hmmm anladım canım cepten girsen 33 kişi olduk sanırım buradakiler oraya toplandıarkadaşlar söylemiştim, kamuda çalışıyorum facebook kapalı, kısıtlı yani internet. giremiyorum o yüzden
valla kusura bakmayın ama face açmak kimin fikriyse kötü bi fikirdi. iş yerlerimizde face yasak. kaldı ki face'in o sanal ortamı da bi zaman sonra yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. oysa burda face de yapılan her aktıvıteyi yapabılırdık. ki yapıyorduk da. ama şimdi yasak olan var, face yeminli olanlar var.
selamlarrr herkese ama burası kalabalık değil ki, kimse kalmamış
buradakileri herkes okuyo ama üye olanda okuyo olmayanda erkeğide filanıda ve zaten konular kopuyo hiç bir konu doğru düzgün biryere bağlınmayıor ki konular hep askıda kalıyor konulara odaklanılmıyor aktiflik yok ama orada öyel diil ki aktif olarak konuşuluyor anında cevap...telefonundan girmeyi dene bu arada fikir benim ama seni hoşnut edemediğim için özür dilerim....
Herkes facebook ta ki gruptaKimsecikler kalmadı maalesef ...
cep kullansan olmaz mıyanlış anladınız sanırım. fıkır bız gıremeyenler için iyi değil demek istedim. face iş yerimizde yasak. evde de fırsatım olmuyor açıkcası. iş yerinde, bu başlık altında bilgileri paylaşıp okuyup zaman geçiriyordum şimdi kimseler yok babında söyledim.
yoksa fıkrınızden dolayı sizi eleştırmek ne haddıme yahu :)
kızlar alışveriş için erken mi daha yaa???
Burasıda güzel kızlar burayı boş bırakmayın yaa((Aranızda hamile pantolonları giymeye başlayan varmı??
evet ben giymeye başladım kotlarım sıkıyo artık daha rahat ediyorum hamile pantalonları ile belim kalınlaştı galiba sen ne zmndır giyiyosun
Bende giymeye başladım çünkü karnım çıktı bile :44: üzerime hiçbir kıyafetim olmuyo
Benim beli lastilki pantolonlarım vardı..Onları giyiorum..Daha almadım..Ama normal pantolonlar beni de sıkıyor..
Sanırım bu haftalara göre hamile pantolonu yoktur ya da ben bulamadımEvde iyide dışarı çıkarken ne giyeceğimi şaşırıyorum:)[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?