kızlar benımde yarın sabah kan testım var.umarım hersey ıstedıgımız gıbı sonuclanır.kımsenın emeklerı bosa gıtmesın.allah hepımızın yuzunu guldurur ınsallahh
sen zoru atlatmışsın inş.güzel haberlerini burda okur hep beraber bizede umut olursun,6 günümdeyim ve okuyorum bazıları bugünlerde test yapmış ama tutuyorum bende kendimi moralimi bozmak istemiyorum. 2 gün sonra işime geri dönücem ama kararsızım acaba sonucu beklesemmi ama sonra evde zaman geçmiyor işe gideyim kafam dağılsın diyorum bilmiyorum bu psikolojiyi ancak silzer anlayabilirsiniz, umarım herşey hayırlısı ile güzel olur dularaım senle...
hemen hemen aynıyız canım. benim de 6 günüm bugün ve sonucu 21de öğrenicem inşallah yüzümümüzü güldürecek sonuçlar alırız hepimiz :18:
dinlenmeyi ihmal etme aman
heycanlanmamak elde mi :) İnşallah hepimizin yüzü gülücekbööyle olcaz
benim de bugün 7. günüm canım. dediğin gibi vakit geçmiyor ama, şimdi yapıcamız tahlil de sağlıklı olmaz. beklemekte fayda var.
işe gidipte yormasan kendini? az daha sabret bence. ben 2. kitabı bitiricem. iyi geliyor, sana da tavsiye ederim. bol bol oku. kafan dağılır
merhaba arkadaşlar. daha doğrusu kader arkadaşlarım :)
uzun süredir bu siteye üyeyim ama bu nedenle buraya yazacağım hiç aklıma gelmemişti. o kadar karmaşık ki aklım. bende tüp bebek yapacağım allahımın izniyle ama bunun ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. benim testlerim olacak çarşamba günü. sorun eşimde ve aşılama değil direk tüp bebek olacak. izmirde smyrna atra gideceğim ama fiyatlar nedir ne değildir bilmiyorum. orası ssk anlaşmalıymış ama o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı. yok üniversiteden rapor yok 3 sene 40 yaş falan. ne olur doğrusunu bile bi bilgilendiriversin beni
Insallah canim bende beklemedeyim bugün kan aldilar yumurtalar atilmismi diye kafam cok karisti ilk transferle alakasi yok yumuta toplandiktan iki gün sonra transfer olmustum bugün 16. gün ve hala transferim olmadi geciktiler gibi geliyor bana.
Insallah bu sefer tutunur bana bebegimde cektiklerime deger.
Allah isteyen herkeze versin hayirli saglikli bir evlat.
evet haklısın aslında evde dinlenmem gerekiyor diye hissediyorum işim masa başı fakat stresli, neyazıkki yardımcı arkadaşım izne çıkıyor ve 2 gün onu idare etmeliyim yani daha da stresli olacak napıcam inan bilemiyorum, şirketi de zorda bırakmak istemiyorum,yarın doktorumu arıycam eğer sorun değil derse gidicem elim mahkum
cnm yazını görünce kendi bildiklerimi paylaşmak istedim,rapor için öncelikle tüp bebek raporu veren devlet veya ünv.hastanesine başvurman gerekiyor, eğer sorun eşin ise zaten direk tüp bebek raporu çıkacaktır ama ben istanbuldaki prosedürleri biliyorum, izmir hastanelerini bilemiyorum fakat Ege Ünv.iyi diye biliyorum hatta dün akşam haberlerde konu oldu tüp bebekleri için bir eğlence düzenlenmiş çok başarılılar o yüzden önce iyice bir araştır, benim bildiğimde yaş kriteri var fakat rapor sayesinde 1,500 tl civarı indirimden yararlanırsın buda az bir rakam değil, allah sabır versin ve yardımcı olsun inş. çok koşturmak var işin içinde ama sabırla inş. herşey iyi olacak..kendine iyi bak.
dondurulmuştu sanırım seninkiler. süreci farklı işliyor olabilir canım. rahat ol. doktorun açıklayıcı konuşmuyor mu seninle?
kızlar merhaba ben deldim yarın hayırlısı ile iğnelere başlıyorum . Allahım inşallah bebişlerimize kavuşuruz
merhaba arkadaşlar. daha doğrusu kader arkadaşlarım :)
uzun süredir bu siteye üyeyim ama bu nedenle buraya yazacağım hiç aklıma gelmemişti. o kadar karmaşık ki aklım. bende tüp bebek yapacağım allahımın izniyle ama bunun ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. benim testlerim olacak çarşamba günü. sorun eşimde ve aşılama değil direk tüp bebek olacak. izmirde smyrna atra gideceğim ama fiyatlar nedir ne değildir bilmiyorum. orası ssk anlaşmalıymış ama o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı. yok üniversiteden rapor yok 3 sene 40 yaş falan. ne olur doğrusunu bile bi bilgilendiriversin beni
Evet canim dondurulmuslardan olacak Allah nasip ederse.
çarsamba günü kontrole gittigimde iki tane yumurtam oldugunu vede rahim duvarinin 5.7 mm oldugunu söyledi yumurtalar rahime atilir atilmaz 48 saat icinde transferimin yapilacagini söyledi vede ovulasyon testleri verdi 4Gün boyunca yapacaksin pozif oldugunda bizi arayacaksin eger pozitif cikmazsa gelip kan vereceksin dedi. Bugün sabah gittim kan verdim aramalarini bekliyorum.
Hayirlisi aramalarini bekliyorum.
Sen nasilsin kendini nasil hissediyorsun? Sanirim 7.günündesin...
canım öncelikle hayırlısı olsun bende smyrna da tedavi görüyorum. ve çok memnunum. bizde ilk ssk ile yaptıralım diye gittik ama inan o kadar çok zorki o raporu çıkarmak üniversite veriyor o raporu ama kendileride tüp bebk yaptığı için orada yapırmanı öneriyorlar. ama pek sevmiyorum ben o hastaneyi. birde ssk raporlu alırsan tek embiryo koyuuyorlar canım.
Allah'ıma binlerce şükürrr
ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
benim yüzümü güldüren Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
ha-mi-le-yimmmm
hamileeeeeyimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?