mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Allah yardımcın olsun canım.Bende 5 kez kaybettim bebeğimi ne hissettiğini çok çok ii anlıyorum.şimdi tekrar hamileyim ama inan sevinemiyorum heran bişey olucak endişesi var.Dua etmekten başka bişey gelmiyo bazen elimizden tek sığınamız rabbimiz umarım bağışlar onları bize...

Geçmiş olsun canım kötü düşünme.Onlar kaç haftalıktı?

geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın üzülme hem bak bunun sayesinde cinsiyet öğrenmiş olacaksın
niye senden böyle bi test istediler bir riskmi söz konusu

merhaba arkadaşlar size bi sorum olcak ikili test sonucunu bugün aldım doktor bişey yok dedi ama eve gelip incelediğimde papp-a degerinin yüksek oldugunu gördüm bu ne demek içinizde bilen varmı? bir ay sonra 4 lü test için tekrar gelmemi istedi sizdende istendimi 4 lü test.

evet canım benimde 4 lü testim olacak
korkma ben korktum ama artık korkmuyorum

Kızlar selamm
Bende allah izin verirse subat ortası gibi bebeğime kavusucam :)
Suanda 11.haftadayım,allah sukur bulantılarım ilk haftalara gore oldukca azaldı(zaman zaman devam ediyo tabi)
7. HAFTADA kalp atısını duyduk çok sukur ve o gun doktor bir sonraki muayne için bir suru test istedi benden kendimle ilgili onları yaptırıcam haftaya ve 15 ağustosta kontrole o test sonuclarıyla gidicem,tam idrar testi tam kan testi serbest t3-t4,HIV, VSVSVSVS BİNBİR TANE TEST İSTEDİ DOKTOR,SİZLERDENDE BU KADAR ÇOK TEST İSTENDİMİ KIZLAR????
Birde bildiğim kadarıyla 2li test istiycek doktor buara,onuda heralde 15 ağustosta gittiğimde soylicek,2li test sonuçları ne kadar zamanda çıkıyor bilgisi olan varmı acaba????

rahat ol canım benden de istedi bir sürü testler ona göre vitamin falan veriyor
11 haftada 2 li test yapılıyormuş ona göre ayarla sende kendini

Geçmiş olsun canım kötü düşünme.Onlar kaç haftalıktı?

7 haftayı geçen olmamıştı.Kalp atışı duymak için gittiğimde hep gelişimi durmuş oluyodu.Şimdi doktora giderken hep korkuyla gidiyorum elimde değil.Rabbime şükür bu sefer kalp atışı var gelişimi gayet normal seyrediyo.Umarım rabbim bu sefer yüzümüzü güdürecek.

Korkma canım bak kaçıncı haftaya gelmişsin bende senin gibiyim.Her kontrolde kalbim ağzıma geliyor.Hayırlı ne diyelim.İğne fln kullanıyormusun?

Coraspirin kullanıyorum sadece ...Beklemekten başka yapıcak bişey yok.salı günü 2li testler yapılacak gene bi korku sardı beni..

kızlar kolay gelsin, bugün ikili testlerimi yaptırdım. ense kalınlığı falan çok güzel, kan tahlili sonucunu da haftaya alacağım inş. bugün ilk defa bebek olduğunu anladım, herşeyi belliydi yavrumun
buda ilk belli olan fotoğrafımız :97:

selam arkadaşlar....şubat anneleri pek bi sakinler....maşallah
bu aralar merak ettiğimiz şeyin başında gelenler tabiki önce bebeklerimizin sağlıklı olması daha sonra da cinsiyetleri....bir arkadaşımızın yazısından alıntı yaptım....
sizlerle paylaşıyorum....

Eger;
Erken hamilelikte mide bulantisi hissetmediyseniz,
Bebeginizin kalp atisi dakikada 140 atistan daha azsa,
On tarafinizdan daha cok kilo aldiysaniz,
Beliniz basket topu gibi gorunuyorsa,
Aerolariniz cok kararirsa,
Daha dusuk tasiyorsaniz,
Tuzlu ve eksi yiyeceklere as eriyorsaniz,
Proteine as eriyorsaniz-etler ve peynir,
Ayaklariniz hamilelikten onceki haline gore daha soguksa,
Bacaklarinizdaki tuyler hamilelik doneminde daha cabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastiklariniz kuzeye bakiyorsa,
Mustakbel baba sizinle birlikte kilo aliyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir goruntu veriyorsa,
Idrariniz parlak sari rengindeyse,
Burnunuz yayiliyorsa,
Alyansinizi gobeginizin uzerinde tuttugunuzda yuvarlaklar ciziyorsa,
Bas agrilariniz varsa,
Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde cift sayi cikiyorsa,
bebeginiz erkektir.

Eger;

Erken hamilelikte mide bulantilariniz varsa,
Bebeginizin kalp atisi dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo aliyorsaniz,
Sol gogsunuz sag gogsunuzden daha buyukse,
Sacinizda kirmizi hatlar cikiyorsa,
Yuksek tasiyorsaniz,
Karniniz karpuz gibiyse,
Tatlilara as eriyorsaniz,
Meyvelere as eriyorsaniz,
Portakal suyuna as eriyorsaniz,
Hamilelik donemi boyunca normal zamanki kadar iyi gorunmuyorsaniz,
Hamilelik donemi boyunca normalden daha huysuzsaniz,
Yuzunuz normalden daha cok patlaksa,
Ekmegin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsaniz,
Gogusleriniz gercekten buyuduyse!
Siz uyurken yastiklariniz guneye bakiyorsa,
Idrariniz donuk sari rengindeyse,
Alyansinizi gobeginizin uzerine tuttugunuzda bir taraftan oteki tarafa hareket ediyorsa,
Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde tek sayi cikiyorsa,
bebeginiz kizdir.
:teytey:

Kreacher in yazısından alıntı.bebeğim büyüyor başlığı...otuzlu yaşlarda olup ilk gebelik heyecanını yaşayanlar topiği...neşemin topiği

benim iki tane düsügüm oldu suanda bende igne yapiyorum vitamin almagi aksatmayin cok onemli istirat edin allahim bebklerinizi sag saglim kucaniza verir

selam bene sizinle beraber almak istiyorum bende sekiz haftalik hamileyim 2tane bebegimi kaybetim suanda igne kullaniyorum sinem geliba ayni igneler ya vitamin almayi unutmayin önemli istirat edin

MErhaba hanımlar, bende sizin gibi 2012 şubat ayında bekliyorum bebişimi. Şu ana kadar yorgunluk dışında hiçbir şikayetim olmadı çok şükür. Doktor ayın 26 sında çağırdı o zaman 14 hafta bitmiş olucak bakalım neler diyecek şimdiden sabırsızlanıyorum :))) Ben Beylikdüzü Kolan hastanesinde Arzu hanıma gidiyorum. Aranızda aynı doktora giden varmı ??? Bu arada ayva yiyin hanımlar, bu mevsimde olmadığı için reçelini yiyorum ekim gibi çıkınca yeriz inş. :))) Birde armut iyi huylu ve güzel olmasını istiyorsanız. Bebişlerimizin ruhu 15.haftada üflenecek. çok güzel bir zaman. Arife veya bayrama denk geliyor. İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza...

hoşgeldin canım aramıza, inşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Rabbim sevindirsin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…