ignemde çok yakıyor hatta 2 gün kalçamın üstüne oturamıyorum senin kaçıncı günün benim bugün 10 günüm
için oluyor
yarın test tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?