mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

yokk cnm daha nelerrr... öle seylerr düsünmee sakınnn.. belkimm benimki ikizdirrr cok kücükk cikomm cünkümm amaa hem idrarda cıktıı hem kanda... 10 gün önce tam 0.20 di degerim.. 10 günde bu hale geldiii

of moralim bozuldu cok kotu. Yarın sonuclara gore degerlendiricez artık. Kocis gelcek benim cıkmam lazım yarın gorusuruz canım hosca kalın

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 gün gecikme oldu bende anne adayı olmak istiyorum daha test yaptırmadım ama bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşlar ben 7+2 hamileyim şimdi doktordan geldim. ultrasonda doktor göremedi alttan ultrasonla baktı 2 defa yine göremedi.biraz idrar sıkışmasını bekledik 2 defa daha baktı son baktığında zor gördü. haftasına göreküçük mü sizce yada normal mi bu durum. çok moralim bozuldu bide düşük tehlikesi var

canım bilmiyorum ama kan değerine göre diyolar endişelenme.düşük tehlikesini nasıl anladı?

dünyam80 korkuttun beni balım yaaaaa... fellik fellik degerimii soruomm herkeseee.. ayy cumaya kadarr nasıl beklicem bennn

bide 7+2 yada 4+4 hamileyimm falan diolar yaa ne demek oo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…