Degerin benimkine gore cok yuksek. Benim hesaplarıma gore adetimi 2 gun gecti 275 280 olması lazım. Eger benim degerlerim normalse senin 2iz olmasın sakın
babamm ikizzzzzzbelkii amaa doktorr bişi demediiiii
Allah mı soyletti yoksa
O zaman senin ikizzlerin olma sansın var cidden.
cokk fark yokmuss kızz ha 263 ha 275 yakın yanii.. 5 gün var arada:44::44:
Hayır ben 4 gun varken olcturdum 34,4 cıktı senin 263 cıktı 1 gun oynuyo aramızda. Sen 1 gun sonra yaptırdın benden
a aaaaa öle miiii??? ama öle olsa doktor demez miydii degerin yüksek ikizz olabiler dieee:44::44:
O zaman benim degerim düsük
yokk cnm daha nelerrr... öle seylerr düsünmee sakınnn.. belkimm benimki ikizdirrrcok kücükk cikomm cünkümm amaa hem idrarda cıktıı hem kanda... 10 gün önce tam 0.20 di degerim.. 10 günde bu hale geldiii
of moralim bozuldu cok kotu. Yarın sonuclara gore degerlendiricez artık. Kocis gelcek benim cıkmam lazım yarın gorusuruz canım hosca kalın
balık burcu anneleri olacaksınız hadi hayırlısı.....darısı başıma bekliyoruz bakalım..:44:
kızzzlarrrr ben geldimmmm... degerimmm 263.57 mişşş... 1.5 _2 haftalık kadarr hamişş mişimmmmm... melegimm benimlee.. allahım cok sükürrrrr
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 2 gün gecikme oldu bende anne adayı olmak istiyorum daha test yaptırmadım ama bakalım hayırlısı
canım bilmiyorum ama kan değerine göre diyolar endişelenme.düşük tehlikesini nasıl anladı?merhaba arkadaşlar ben 7+2 hamileyim şimdi doktordan geldim. ultrasonda doktor göremedi alttan ultrasonla baktı 2 defa yine göremedi.biraz idrar sıkışmasını bekledik 2 defa daha baktı son baktığında zor gördü. haftasına göreküçük mü sizce yada normal mi bu durum. çok moralim bozuldu bide düşük tehlikesi var
dünyam80 korkuttun beni balım yaaaaa... fellik fellik degerimii soruomm herkeseee.. ayy cumaya kadarr nasıl beklicem bennn
Sen niye korkuyosun ben korkmaya basladım. doktora gidince beni de sor
dünyam80 korkuttun beni balım yaaaaa... fellik fellik degerimii soruomm herkeseee.. ayy cumaya kadarr nasıl beklicem bennn
bide 7+2 yada 4+4 hamileyimm falan diolar yaa ne demek oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?