mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

derenin önündekiler mi kırmızı renkte 3 tane yanyana :))

ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum canım

evet canımcım :))))

kesinlikle görüşmeliyiz hem arkadaş oluruz ,süper olur

inşallah yapabilirsek çok güzel olur

evet yaaa yürüyüşte güzel olur ama bizim ilerleyen dönmelerimiz kışa geliyor nasıl yürüş yapacağız pofff

evet canımcım :))))

inşallah yapabilirsek çok güzel olur

evet yaaa yürüyüşte güzel olur ama bizim ilerleyen dönmelerimiz kışa geliyor nasıl yürüş yapacağız pofff

ben de o apartmanların hemen yanındakinin yanındakinde oturuyorum :)) üniversiteye doğru olan tarafta hatta yolun karşısında hemen önümüzde gecekondu var bir tane :)

yaparız merak etme...çok sert olmayan havalarda çıkarız

ben uyuklamaktan vazgecebilirsem çıkarız valla :)

komşuyuz cidden yaaa dünya çok küçüksünnnnn

yaparız merak etme...çok sert olmayan havalarda çıkarız

tamam ama ben mızmızımdır üşürüm yorlurum
size kısır yapar getiririm bir yer bulur oturup yeriz.....
park mark neresi olusa
:

Bende 12 haftalık hamileyim önceleri biraz kanamam olmuştu 1 ay yatak istirahati ve ilaçlardan sonra kesildi.Şu an iyiyim dr düşük tehtidinin azaldığını söylüyor.
Sizde benimkine benzer durumlar yaşadınız mı ne zaman tamamıyla biter bu tehlike ???

hayırlı olsun
umarım bir daha yaşamassın bundan sonrası güzel geçer
yaşamadım canım ama dinlenmenin iyi olduğunuı biliyorum

canım kesinlikle dinlenmek en büyük ilacı her fırsat bulduğunda uzan yat,yemek yemeyi ihmal etme,sakın çok ayakda kalma

bende troıt ıcıcn levıtron kullanıyorum gunde bırtane sız ne kullanıyorsunuz arkadaslarr benım doktor 2 ayda bır ölcum yaparız dedı gecen ay yaptırdım 1.80 cıkdı devam et dedı bana gunde bırtaneye

offf kızlar valla kıskandırdınız beni, kısırlar, doğa yürüyüşleri, ev gezmeleri, benim suçum izmir de oturmak mı yaw? yok mu izmir de yaşayan arkadaşlar?

merhabalar
bende geçen haftaya kadar sabredip kan tahlili ile kesin sonuç aldım 6 haftalık hamileyim ve ultrason kontrolünde herşey normal gözüküyodu pazartesi kalp atış sesini duymaya gidicez çok heyecanlıyımmmm

Hayırlı olsun cnaım Allah kucagına almayı da nasip etsin insallah..

Kesinlikle rahat kıyafetlerinden giy sıkı pantolon filan giyme kan dolaşımını engellemesin bebişe rahat kan gitsin.
Bende uyku son 4 gündür düzenim normale geldi seninde bugünlerde geçebilir sanırım.Akşam eve gider gitmez uyuyordum bende yemekten sonra şimdi eski haliyle eşim kızsada bu konuya saat 11:30 12:00 gibi uyuyorum ama öyle aman aman uykum gelmiyor gece gidiyim yatıyım diye uyku geçiçi bir durum bir kaç gün sonra seninde normale döner sanırım.

Zuzuuu :)) 10+3 ben senin geçen haftalarde ne uyuklardım :s ayy çok uyumak istiyordum

[B]Birde yengem söyledi yanlış nefes aldığımız zamanda kalp atışlarımız hızlanırmış bilginiz olsun böyle sıkıntılı durumlarınızda burundan alın yavaşça ağızından bırakın nefesinizi direk ayaklarınızı dikin bekleyin enerji biraz olsun gelecektir size....[/B]

merhaba 83angel ben de ataşehir acıbadem'e gidiyorum. Doktorun kim?

bende oraya gidiyorum benim doktorum evrim hanım seninki kim canım?

haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun.. Aramıza hoşgeldin.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

offf kızlar valla kıskandırdınız beni, kısırlar, doğa yürüyüşleri, ev gezmeleri, benim suçum izmir de oturmak mı yaw? Yok mu izmir de yaşayan arkadaşlar?

evi hemen bizim buraya taşıyor bütün hamişler :)

ben euthyrox kullanıyorum canım 50 lik günde 1 tane

hayırlı olsun
umarım bir daha yaşamassın bundan sonrası güzel geçer
yaşamadım canım ama dinlenmenin iyi olduğunuı biliyorum

benim doktorumda istirahat dedi ama işlerden dolayı rapor alamadım malesef

inşallah dediğin gibi geçer canım, yoksa iş dışındaki tüm hayatım uyuyarak geçiyor diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…