Burasıda güzel kızlar burayı boş bırakmayın yaa((Aranızda hamile pantolonları giymeye başlayan varmı??
canım ben giymeye başladım,dar pantolanlarla bebeği sıkıştırmayın kızlar,bol elbiseler yada o pantolonlardan alın
günaydın kızlar benim karnım henüz çıkmadı ama sık sık gaz sorunu yaşıyorsum karnımda kasılma oluyor ben çareyi tayt giymekte buldum hem rahat hemde bu yaz sıcaklarında iyi oluyor
ha bu arada burada kimse kalmadı sohbet iyice kapanmış durumda o yüzden başka topiğe geçtim baya kalabalık sizde göz ata bilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani-972.html
Sanırım bu haftalara göre hamile pantolonu yoktur ya da ben bulamadımEvde iyide dışarı çıkarken ne giyeceğimi şaşırıyorum:)[/B]
Var var ben buldum biçok yerde patolon burdan marka söylesem olurmu acaba...:26:
Bana face linkini atarmısınız ordan grubu eklemek istiyorum
doğru..canım ben giymeye başladım,dar pantolanlarla bebeği sıkıştırmayın kızlar,bol elbiseler yada o pantolonlardan alın
Büyüyor artık normal canım.günaydın fıstıklar. kıyafet sorunu ben de yaşamaya başladım. 52 kiloyla hamıle kaldım şu an 55.7'yim. bu gidişle küçük bir pufudik ayıcık olucam sanırım. ama sadece karın bölgemden aldım. karnımı gören şoka giriyor. baya baya hamile karnı artık.
İştahın yerinde o zaman canım:)Ama dikkatli git bence.
eski kotlarımı, pantolonlarımı giyiyorum ama iş yerinde falan yediğimi çıkarırken fermuarlarını, düğmelerini açıp kusuyorum yoksa baya baskı yapmaya başladı. ne olacak benim bu halim çok mu kilo aldım nedir? 3. ayım bitti 4. ayımızı 1 hafta doldurduk..
Ben geçen hafta perşembe gittim 13 haftalıkken %70 erkek dedi.Ama 12 sinde tekrar gideceğim o zaman kesinleşir..hayırlısı olsun bebekler sağlıklı olsun da bol giyeriz biz :)) sizin cinsiyetler belli mi acaba
Canım ben daha giymeye başlmadım ama giymem şart..Bulamadım hep büyükler vardı.Belinde koca bir lastik.Dedim herhalde daha erken sen nerden buldun...[/B]
Sanırım bu haftalara göre hamile pantolonu yoktur ya da ben bulamadımEvde iyide dışarı çıkarken ne giyeceğimi şaşırıyorum:)[/B]
Aynen benimde eski pantolonlarım olmuyor düğmeler ve fermuarlar yarıya kadar açık kalıyor, geçen gün hamile pantolonlarına baktım ama onlarda büyük geldi gözüme sanırım biraz daha beklemek lazım beli lastikli ve taytlarla idare ediyorum artık
bu haftalara göre yok canım yani ben bulamadım zayıf oldugum için hamile için olanlar büyük geliyor 4 ayda belki giymeye başlarım herhalde
günaydın fıstıklar. Kıyafet sorunu ben de yaşamaya başladım. 52 kiloyla hamıle kaldım şu an 55.7'yim. Bu gidişle küçük bir pufudik ayıcık olucam sanırım. Ama sadece karın bölgemden aldım. Karnımı gören şoka giriyor. Baya baya hamile karnı artık.
Eski kotlarımı, pantolonlarımı giyiyorum ama iş yerinde falan yediğimi çıkarırken fermuarlarını, düğmelerini açıp kusuyorum yoksa baya baskı yapmaya başladı. Ne olacak benim bu halim çok mu kilo aldım nedir? 3. Ayım bitti 4. Ayımızı 1 hafta doldurduk..
Kızlar bugun amniosentez yaptırdım..Hayatımın en zor günüydü diyebilirim..Çok korktum..
Çünkü doktor içeri alırken 100 de 1 bebek ölümü , 10bin de 1 anne ölümü riski var dedi..O an bittim zaten..O odadan hiç çıkamıcam sandım..Sessizce ağlamaya başladım..Backlarım zangır zangır titriyodu..
Resmen ameliyat ortamı oluştu..Hasta bakıcıklar beni hazırladılar , çarşaflar , sterilize aletler falan..
Su çekme olayı cok kısa sürdü..30 snye falan..Kolay oldu..Ama stresi beni bitirdi..1 saat falan yatırdılar sonra cıktım..Eve geldim..
-3 gün boyunca 15 dkdan fazla ayakta kalmıcam..
-Karnıma sert bişey çarptırmıcam..
-Kanama , kokulu akıntı olursa hemen doktora gitcem..
-3 gün banyoda yapmıcam..
Sonuçların bir kısmı haftaya salı cıkcakmış..Büyük bir kısmı da 3 hafta sonra inşallah..
Hoşgeldin aramıza canım.Akıllı bebek seninki o zaman:))Bellimi cinsiyeti?slm arkadaslar bende subat 2012 annesi olacam insallah benim bebisim subatin 29unda dünyaya gelecek insallah :) annesini hic üzmüyor bebisim sadece asırı bi yorgunluk var sürekli yatabilirim valla :)
Kalbini ferah tut canım gör bak bişi çıkmıycak ALLAHın izniyle..Kızlar bugun amniosentez yaptırdım..Hayatımın en zor günüydü diyebilirim..Çok korktum..
Çünkü doktor içeri alırken 100 de 1 bebek ölümü , 10bin de 1 anne ölümü riski var dedi..O an bittim zaten..O odadan hiç çıkamıcam sandım..Sessizce ağlamaya başladım..Backlarım zangır zangır titriyodu..
Resmen ameliyat ortamı oluştu..Hasta bakıcıklar beni hazırladılar , çarşaflar , sterilize aletler falan..
Su çekme olayı cok kısa sürdü..30 snye falan..Kolay oldu..Ama stresi beni bitirdi..1 saat falan yatırdılar sonra cıktım..Eve geldim..
-3 gün boyunca 15 dkdan fazla ayakta kalmıcam..
-Karnıma sert bişey çarptırmıcam..
-Kanama , kokulu akıntı olursa hemen doktora gitcem..
-3 gün banyoda yapmıcam..
Sonuçların bir kısmı haftaya salı cıkcakmış..Büyük bir kısmı da 3 hafta sonra inşallah..
Mrb. Ben 14 haftalık 5yıl arayıştan sonra hamileyim. 10 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. yaşayan 9 yaşında süpriz iyki olan bir oğlum var. ikinci bebeğimin de hemen olacağını düşünerek 5 yıl çok sıkı korunduk.5 yıl sonra kariyer tamamdı ama istenen bebek artık gelmiyordu. gelenlerde 3 adet(5-8-5 haftalık)bizi terkettiler. kan pıhtılaşması olduğunu biz ısrar ederek öğrendik. bu hamileliğim öncesi bir miymum vardı. hamile kalır kalmaz iğneye başladık 3 gün önce lekelennme oluca doktora gittim.Doktorum yeni bir miyomun oluştuğunu (17mm) bebeğimin başının yanında, çok tehlikeli olduğunu, söyledi. Düşük olabileceğini miyomun içerde olduğu için alınamayacağını beklemek gerektiğini söyledi. Çok korkuyorum.gerçekten de çaresiz bi durum mu? diyet yada bitkisel bi çözüm de mi yok? nezamana kadar tehlike devam eder? şimdiden tşk ederim. Bebeğimi tekrar kaybetmek istemiyoruuuuuuuuuuuuum... 4 MAYIS SON ADET TARİHİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?