mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

mrb kızlar şu hafta hesabı varya altta olan ticker galiba nasıl yapıyoz onu?bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirimmmm

Ekim 2007 doğumlu:2::2: evet biliyor ve küçük kıyafetlerini saklıyor ama hergün soruyor ne kadar bekleyecem diye artık gelsin diyor ... Bizde canım senin durumundayız kızımda inanmıyor gibi ama heyecenlı yarın doktora gideceğiz bakalım. Allah hayırlısıyla hepimizinkini sağlıklı sıhhatli doğurmamızı nasip etsin.

hoşgeldin canım.

senin kızın 1 yaş büyükmüş benim kızımdan.benimki hala zorluyo beni. çok hareketli başına buyruk.ve bi süredirde geceleri uyutmuyor.şimdi bide bulantılar başladı.gece ona kalkıyorum ama bulantıdan ilgilenemiyorum.inş. bebek doğduktan sonra düzene girer.ikisinin hakkından gelemicem diye çok korkuyorum

hosgeldin canım,herkes hosgelmiş ,hepimiz yeniyiz daha alışmaya çalışıyoruz topiğe

hayırlı olsun arkadaşlar ,,
soguknevale mesaj atmışsın ama ben cevap veremiyorumistanbul avrupa florence nightingale hastanesi ssk geçiyo ayrıca feminen kadın sağlığı merkezi fulyada,
ben çok memnunum doktorumdan gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ..benim geçmişimde dış gebelik var ,eltimde preeklampsi geçirdi 26 haftalık doğumyaptı 2. gebeliğinde yine aynı doktorumuzdayız..

Bende 7+2 günlük hamileyim ilk belirtileri hissettiğimden beri forumda sessiz izleyiciydim ama şimdi aranıza katıldım :)

Son birkaç gündür boğazımda ağrı var burnum tikali ve hapsiriyorum ilaç alamayacagimiza göre ne yapmalıyız böyle durumlarda fikri olan var mı arkadaslar?

aynı sorunu bende yaşıyorum canım ama termi kokuyorum yoksa banamı öyle geliyor bilmiyorum. bazen çıldırıorum eşime aneme soruorum kokmuo diolar sanırım bize öyle geliyor. sık sık duş alıyorum ben sen de öyle yap canını sıkma :)

Son birkaç gündür boğazımda ağrı var burnum tikali ve hapsiriyorum ilaç alamayacagimiza göre ne yapmalıyız böyle durumlarda fikri olan var mı arkadaslar?

Bol limonlu çay ic. 1 bardak caya yarım limonu sık ve oyle ic ben de olmustum 5 haftalıkken oyle atlattım.

slm arkadaşlar nasılsınız ?
ben gayet iyiyim hamileliğim iyi gidiyor bulantı yok,yemelerime dikkat ediyorum.
sıksık tuvalete gidiyorum bu sıkıntı birde bu aralar mantar oluştu bende doktora gidince soracağım bakalım artık moralimde iyi bebeğimle aramda iyi kanamamda durdu işallah hep böyle gider
yeni hamilelere hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebelikler

maşllah canım. benim de çok şükür bi sıkıntım yok. 6. haftayı devirmek üzereyim inş ara ara bebeğimle konuşayım diyorum ama çok başarılı olamıyorum sanırım. sen iyisin heralde bu konuda biraz daha büyüyünce daha çok hissedip daha iyi anlaşıcaz biz de teyzesi

evet biz anlaşmaya başladık ya da ben öyle hissediyorum
ne güzel seninkide sorunsuz gidiyor işallah hep böyle olur
bence aradaki o duygu yoğunluğunu bulup hissetmek lazım çok güzel oluyor onunnda mutlu olduğunu düşünüyorum öptüm canım daha sonra görüşelim yine ben bebeğimle yürüyüşe gideyim biraz bye

Merhabalar
benim ocak ayında zorulu kürtajım var
şu an yine hamliyeim
sat 29 nisan
ilk doktora gidişim 2 haziran
yolc sac pozitif
gs 12mm
idi pazartesi tekrar kontrolüm var bu arada ben dayanamadım başka bir doktora gittim
perşembe günü kalp atışlarını göördü 3mm dedi
folic plus 3 tane ve birde elevit tablet kullanıyorum sizler neler kullanıyorsuz

birde göğüslerim ağırlaştı sizlerin ne gibi belirtileri var

çokkkk fazla diş ağrısı çekiyorum ta çeneme vuruyor.dün de vardı ama bugun daha fazla.20 yaş dişim çıkıyo offff.ilaçta içemiyorum.bi de midem ağrımaya başladı benim.sizde de var mı

çokkkk fazla diş ağrısı çekiyorum ta çeneme vuruyor.dün de vardı ama bugun daha fazla.20 yaş dişim çıkıyo offff.ilaçta içemiyorum.bi de midem ağrımaya başladı benim.sizde de var mı

20 lik diş icin ilac icsen de fayda etmiyo zaten. Benim de midem agrıyo sabahtan beri.
Ve basım donuyo sanırım tansiyonum dustu of cok halsiizm

midem 2 gündür ağrıyo benim.öyle yemek arasında neden olduğunu çözemedim.acaba su içmekten mi?ama dişim beni mahvediyo.başımın sağ tarafım komple ağrı içinde çenem ağırlıkta tabi.yemek yerken daha fazla ağrıyo.araştırdığıma göre minoset ve parol dayanılmayacak durumda olan hamilelere önerilen ilaçlarmış.bilemedim ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…