mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

canım belki kokmuyorsundur.burnun hassaslaştı kokuları daha çok algılıyosun ya belkide ondandır.

canım belki kokmuyorsundur.burnun hassaslaştı kokuları daha çok algılıyosun ya belkide ondandır.

Dun aksam salonda oturuyoruz gorumcemle birlikte balkonun kapısı acıktı birisi sogan kavuruyor belli gorumcem balkona daha yakın oturuyordu kokuyu alamadı benim hemen burnuma geldi sogan kokusu.

ben de dün bebikimin kesesini gördüm... birazcık daha inandım hamile olduğuma. hala tam hissedemedim. hemen hemen hiçbir belirti görmeyince

ben enı gördum sayfanızı bende 6 haftadayımm gebelıgımın bende de lekelnemeler oluyor kahverengı ve doktorla konusdum demın yat dınlen ılıskı yasak bol su ıc dedı 24 dunde kontrole gıdecem bakalım hafta bası gıttım ve kese ustten yaptıgı ultrasnla görduu sımdı yatıyorum bol bol dınlenıyorumm böle olan varmı benım doktorum ılaç vermedı bana

Bende de lekelenmeler oluyor az az.. 6- 7 haftalık hamileyim.. daha doktora gidip sormadım haftaya gitcem bakalım..
ama bir arkadaşım daha var hamile olan ondada oluyormuş o doktora sormuş doktor bu normaldir çoğu gebede gözleniyor demiş :S ondan dolayı çok problem etmedim..

Lekelenme ile kastettiğiniz ne acaba? Mesela bende de birkaç kez, hani bu yumurtlama gününde gelen beyaz, böyle iki parmağının arasına alınca uzayan bir akıntı var ya, işte ondan daha küçüğünü düşünün, böyle beyaz-sarı-kahverengimsi birşey geldi. Ama doktorum önemli birşey falan demedi... Umarım da değildir...

Kızlar bol su icin diye nedne diyormus biliyor musunuz doktorlar;
İdrar yollarında enfeksyon olusmasın diye. Benim biraz sorun varmıs idrar yollarında hemsire bol su ic dedi.
Evet idrarımı yaparken biraz yanma var 2 gundur

Bende de var biraz canım. ama benim evlendiğimden beri zaten gebelikten öncede çok slk oluyordu. bugün idrar kültürü için gittim. ama çok su içtiğim için doğru çıkmayabilir dediler. pzt gidicem inşallah. inşallah sağlıklı sıhhatli atlatırız . temizliğe ve ayakları üşütmemeye dikkat etmek lazım, bol su , pamuklu çamaşır ve çamaşırı slk slk değiştirmek gerekio. ben fazla hassaslaştırdım herhalde çok dikkat ede ede. ama insan gebelikte tedirgin oluo. tehlikeliymiş çünkü...sana da geçmiş olsun cnm...

mrb fıstıklar bende hamileyim....2.bebeğim inşallah rabbm tamamına erdirrsee şubatta doğum yapacmm...rabbm hepimizn bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin....
kızlar bi sorum olcak aranızda karın,bel kasık ağrısı yaşayan varmı ben 5 ay önce düşük yaptım bu ağrı normalse bile ben korkuyorum inşallah normaldir kızlar yorum bekliyorum lütfenn
bundan sonra çokk rahatsızz edecm siziiii

Ben 8+3 üm hala sol kasığım da ağrı oluyor..Bi de bende gaz cok oluyor ve gaz sancısı da cok oluyor..Gaz sancısı baskı yaptığı için o ağrıyla, kasık ağrısını da karıştırıyoruz.

Sizin ki bildiğimiz akıntı..O hamilelikte normal..Hatta daha da artabilir..

Lekelenme adetin ilk gününde hani kahverengi nokta nokta gibi gelir ya bazen , ona benziyor..

kızlar yaaa
ben bugün çok kötüyüm
inanılmaz başım ağrıyor... sanki havada yürüyorum .... başımın ağrısı midemi bulandırıyor
sanırım tansiyonum yükseldi

merhaba kızlar
bendede belirtiler başladı
iştahım gitti hiçbirşey yiyemiyorum
leyla gibiyim hiçbirşey yapasım yok çok tembelleştim
6+5 olduk bu arada 6.haftada başladı bu değişimler

bende kı lekelenmeler kahverengı seklınde oyuzden doktorum ıs dah yapma yat dedı dınlen bolbol dedı doktoruma cok guvenıyorumm
oyuzden ne sölerse yapıyorum 3 senedır bebebk ıcıcn urasdım cok doktora gıttım ama bu doktorum 3ay gıttım hamıle kaldım kendılınden yoksa buay asılama dusunuyodumm kısmet ısde ama lekelenmenız oluyosa mutlaka doktora görunun derım ben

merhaba kızlar
bendede belirtiler başladı
iştahım gitti hiçbirşey yiyemiyorum
leyla gibiyim hiçbirşey yapasım yok çok tembelleştim
6+5 olduk bu arada 6.haftada başladı bu değişimler

bende aynı dururmdayımm ne ıstah var ne bıse ama doktorum demısdı gıder dıyee ıstahın ılk aylarda oluyomus buu bıde ben suraklı dınlenıyorumm oyuzden oluyo bende karın agrısı cok opluyoo kasık felann hamur gıbıyım bende

selam kızlar,
Bende bugün 15:15 itibari ile Haberimi almış bulunmaktayım. Ama hala inanamıyorum.
P.tesi gideceğim doktora. Rabbim herkesin gönlünde olanın hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…