çok ultrasona girmek zararlıdır dimi?
Kızlar yaaa moralim bozuldu
2 li testimde bazı değerlerim yüksek bazıları ise düşük çıkmış 16 -17. Haftalarda 4 lü testimizi yapalım
ona göre karar veriri konuşuruz dedi
bu nedemek ki poofffff
2 li testimde bazı değerlerim yüksek bazıları ise düşük çıkmış 16 -17. Haftalarda 4 lü testimizi yapalım
bu nedemek ki poofffff
Kızlar ben yaptırmayacağım ikili testi allah korusun bir şey çıksa aldırmayacağım ki allahım sağlıklı versin bebişlerimizi kendinizi üzmeyin
ben oğlumda da yaptırmıştım hiçbirşey çıkmadı sizler neden bu kadar korkuyorsunuz ki anlamıyorum
merhaba kahvekokusu,
ben 2 hafta önce yaptırdım ikili testi. ancak doktorların da söylediğine göre; ikili test tanı testi değil sadece risk olasılıklarını gösteren bir test. senin testin ne zaman olacak? inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.
Benim de yüksek cıktı..Bi de benim ultrasonda ensesindeki kalınlık çok net gözüküyor..Baya riskli bir durumda ama ben ona rağmen korkmuyorum..İnşallah Allah'ın izniyle içimi ferah tutuyorum..
İnşallah 3 ağustosta amniosentezim var..
bu nedemek ki poofffff
sen bugün doktoramı gittinki?hiç merak etme içini ferah tut emin ol bişey olmayacak bebişine ...böyle şeyler çıkabiliyormuş,hepimiz hakkında allahım hayırlısını versin...sakın üzülme ,
moralin bozulmasın.eğer ki bebeğin risk grubunda olsaydı zaten amniyosentez yapalım derlerdi. Kaldı ki bu süreçte o kadar çok kişinin morali bozulmuş ve doktorlar karamsar tablo çizmişler ki... Sonuç olarak sağlıklı bebekleri var. Lütfen moralini bozma. Bebeğin emin ol hissediyor ve o da durgunlaşıyor. Brnim arkadaşıma da 4 lü test yaptılar bişey çıkmadı. Içini ferah tut. Yoksa 3 hafta boyunca hem bebeğini hem kendini üzeceksin.
Bazen diyorum ki cehalet gerçekten mutluluk. Annelerimizin zamanında bunların hiçbiri yokmuş ve daha az kaygı ve şüphe içinde yaşamış insanlar.
benim de yüksek cıktı..bi de benim ultrasonda ensesindeki kalınlık çok net gözüküyor..baya riskli bir durumda ama ben ona rağmen korkmuyorum..inşallah allah'ın izniyle içimi ferah tutuyorum..
Inşallah 3 ağustosta amniosentezim var..
tabiki zararlıymış ...çok girmeyin sakın artık ayda 1 ...zaman geçmiyor ama napalım artık
moralin bozulmasın.eğer ki bebeğin risk grubunda olsaydı zaten amniyosentez yapalım derlerdi. Kaldı ki bu süreçte o kadar çok kişinin morali bozulmuş ve doktorlar karamsar tablo çizmişler ki... Sonuç olarak sağlıklı bebekleri var. Lütfen moralini bozma. Bebeğin emin ol hissediyor ve o da durgunlaşıyor. Brnim arkadaşıma da 4 lü test yaptılar bişey çıkmadı. Içini ferah tut. Yoksa 3 hafta boyunca hem bebeğini hem kendini üzeceksin.
Bazen diyorum ki cehalet gerçekten mutluluk. Annelerimizin zamanında bunların hiçbiri yokmuş ve daha az kaygı ve şüphe içinde yaşamış insanlar.
çok ultrasona girmek zararlıdır dimi?
Kızlar gittim doktora sonuclar iyi cıktı cok sukur.. Ultrasona sokmadı daha yeni girmissin dedi 1 ay sonra cagırdı..
Ama ben 2 hafta sonra esimi kandırabilirsem özele gidicem bakalım hayırlısı.. Bu arada kesinlikle oruc tutmuyorsun dedi doktorum
Hamileler oruc tutmaz dedi bol bol su ic gunde 3 lt su ic dedi
Ama ben cok kotuyum sabahtan beri karnım ac ne yesem kusuyorum su icsem cıkarıyorum..
Bogalarım agrıyor acayip halsizim.. Napıcamı bilmiyorum ev de cok sıcak of..
Allah'ım yardım etsin bana..
ben sağlıkçıyım kızlar çok ultrasona girmek çok tehlikeli sonuç itibariyle görüntüleme yöntemi
kuzum sıcak çok tetikliyor mide bulantısını ,
mümkünse evde cam açıp hava akımını sağla cereyanda kalmamaya dikkat ederek,
geçicek bu günler ,
doktorum 13. Haftanın gebelikte balayı dönemi olduğunu söyledi 13.haftamızda her şey çok güzel olmaya başlıycak azıcık sabır
Kızlar gittim doktora sonuclar iyi cıktı cok sukur.. Ultrasona sokmadı daha yeni girmissin dedi 1 ay sonra cagırdı..
Ama ben 2 hafta sonra esimi kandırabilirsem özele gidicem bakalım hayırlısı.. Bu arada kesinlikle oruc tutmuyorsun dedi doktorum
Hamileler oruc tutmaz dedi bol bol su ic gunde 3 lt su ic dedi
Ama ben cok kotuyum sabahtan beri karnım ac ne yesem kusuyorum su icsem cıkarıyorum..
Bogalarım agrıyor acayip halsizim.. Napıcamı bilmiyorum ev de cok sıcak of..
Allah'ım yardım etsin bana..
arkadaşlar benim dün akaşam çok fena dişim ağrıdı.ve bir tane minoset aldım.3 ayım dolmadığı için çektiremiyorum .ne yapmalıyım bilgisi olan varmı.minosetin bir zararı olurmu.
mide bulantılarım eskiye oranla azaldı. .ama yine de akşamları eve gidince kısa süreli mide bulantısı ve iştahsızlık oluyor. inşallah balayı dönemine biz haftaya gireceğiz:) sabırsızlıkla bekliyorum. aşermeye başlayıp iştahlı şekilde yemek yiyebilmeyi istemiyor değilim. Allahım inşallah kolayca atlatırız bu süreçleri... sağlıkla gelsin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?