Mrb. Ben 14 haftalık 5yıl arayıştan sonra hamileyim. 10 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. yaşayan 9 yaşında süpriz iyki olan bir oğlum var. ikinci bebeğimin de hemen olacağını düşünerek 5 yıl çok sıkı korunduk.5 yıl sonra kariyer tamamdı ama istenen bebek artık gelmiyordu. gelenlerde 3 adet(5-8-5 haftalık)bizi terkettiler. kan pıhtılaşması olduğunu biz ısrar ederek öğrendik. bu hamileliğim öncesi bir miymum vardı. hamile kalır kalmaz iğneye başladık 3 gün önce lekelennme oluca doktora gittim.Doktorum yeni bir miyomun oluştuğunu (17mm) bebeğimin başının yanında, çok tehlikeli olduğunu, söyledi. Düşük olabileceğini miyomun içerde olduğu için alınamayacağını beklemek gerektiğini söyledi. Çok korkuyorum.gerçekten de çaresiz bi durum mu? diyet yada bitkisel bi çözüm de mi yok? nezamana kadar tehlike devam eder? şimdiden tşk ederim. Bebeğimi tekrar kaybetmek istemiyoruuuuuuuuuuuuum... 4 MAYIS SON ADET TARİHİM....
Allah yardımcın olsun canım.Bende 5 kez kaybettim bebeğimi ne hissettiğini çok çok ii anlıyorum.şimdi tekrar hamileyim ama inan sevinemiyorum heran bişey olucak endişesi var.Dua etmekten başka bişey gelmiyo bazen elimizden tek sığınamız rabbimiz umarım bağışlar onları bize...
Kızlar bugun amniosentez yaptırdım..Hayatımın en zor günüydü diyebilirim..Çok korktum..
Çünkü doktor içeri alırken 100 de 1 bebek ölümü , 10bin de 1 anne ölümü riski var dedi..O an bittim zaten..O odadan hiç çıkamıcam sandım..Sessizce ağlamaya başladım..Backlarım zangır zangır titriyodu..
Resmen ameliyat ortamı oluştu..Hasta bakıcıklar beni hazırladılar , çarşaflar , sterilize aletler falan..
Su çekme olayı cok kısa sürdü..30 snye falan..Kolay oldu..Ama stresi beni bitirdi..1 saat falan yatırdılar sonra cıktım..Eve geldim..
-3 gün boyunca 15 dkdan fazla ayakta kalmıcam..
-Karnıma sert bişey çarptırmıcam..
-Kanama , kokulu akıntı olursa hemen doktora gitcem..
-3 gün banyoda yapmıcam..
Sonuçların bir kısmı haftaya salı cıkcakmış..Büyük bir kısmı da 3 hafta sonra inşallah..
Kızlar selamm
Bende allah izin verirse subat ortası gibi bebeğime kavusucam :)
Suanda 11.haftadayım,allah sukur bulantılarım ilk haftalara gore oldukca azaldı(zaman zaman devam ediyo tabi)
7. HAFTADA kalp atısını duyduk çok sukur ve o gun doktor bir sonraki muayne için bir suru test istedi benden kendimle ilgili onları yaptırıcam haftaya ve 15 ağustosta kontrole o test sonuclarıyla gidicem,tam idrar testi tam kan testi serbest t3-t4,HIV, VSVSVSVS BİNBİR TANE TEST İSTEDİ DOKTOR,SİZLERDENDE BU KADAR ÇOK TEST İSTENDİMİ KIZLAR????
Birde bildiğim kadarıyla 2li test istiycek doktor buara,onuda heralde 15 ağustosta gittiğimde soylicek,2li test sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor bilgisi olan varmı acaba????
Geçmiş olsun canım kötü düşünme.Onlar kaç haftalıktı?
7 haftayı geçen olmamıştı.Kalp atışı duymak için gittiğimde hep gelişimi durmuş oluyodu.Şimdi doktora giderken hep korkuyla gidiyorum elimde değil.Rabbime şükür bu sefer kalp atışı var gelişimi gayet normal seyrediyo.Umarım rabbim bu sefer yüzümüzü güdürecek.
Coraspirin kullanıyorum sadece ...Beklemekten başka yapıcak bişey yok.salı günü 2li testler yapılacak gene bi korku sardı beni..
Coraspirin kullanıyorum sadece ...Beklemekten başka yapıcak bişey yok.salı günü 2li testler yapılacak gene bi korku sardı beni..
MErhaba hanımlar, bende sizin gibi 2012 şubat ayında bekliyorum bebişimi. Şu ana kadar yorgunluk dışında hiçbir şikayetim olmadı çok şükür. Doktor ayın 26 sında çağırdı o zaman 14 hafta bitmiş olucak bakalım neler diyecek şimdiden sabırsızlanıyorum :))) Ben Beylikdüzü Kolan hastanesinde Arzu hanıma gidiyorum. Aranızda aynı doktora giden varmı ??? Bu arada ayva yiyin hanımlar, bu mevsimde olmadığı için reçelini yiyorum ekim gibi çıkınca yeriz inş. :))) Birde armut iyi huylu ve güzel olmasını istiyorsanız. Bebişlerimizin ruhu 15.haftada üflenecek. çok güzel bir zaman. Arife veya bayrama denk geliyor. İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?