derenin önündekiler mi kırmızı renkte 3 tane yanyana :))
ben hala aynı kıyafetleri giyiyorum canım
kesinlikle görüşmeliyiz hem arkadaş oluruz ,süper olur
geçen canım istedi de yiyemedim zaten yapan olmadı :)
ben sana yapardım da bilmiyorum yapmayı ama dener sana da yollayabilirim :)
afiyet olsun canım
hamilelik ilerleyince akşamları yürüyüşe çıkalım kızlar
kaç aya tekabül ediyor yaw o şekilde hesaplayamadım ben :)
evet canımcım :))))
inşallah yapabilirsek çok güzel olur
evet yaaa yürüyüşte güzel olur ama bizim ilerleyen dönmelerimiz kışa geliyor nasıl yürüş yapacağız pofff
evet canımcım :))))
inşallah yapabilirsek çok güzel olur
evet yaaa yürüyüşte güzel olur ama bizim ilerleyen dönmelerimiz kışa geliyor nasıl yürüş yapacağız pofff
yaparız merak etme...çok sert olmayan havalarda çıkarız
ben de o apartmanların hemen yanındakinin yanındakinde oturuyorum :)) üniversiteye doğru olan tarafta hatta yolun karşısında hemen önümüzde gecekondu var bir tane :)
ben uyuklamaktan vazgecebilirsem çıkarız valla :)
yaparız merak etme...çok sert olmayan havalarda çıkarız
ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz...
komşuyuz cidden yaaa dünya çok küçüksünnnnn
tamam ama ben mızmızımdır üşürüm yorlurum
size kısır yapar getiririm bir yer bulur oturup yeriz.....
park mark neresi olusa
:
Bende 12 haftalık hamileyim önceleri biraz kanamam olmuştu 1 ay yatak istirahati ve ilaçlardan sonra kesildi.Şu an iyiyim dr düşük tehtidinin azaldığını söylüyor.
Sizde benimkine benzer durumlar yaşadınız mı ne zaman tamamıyla biter bu tehlike ???
Bende 12 haftalık hamileyim önceleri biraz kanamam olmuştu 1 ay yatak istirahati ve ilaçlardan sonra kesildi.Şu an iyiyim dr düşük tehtidinin azaldığını söylüyor.
Sizde benimkine benzer durumlar yaşadınız mı ne zaman tamamıyla biter bu tehlike ???
Aynen benim ilaçlarımda aynı,aynı zamanda bende endokrine gidiyorum troid ilacı kullanıyorum,bende seninle aynı paraları ödüyorum.Acıbademe gidiyorum hepsi için sen hala devammı acıbademe yoksa buldunmu kendine doktor.
merhabalar
bende geçen haftaya kadar sabredip kan tahlili ile kesin sonuç aldım 6 haftalık hamileyim ve ultrason kontrolünde herşey normal gözüküyodu pazartesi kalp atış sesini duymaya gidicez çok heyecanlıyımmmm
çok şükür bi ankaralı bulduk
yakın hastanelere gidiyoruz...bende ataşehir acıbadem
tansiyon yükseldiğinde yada düştüğünde başağrısı yaparmı? Daha doğrusu enseden giren bir ağrı!
Walla bende çalışıyorum akşamı zor ediyorum eve sürünerek varıyorum resmen ve kendimi yatağa atıyorum hemen biraz dinlenip öyle kalkabiliyorum.. Ama yine de kendime gelmem bir hayli zor oluyor tabi.
Rahat kıyafet diyorsun ya hamilelikten önceki kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum ben zararı olurmuki??
merhaba 83angel ben de ataşehir acıbadem'e gidiyorum. Doktorun kim?
merhabalar
bende geçen haftaya kadar sabredip kan tahlili ile kesin sonuç aldım 6 haftalık hamileyim ve ultrason kontrolünde herşey normal gözüküyodu pazartesi kalp atış sesini duymaya gidicez çok heyecanlıyımmmm
offf kızlar valla kıskandırdınız beni, kısırlar, doğa yürüyüşleri, ev gezmeleri, benim suçum izmir de oturmak mı yaw? Yok mu izmir de yaşayan arkadaşlar?
bende troıt ıcıcn levıtron kullanıyorum gunde bırtane sız ne kullanıyorsunuz arkadaslarr benım doktor 2 ayda bır ölcum yaparız dedı gecen ay yaptırdım 1.80 cıkdı devam et dedı bana gunde bırtaneye
hayırlı olsun
umarım bir daha yaşamassın bundan sonrası güzel geçer
yaşamadım canım ama dinlenmenin iyi olduğunuı biliyorum
kesinlikle rahat kıyafetlerinden giy sıkı pantolon filan giyme kan dolaşımını engellemesin bebişe rahat kan gitsin.
Bende uyku son 4 gündür düzenim normale geldi seninde bugünlerde geçebilir sanırım.akşam eve gider gitmez uyuyordum bende yemekten sonra şimdi eski haliyle eşim kızsada bu konuya :d saat 11:30 12:00 gibi uyuyorum ama öyle aman aman uykum gelmiyor gece gidiyim yatıyım diye uyku geçiçi bir durum bir kaç gün sonra seninde normale döner sanırım.
Zuzuuu :)) 10+3 ben senin geçen haftalarde ne uyuklardım :s ayy çok uyumak istiyordum :d
[b]birde yengem söyledi yanlış nefes aldığımız zamanda kalp atışlarımız hızlanırmış bilginiz olsun böyle sıkıntılı durumlarınızda burundan alın yavaşça ağızından bırakın nefesinizi direk ayaklarınızı dikin bekleyin enerji biraz olsun gelecektir size....[/b]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?