çok sağol canım
kendi dr söyledim ama hiç bişi demedi
iki canlı olduğumuz için sanırım havadan nem kapma riskimiz var.. herşey bizi olumsuz etkileyebiliyor. bu arada geçmiş olsun arkadaşım..
benim hamileliği öğrendiğim gün adet olmam gerekiyordu ve o günden beri sağ koltuk altımda bir acı ve şişlik var, doktoruma söyledim en son kontrole gittiğimde, meme ultrasonu istedi benden.. ve gidip ne olduğunu öğrenmeye korkuyorum açıkçası.
ha bir de arkadaşlar aranızda vitamin kullanan var mı ve varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz?
iki canlı olduğumuz için sanırım havadan nem kapma riskimiz var.. herşey bizi olumsuz etkileyebiliyor. bu arada geçmiş olsun arkadaşım..
benim hamileliği öğrendiğim gün adet olmam gerekiyordu ve o günden beri sağ koltuk altımda bir acı ve şişlik var, doktoruma söyledim en son kontrole gittiğimde, meme ultrasonu istedi benden.. ve gidip ne olduğunu öğrenmeye korkuyorum açıkçası.
ha bir de arkadaşlar aranızda vitamin kullanan var mı ve varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz?
elle muayene etsin olmadı. hayır bu durumdan cidden rahatsızsan (ki buyuk ıhtımalle benım başıma gelen bı olay gıbı oldun sen de ) gercekten rahatsız edıcı o agrılar ve korkutucu. olmadı başka bı doktora danış. gögüs hastalıklarına git elbet bişey dıyecekler.
günaydın canım,ultrasonunu mutlaka yaptır emin ol bişey çıkmaz hamilelikdendir.benim vitaminim Multi tabs provit LGG...Bana çok iyi geliyor sindirim sistemini çalıştırıcı özelliğide var
hamileyken nasıl röntgen çektiler ki
dr bana ester-vit vebeneexol b12 verdi
Günaydın hamile arkadaşlarımmmmm
inşallah öyledir canım.. sağolasın.
röntgen çekmediler canım, doktor ultrason istedi sadece
benim doktorum da multibionta diye bir ilaç verdi.. bunlardan hangisi iyidir acaba yaa ben bu ilacı değiştirmeyi düşünüyorum doktora söylicem bakalım ne diyecek.. bana biraz pahalı geliyorda
hamileyim veeeee alınganı mmmm
Kendi kendime söyliyeyim günaydın deyaaa
günaydın hamile ve alıngan arkadaşım
hamileyim veeeee ALINGANI MMMM
kendi kendime söyliyeyim günaydın deyaaa
ne kadar seninki?
Günaydınnnnn hamiledaşlar :))) nasılsınız bakıyım herkes bomba gibi inşallah :))
Bu arada benim gözüm geçti kuruluk sizde bu aralarda dikkat edin iyi nemlendirici sürün yüzünüze sonra benim gibi canınız yanmasın :))) gözler en kuruyan yermiş ben önceden bilseydim bol bol nemlendirici sürerdim haberiniz olsun sizinde :))
[SUP][/SUP]
Günaydınnnnnnnnnnn :) bende alınıyorum o kadar yazı yazıyorum kimse cevap yazmıyo nasıl dayanışma ki bu :s herkes aklındakini söylüyo napcan :)))
hamileyim veeeee ALINGANI MMMM
kendi kendime söyliyeyim günaydın deyaaa
bende kendimle ilgileneyim bari günaydınnnnnnnn fıstıkkk :)))) biraz önce tansiyonum düşmüş kalbim 93 çıktı aboooooo tansiyon düşük :s bir an ölüyorum sandım çarpıntıdan sizde dikkat edin rahat kıyafetler tercih edin...çalıştığımız için ne yapsak sıkılıyorum ya bu kıyafetin içinde püff bi ayaklarım rahat terlikle :d
Bende kendimle ilgileneyim bari günaydınnnnnnnn fıstıkkk :)))) biraz önce tansiyonum düşmüş kalbim 93 çıktı aboooooo tansiyon düşük :s bir an ölüyorum sandım çarpıntıdan sizde dikkat edin rahat kıyafetler tercih edin...çalıştığımız için ne yapsak sıkılıyorum ya bu kıyafetin içinde püff bi ayaklarım rahat terlikle
sana da günaydın şekerimgünaydın şeker..
Günaydınnnnn hamiledaşlar :))) nasılsınız bakıyım herkes bomba gibi inşallah :))
Bu arada benim gözüm geçti kuruluk sizde bu aralarda dikkat edin iyi nemlendirici sürün yüzünüze sonra benim gibi canınız yanmasın :))) gözler en kuruyan yermiş ben önceden bilseydim bol bol nemlendirici sürerdim haberiniz olsun sizinde :))
tansiyon yükseldiğinde yada düştüğünde başağrısı yaparmı? Daha doğrusu enseden giren bir ağrı!
Walla bende çalışıyorum akşamı zor ediyorum eve sürünerek varıyorum resmen ve kendimi yatağa atıyorum hemen biraz dinlenip öyle kalkabiliyorum.. Ama yine de kendime gelmem bir hayli zor oluyor tabi.
Rahat kıyafet diyorsun ya hamilelikten önceki kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum ben zararı olurmuki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?