hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almak ta nasip olsun ne kadar zamandır istiyordun?allahım bana da nasip etsin.
gayecim kızın kaç yaşında? benimki 2 ay sonra 3 ü bitircek. kardeşi olcağını biliyomu? benimki biliyo kardeşin nerde diye sorduğumda karnımı gösteriyo ama yüzündeki ifade görülmeye değer. sanki'' yemedim ama yalanınızı devam ettiriyim bakalım'' der gibi
Benim 8 mm cıkmıştı..
kızlaaaar merhabalaaar
2gün önce test yaptım ve hamile oldugumu öğrendim.2gün gecikmişti
ilk bebişim olacak allah izin verirse.
tahmini 5-6 haftalık ptesi gideceğiz dr a
heyecanlıyım coook. kasıklarımda ara ara agrılar olsada yaşadıgım bu duygu herşeye değer
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizii
Ekim 2007 doğumlu:2::2: evet biliyor ve küçük kıyafetlerini saklıyor ama hergün soruyor ne kadar bekleyecem diye artık gelsin diyor ... Bizde canım senin durumundayız kızımda inanmıyor gibi ama heyecenlı yarın doktora gideceğiz bakalım. Allah hayırlısıyla hepimizinkini sağlıklı sıhhatli doğurmamızı nasip etsin.
hosgeldin canım,herkes hosgelmiş ,hepimiz yeniyiz daha alışmaya çalışıyoruz topiğe
Son birkaç gündür boğazımda ağrı var burnum tikali ve hapsiriyorum ilaç alamayacagimiza göre ne yapmalıyız böyle durumlarda fikri olan var mı arkadaslar?
günaydın hamişler...
size bir şey soracağım
ter kokmaya başladım böle bir sorunum yoktu rolonda işe yaramıyor
bu durumun hamilelikle ilgisi olabilirmi ?
yada sizde böle birşey yaşıyormusunuz kafayı yicem
sabah duşmu aldım parfümümü rolonumu sürdüm işe geldim
ama sanki kokuyorum
Son birkaç gündür boğazımda ağrı var burnum tikali ve hapsiriyorum ilaç alamayacagimiza göre ne yapmalıyız böyle durumlarda fikri olan var mı arkadaslar?
slm arkadaşlar nasılsınız ?
ben gayet iyiyim hamileliğim iyi gidiyor bulantı yok,yemelerime dikkat ediyorum.
sıksık tuvalete gidiyorum bu sıkıntı birde bu aralar mantar oluştu bende doktora gidince soracağım bakalım artık moralimde iyi bebeğimle aramda iyi kanamamda durdu işallah hep böyle gider
yeni hamilelere hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebelikler
maşllah canım. benim de çok şükür bi sıkıntım yok. 6. haftayı devirmek üzereyim inşara ara bebeğimle konuşayım diyorum ama çok başarılı olamıyorum sanırım. sen iyisin heralde bu konuda biraz daha büyüyünce daha çok hissedip daha iyi anlaşıcaz biz de teyzesi
çokkkk fazla diş ağrısı çekiyorum ta çeneme vuruyor.dün de vardı ama bugun daha fazla.20 yaş dişim çıkıyo offff.ilaçta içemiyorum.bi de midem ağrımaya başladı benim.sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?