offf kızlar valla kıskandırdınız beni, kısırlar, doğa yürüyüşleri, ev gezmeleri, benim suçum izmir de oturmak mı yaw? yok mu izmir de yaşayan arkadaşlar?
günaydın canım bu kadar sıkıntı yapma biraz rahat ol.derin derin nefes al.günaydın herkese.....
umarım güzel bir gün olur
benim öğlene kadar bir toplantım var ve acaip gerildim tansiyonum düşecek kesin
bebğime birşey olmasından endişe ediyorum
bunu müdürüme söylesem beni yetersiz mi görürü acaba
ne yapayım çok heyecanlanıyorum
girmesemde bir kayıp olmaz
pofffff accaip sıkıntı yaptımmm
arkadaşlar benim dün akaşam çok fena dişim ağrıdı.ve bir tane minoset aldım.3 ayım dolmadığı için çektiremiyorum .ne yapmalıyım bilgisi olan varmı.minosetin bir zararı olurmu.
günaydın canım
benim bildiğim kadarıyla yok ablam hamileyken doktor minoset vermişti ona hamileler bir tek bu ağrı kesiciyi içebilir demişti ama istersen sor doktoruna
kızlar ikili test yaptıran var mı aranızda?[/QUOTE ben bugün yaptırcam kısmet olursa çok heyecanlıyım yaaa dua edin kızlarrrr
kızlar ikili test yaptıran var mı aranızda?[/QUOTE ben bugün yaptırcam kısmet olursa çok heyecanlıyım yaaa dua edin kızlarrrr
bizim hastane 12. hafta dolmadan yapmıyor yani benim daha var.iyi haberlerini bekliyoruz canım
hiç kafana takma hayırlısıyla herşey normal çıkıcak inşallah
bizim hastane 12. hafta dolmadan yapmıyor yani benim daha var.iyi haberlerini bekliyoruz canım
Bizim hastanede öyle daha 1,5 haftam var test için,
benim yarın 12 hafta olacak fakat bu testin adı 11-14 hafta testi olarak da geçiyor illa ki 12 haftayı beklemeye gerek yok ki.tabi dr ne diyorsa o mecburen dinliyoruz.ben bu haftadan sonra dr değiştirecem pek memnun değilim
Kızlar ben yaptırmayacağım ikili testi allah korusun bir şey çıksa aldırmayacağım ki allahım sağlıklı versin bebişlerimizi kendinizi üzmeyin
kızlar ikili test yaptıran var mı aranızda?
kızlar şimdi nette biraz araştırdım da 12.haftadan sonra dr a biraz ısrar edince cinsiyetini söylüyorlarmış ben yarın tamamlıyorum ve 12+2 de dr gidecem 2 li test için mutlaka ısrar edicem dr umarım belli olur bir oğlum var bakalım hayırlısı çok merak ediyorum.yani nerdeyse eve ultrason cihazı alacam hergün görmek için.ben böyleysem ilk bebeği olanlar napsın:)))))))
Kızlar yaaa moralim bozuldu
2 li testimde bazı değerlerim yüksek bazıları ise düşük çıkmış 16 -17. Haftalarda 4 lü testimizi yapalım
ona göre karar veriri konuşuruz dedi
bu nedemek ki poofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?