Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

benim de bugün 7. günüm canım. dediğin gibi vakit geçmiyor ama, şimdi yapıcamız tahlil de sağlıklı olmaz. beklemekte fayda var.
işe gidipte yormasan kendini? az daha sabret bence. ben 2. kitabı bitiricem. iyi geliyor, sana da tavsiye ederim. bol bol oku. kafan dağılır

dinlenmeyi ihmal etme aman
heycanlanmamak elde mi :) İnşallah hepimizin yüzü gülücek bööyle olcaz

Insallah canim bende beklemedeyim bugün kan aldilar yumurtalar atilmismi diye kafam cok karisti ilk transferle alakasi yok yumuta toplandiktan iki gün sonra transfer olmustum bugün 16. gün ve hala transferim olmadi geciktiler gibi geliyor bana.
Insallah bu sefer tutunur bana bebegimde cektiklerime deger.
Allah isteyen herkeze versin hayirli saglikli bir evlat.

evet haklısın aslında evde dinlenmem gerekiyor diye hissediyorum işim masa başı fakat stresli, neyazıkki yardımcı arkadaşım izne çıkıyor ve 2 gün onu idare etmeliyim yani daha da stresli olacak napıcam inan bilemiyorum, şirketi de zorda bırakmak istemiyorum,yarın doktorumu arıycam eğer sorun değil derse gidicem elim mahkum

cnm yazını görünce kendi bildiklerimi paylaşmak istedim,rapor için öncelikle tüp bebek raporu veren devlet veya ünv.hastanesine başvurman gerekiyor, eğer sorun eşin ise zaten direk tüp bebek raporu çıkacaktır ama ben istanbuldaki prosedürleri biliyorum, izmir hastanelerini bilemiyorum fakat Ege Ünv.iyi diye biliyorum hatta dün akşam haberlerde konu oldu tüp bebekleri için bir eğlence düzenlenmiş çok başarılılar o yüzden önce iyice bir araştır, benim bildiğimde yaş kriteri var fakat rapor sayesinde 1,500 tl civarı indirimden yararlanırsın buda az bir rakam değil, allah sabır versin ve yardımcı olsun inş. çok koşturmak var işin içinde ama sabırla inş. herşey iyi olacak..kendine iyi bak.

dondurulmuştu sanırım seninkiler. süreci farklı işliyor olabilir canım. rahat ol. doktorun açıklayıcı konuşmuyor mu seninle?

sabit oturmak bile yoruyor aslında... inşallah yormadan kendini, halledebilirsin. en azından hemen hemen atlattın bi haftayı. önemli olan, ilk 3 gün diyolar ya

kızlar merhaba ben deldim yarın hayırlısı ile iğnelere başlıyorum . Allahım inşallah bebişlerimize kavuşuruz

çok teşekkür ederim çok sağol. karar veremedim ege mi smyrna mı diye. kafam artık haftasonundan beri davul gibi oldu düşünmekten. sanırım çok sabır isteyen işler bunlar ama çok kutsal bir amaç için. allahım isteyen herkese naip etsin inşallah...

dondurulmuştu sanırım seninkiler. süreci farklı işliyor olabilir canım. rahat ol. doktorun açıklayıcı konuşmuyor mu seninle?

Evet canim dondurulmuslardan olacak Allah nasip ederse.
çarsamba günü kontrole gittigimde iki tane yumurtam oldugunu vede rahim duvarinin 5.7 mm oldugunu söyledi yumurtalar rahime atilir atilmaz 48 saat icinde transferimin yapilacagini söyledi vede ovulasyon testleri verdi 4Gün boyunca yapacaksin pozif oldugunda bizi arayacaksin eger pozitif cikmazsa gelip kan vereceksin dedi. Bugün sabah gittim kan verdim aramalarini bekliyorum.
Hayirlisi aramalarini bekliyorum.

Sen nasilsin kendini nasil hissediyorsun? Sanirim 7.günündesin...

canım öncelikle hayırlısı olsun bende smyrna da tedavi görüyorum. ve çok memnunum. bizde ilk ssk ile yaptıralım diye gittik ama inan o kadar çok zorki o raporu çıkarmak üniversite veriyor o raporu ama kendileride tüp bebk yaptığı için orada yapırmanı öneriyorlar. ama pek sevmiyorum ben o hastaneyi. birde ssk raporlu alırsan tek embiryo koyuuyorlar canım.

Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

inşallah hayırlısıyla en güzel şekilde sonuçlanır canım... bu süreçte sen de biliyosun; en büyük düşmanımız stres! kaçınmaya çalıştıkça buluyor bizi ama, nolur rahat olmaya çalış. inşallah yüzümüzün gülüceği günler çok yakın

Ben de iyiyim şükür. ne bi yerim ağrıyo, ne de bi belirti var. bahsetmiştim ya, gribim diye. çok şükür daha iyiyim. grip bahanesiyle de, kendimi dinlemeye fırsatım olmadı açıkcası

öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. tek embriyo dediğin tek bebek olma olasılığı mı tabi daha fazla embriyo olursa daha fazla şansın oluyor sanırım. ben bu konuda çok bilgisizim de. peki smyrna da yaptıracak olsam bana ne kadara malolur aşağı yukarı ki. sanırım sende funda hanıma gidiyorsun bende ona gideceğim. allahım inşallah sana da sağlıklı nur topu gibi bebekler her isyenede nasip etsin

ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

hiiiiiiiiiiiiiiiii aman alllaaam sana şükürler olsun! tüylerim diken diken, gözlerim yaşlı! allah tamamına erdirir inşallah canım benim. çok sevindim! darısı hepimizin başına inşallahhhhhhh

ha-mi-le-yimmmm

hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm

Tebrik ederim canim senin adina çok sevindim...
Darisi basimiza, Allah bizede nasip eder insallah...
Allahim saglikli bir sekilde kucaginada almayi nasip etsin.
Böyle güzel haberler acaip motive ediyor beni ya...

çok tsk ederim mutluluğumu paylaştığınız için kızlar
Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
bana da sağlıkla kucağıma almayı da göstersin inşallah
bu öyle bi sevinç ki hiç birşeye benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…