mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

benim doktorum süper...uzman hemde kozyatağı acıbademde dr.özlem sezgin tavsiye ederim,en azından aynı hastane olur,verdiği testleri istediğin acıbademe yaptırabiliyorsun nasılsa

ben de inönü mahallesinde oturuyorum :))

ilginç yani aynı kızlar bir çoğumuzun ortak yönleri var :) birimizin hastalığı aynı, birimizin oturduğu yerler aynı, birimizin hastaneleri aynı :) dünya küçük işte

hadi canım süper yaaa çok sevindim artık 3 müz elele doğuma gideriz

aaaa süper ya çok sevindimmmmm komşuyuzzzz ,belkide çok yakınız

evet yaa belkide gyollarda birbirimizi görüyoruz....
belki de aynı apartmandayız..... ama hamiş olduğumuzu bilmiyoruz...
mesela ben komşularıma söyledim... neredeyse apartmanın %90 genç evli çiftler oluşturuyor:)))))

benim doktorum süper...uzman hemde kozyatağı acıbademde dr.özlem sezgin tavsiye ederim,en azından aynı hastane olur,verdiği testleri istediğin acıbademe yaptırabiliyorsun nasılsa

ilaçlarım bitince kontrole kendi doktorum yerine ona gitsem olur herhalde di mi? sonuçta aynı hastane olduğuna göre sonuçları filan da görebilir sanırım

günaydın kızlar... keyifler nasıl bakalım... bizim iyi çok şükür. dün gece minik kuzucuğumu rüyamda gördüm:)) siz de görüyorsunuzdur muhtemelen. yavrucum henüz yeni doğmuştu ben de acımasız acımasız oturtmaya çalışıyodum niyeyse:44: ay yavrum benim kaç kere düşüp durdu. her düşüşünde içim sızladı ya bu arada erkekti bakalım rüyalarım ters mi düz mü

hadi canım süper yaaa çok sevindim artık 3 müz elele doğuma gideriz

ben pazarın kurulduğu sokaktayım :)))

doğuma giderken beni de alıverin artık

kızlar bakın pc ye şimdi attım
cumartesi 2.li testimiz yapıldı
ve yeni resimlerimizi aldık

Eklentiler

• $Adsız.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 31

günaydın...
rüyan hayır olsun inşallah canım

kızlar bakın pc ye şimdi attım
cumartesi 2.li testimiz yapıldı
ve yeni resimlerimizi aldık

maşallah tatlım yaa, çok şirin sağlıkla doğsun inşallah

anam pazartesi kurulan pazar mı?
bende oralardayım.....

:))) aynı apartmanda çıkarmışız

ben darülacize kapısının karşısındaki sokağın başındayım

ben oralardan her sabah servise biniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…