mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

kızlar sizler usg zararlı diyinde çok korktum ben 12 haftada nerdeyse 7-8 defa baktırdım hatta 2 gün üst üste tabi dr umdan habersiz gittiğim bile oldu.Ama netten baktım bir zararı yok diyor sadece 4 dk kesinlikle geçmeycekmiş.

selam canım yazı güzelmiş baya detaylı anlatıyor hangi siteden okuyorsun banada vere bilirmisin adresini

5. ayındasın galiba hala mı devam ediyor
yemek olayını nasıl hallediyorsunuz peki?

ahh keşke 5. ayı görsem ..:)13 haftalık daha gerçi ilk zamanlar daha kötüydüm hastanelık falan olmustum.a :):)ma yınede devam edıyo galiba alıştım artık :)yemek konusunda yapamıyorum eşim başının caresıne bakıyo zavallı annesınde falan geçistirıyo işte...:)

yemek yapmaya başladınız mı?
ben yapamıycam gibi geliyor hala
İştahla yemek yapmayı bıraktınmı diye sorsan :))) ayyy gece kalkıp sarma sarcam o kadar yemek yapıp ve onu yemek istiyorum Ne kokuya karşı ne başka birşeye karşı sıkıntım olmadı sadece içtiğim suların tadını alamıyorum şekerliymiş gibi geliyo sinir oluyorum

geçmiş olsun canım.zonklamazmı kulağıma vuruyo başıma vuruyodu akşam resmen ağlayacaktım ağrıdan en son eşime dedimki git eczaneden minoset al dedim.oda diş hastanesine gitmiş dr da minoseti önermiş.ama ben korka korka bir tane içtim şimdi iyiyim ama birşey yemeye korkuyorum gene başlıyacak diye.

Uyku düzeniniz 12 haftadan itibaren düzene giriyor emin olun benim artık uykum gelmiyor ne gündüz, ne akşam sizde de bu gelişmeler olan var mı?

Uyku düzeniniz 12 haftadan itibaren düzene giriyor emin olun benim artık uykum gelmiyor ne gündüz, ne akşam sizde de bu gelişmeler olan var mı?

kafamı koycak yer bulsam anında uyuyorum gece gündüz fark etmıyo... ben mı ço tembelleştım acaba :)havalarıba etkisi var sanırım....artık normale dönmek istiyorummmmmmmmm....

Kızlar ben yaptırmayacağım ikili testi allah korusun bir şey çıksa aldırmayacağım ki allahım sağlıklı versin bebişlerimizi kendinizi üzmeyin

Bende yaptırmayacağım canım.İnsanı ikilemde koyan bir test....Yarın kontrolümüz var.Korkuyorum..

selam kızlar..

ben geçen gün yaşadığım olayın aynını yaşıyorum ve cidden çok korkuyorum

yine lekelenme oldu bende bu sefer biraz daha fazla gibi

kafamı koycak yer bulsam anında uyuyorum gece gündüz fark etmıyo... ben mı ço tembelleştım acaba :)havalarıba etkisi var sanırım....artık normale dönmek istiyorummmmmmmmm....

İşte bende öyleydim ama son 4 -5 gündür hiç uykum gelmiyor gayet normal geçiyor :44: kaçıncı haftadasın benim 10+4

selam kızlar..

Ben geçen gün yaşadığım olayın aynını yaşıyorum ve cidden çok korkuyorum

Yine lekelenme oldu bende bu sefer biraz daha fazla gibi

cnm korkma aynı şeyleri bir ay arayla bende iki defa yaşadım.ilki kahverengi akıntıydı çamaşıra bulaşmadı bile ama ikincisi pembe kandı.dr kesinkle istirahat sadece yatacaksın dedi.15 gün izin yaptım progestan kullanıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür kendini yorma bırak ev işlerini fala madalya takmıyor kimse zaten :)

selam kızlar..

eğer lekelenme dediğin açık pembe ve kan kırmızı ise kork. ama değilse korkma. hamile kaldığımın ilk 1,5 ayı kahverengi lekelenmeyle geçti. iplik iplik her tuvaletimi yaptığımda geliyordu. bazen mini pedime, bazen de sildiğim peçeteye de bulaştığı oluyordu. progestan kullandım çok şükür 1,5 aydır da ıyıyım. korkma canını sıkma. ama gerçekten de fazlaysa hemen doktoruna git.

İşte bende öyleydim ama son 4 -5 gündür hiç uykum gelmiyor gayet normal geçiyor :44: kaçıncı haftadasın benim 10+4

13. hafta olduk artık.benı bulantılarda kötü yapıyo sürekli uyumak yemek falan görmek istemiyorum..bakalım ne kadar daha devam edecek.pekdayanacak gücümde kalmadıı inşlh biran önce gecerde bende tadına varırım küçük kızımın..:)

canım zaten evde iş yapmıyorum da çalışınca malesef işyerinde aynı nazı sergileyemiyorsun!!

şimdi çıksam müdürün yanına adama ne dicem geçen sefer apar topar çıkmıştım offff ne bileyim yaa kafam allak bullak oldu..!

geçen seferki sadece wc kağıdına azıcık bir bulaşma şeklindeydi.. bu seferki bir kaç damla şeklinde ve yine açık pembe gibi

selam kızlar..

Korkma, Kendini filanmı yordun naptın bi yaptıklarını gözden geçir.Birşey yoktur sanmıyorum ama sen gene bir doktorunu ara ne olur , ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…