Seninki ne tansiyon , ne de şeker..Seninki hamilelikten canım..Normal bunlar
bende aynı dururmdayımm ne ıstah var ne bıse ama doktorum demısdı gıder dıyee ıstahın ılk aylarda oluyomus buu bıde ben suraklı dınlenıyorumm oyuzden oluyo bende karın agrısı cok opluyoo kasık felann hamur gıbıyım bende
selam kızlar,
Bende bugün 15:15 itibari ile Haberimi almış bulunmaktayım. Ama hala inanamıyorum.
P.tesi gideceğim doktora. Rabbim herkesin gönlünde olanın hayırlısını nasip etsin.
geçmiş olsun canım benimhayırlı olsun kızlar
bende az önce eczaneye gittim tansiyon için
ama tansiyonum 11 e 7 çıktı normal
şeker oalabilir dediler
yarın doktora gideceüim inşallah birşey çıkmaz:18:
Bugun saglık ocagında tansiyonumu olcturdum hemsire dusuk dedi sormadım ben de kac diye. Ama belliydi basım donuyodu.
herkese merhabalar..bende aranızakatılıyım dedim..
benim sat 8 mayıs ,haziran 6-7 gibi regl olmayı bekliyordum.regl tarihim geçince birde adet sancısı gibi belirtelerim devam ettği pazar akşamı idrar testi yaptım.şift çizgi çıktı inanamadım 4 test yaptım.2 sabah,ikisi akşam!:))
neden inanamadığıma gelince:mayısın 11 inde başka bi sebepten dolayı kadın doğuma gitmiştim,adetimin başından 11.gün oluyo yani.ultrasonla baktığında yumurtamın olması gerekenden 1-2-3 mm küçük olduğunu gördü.ve bana bu ay hamile kalma olasılığın yok demişti..(bu arada biz ilk denemeler nisanda başladık.mayısta hamile kaldım çok şükür)normalde adetlerim 30-31-29 günde ..belki stres yapmışsındır,yumurtan geç gelişicektir demişti.hiç bi ilaç falanda vermemişti zaten.ve ben bu ay hamile olduğumu öğrendim..hala şoktayım,ve inanamıyorum..nasıl oldu anlamış değilim.
pazartesi kandaki değer 1425 çıktı.acaba normal bi değermidir??burdan okudukça değerimin birz düşük olduğunu düşünür oldum,telaşlandım.
doktor o gün göremeyebiliriz belki ama keseye bi bakalım dedi,ben tedirgin oldum,eşim yanımda değildi çünkü.ozaman diğer pazartesi gel dedi.
sonradanda pişman oldum keşke baktırsaydım diye.ya dış gebelik falansa diye..
sizce normalmi bu değer??
diğer sayfaada bi kaç kişi normal demişti ama yaaa ben niye bukadar tedirginim..
kendi kendime heyecan yapıyorum,sürekli kalbim çarpıyo?
benim de karın,kasık ve bel ağrım var.yarın dr a sorucam bakalım bu kadarı normal mi diye.normalde regl öncesi ayaklarımda hissettiğim o sızlama gibi ağrım da var.bi sorun yoktur eminim ama insan vesvese yapıyor.hamilelerin duları kabul olurmuş :) hepimiz için çokkk rahat huzurlu ve sağlıklı bir dönem diliyorum.
kızlar bişey sorucam sat a göre 5 haftalıkta kese ölçüsü kaç olmalı???
kimse bana hoşgeldin bile dememişşş
kızlar bişey sorucam sat a göre 5 haftalıkta kese ölçüsü kaç olmalı???
benimde kasık ağrım var canım,bazen aynı anda belimle birlikte ağrıyo..kasık dediğim yer,alt karın yani..adet sancısı gibi bişey.düşük olmasından korkuyorm..bide çok iştahsızım..karnım acıkıyo ama yerken midem almıyo gibi..
kimse bana hoşgeldin bile dememişşş
bende uyku var bilmem bebekmi? daha doktora gitmedim 7 gün oldu adetim geçiyor test yaptım silikte olsa 2 çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorum midem çok şükür hiçççççççç bulanmıyor inş böyle devam eder çünkü en nefret ettiğim şey..belim biraz ağrıyor kramp giriyor arasıra karnıma soluma..nadirde olsa baş dönmem var son sata göre 11.05 di benim 5+3 günlük gözüküyor eğer hamişsem inş çok rahat gider böyle çünkü çalışıyorum ve 5 aya kadar çalışmam gerek malum para biriktirmeliyiz eşimle..:18: inş mutlu haberle dönerim buraya salı günü..ama şimdiden bebekler için olan herşeyi araştırıyorum yaa iyice çoştum ben...
kızlaaaar merhabalaaar
2gün önce test yaptım ve hamile oldugumu öğrendim.2gün gecikmişti
ilk bebişim olacak allah izin verirse.
tahmini 5-6 haftalık ptesi gideceğiz dr a
heyecanlıyım coook. kasıklarımda ara ara agrılar olsada yaşadıgım bu duygu herşeye değer
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?