mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

herkese selamlar

ben de c.tesi gideceğim 2'li test için.Yarın 12 haftamız doluyor.13+6'yı kesinlikle geçirmemek lazım ona göre arkadaşlar.

günaydın herkese.....
umarım güzel bir gün olur
benim öğlene kadar bir toplantım var ve acaip gerildim tansiyonum düşecek kesin
bebğime birşey olmasından endişe ediyorum
bunu müdürüme söylesem beni yetersiz mi görürü acaba
ne yapayım çok heyecanlanıyorum
girmesemde bir kayıp olmaz
pofffff accaip sıkıntı yaptımmm

günaydın canım bu kadar sıkıntı yapma biraz rahat ol.derin derin nefes al.

arkadaşlar benim dün akaşam çok fena dişim ağrıdı.ve bir tane minoset aldım.3 ayım dolmadığı için çektiremiyorum .ne yapmalıyım bilgisi olan varmı.minosetin bir zararı olurmu.

arkadaşlar benim dün akaşam çok fena dişim ağrıdı.ve bir tane minoset aldım.3 ayım dolmadığı için çektiremiyorum .ne yapmalıyım bilgisi olan varmı.minosetin bir zararı olurmu.

günaydın canım

benim bildiğim kadarıyla yok ablam hamileyken doktor minoset vermişti ona hamileler bir tek bu ağrı kesiciyi içebilir demişti ama istersen sor doktoruna

Kızlar ben yaptırmayacağım ikili testi allah korusun bir şey çıksa aldırmayacağım ki allahım sağlıklı versin bebişlerimizi kendinizi üzmeyin

kızlar ikili test yaptıran var mı aranızda?

merhaba kahvekokusu,
ben 2 hafta önce yaptırdım ikili testi. ancak doktorların da söylediğine göre; ikili test tanı testi değil sadece risk olasılıklarını gösteren bir test. senin testin ne zaman olacak? inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.

kızlar şimdi nette biraz araştırdım da 12.haftadan sonra dr a biraz ısrar edince cinsiyetini söylüyorlarmış ben yarın tamamlıyorum ve 12+2 de dr gidecem 2 li test için mutlaka ısrar edicem dr umarım belli olur bir oğlum var bakalım hayırlısı çok merak ediyorum.yani nerdeyse eve ultrason cihazı alacam hergün görmek için.ben böyleysem ilk bebeği olanlar napsın:)))))))

Son düzenleme:
Parolla minoset birbirinin muadili zaten..İkisini de içebilirsiniz..Hamilelelere zararı yok..
Ama minoset sade olcak..Minoset plus olmasın..

Kızlar yaaa moralim bozuldu
2 li testimde bazı değerlerim yüksek bazıları ise düşük çıkmış 16 -17. Haftalarda 4 lü testimizi yapalım
ona göre karar veriri konuşuruz dedi
bu nedemek ki poofffff

bende 12+5 de gidicem artık o zaman görsün lütfennnnnn,çok merak ediyorum .Bu arada benim ilk bebeğim ve zaman geçmiyor 3 hafta geçmedi doktor kontrolüm 5 agustosda ...o tarih gelmezzzz.birde 2 li testim 15 agustosda zaman nasıl geçicek bilmiyorum :)

Kızlar yaaa moralim bozuldu
2 li testimde bazı değerlerim yüksek bazıları ise düşük çıkmış 16 -17. Haftalarda 4 lü testimizi yapalım
ona göre karar veriri konuşuruz dedi
bu nedemek ki poofffff

sen bugün doktoramı gittinki?hiç merak etme içini ferah tut emin ol bişey olmayacak bebişine ...böyle şeyler çıkabiliyormuş,hepimiz hakkında Allahım hayırlısını versin...sakın üzülme ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…