mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

hayırlı olsun kızlar
bende az önce eczaneye gittim tansiyon için
ama tansiyonum 11 e 7 çıktı normal
şeker oalabilir dediler
yarın doktora gideceüim inşallah birşey çıkmaz:18:

Bugun saglık ocagında tansiyonumu olcturdum hemsire dusuk dedi sormadım ben de kac diye. Ama belliydi basım donuyodu.

benim de karın,kasık ve bel ağrım var.yarın dr a sorucam bakalım bu kadarı normal mi diye.normalde regl öncesi ayaklarımda hissettiğim o sızlama gibi ağrım da var.bi sorun yoktur eminim ama insan vesvese yapıyor.hamilelerin duları kabul olurmuş :) hepimiz için çokkk rahat huzurlu ve sağlıklı bir dönem diliyorum.

karın ağrısı falan yokda işte iştah ve tembellik

selam kızlar,
Bende bugün 15:15 itibari ile Haberimi almış bulunmaktayım. Ama hala inanamıyorum.
P.tesi gideceğim doktora. Rabbim herkesin gönlünde olanın hayırlısını nasip etsin.

hayırlı olsun canımmmm

hayırlı olsun kızlar
bende az önce eczaneye gittim tansiyon için
ama tansiyonum 11 e 7 çıktı normal
şeker oalabilir dediler
yarın doktora gideceüim inşallah birşey çıkmaz:18:
geçmiş olsun canım benim
Bugun saglık ocagında tansiyonumu olcturdum hemsire dusuk dedi sormadım ben de kac diye. Ama belliydi basım donuyodu.

geçmiş olsun dunyam

değer 1500lerde olunca kese gözüküyo canım

benimde kasık ağrım var canım,bazen aynı anda belimle birlikte ağrıyo..kasık dediğim yer,alt karın yani..adet sancısı gibi bişey.düşük olmasından korkuyorm..bide çok iştahsızım..karnım acıkıyo ama yerken midem almıyo gibi..

valla hiç midem bulantım yok desem yeri.şu an yiyeceklere aşırı bi istek var,umarım böyle devam etmez
ilerleyen dönemde bulantı vs başlar sanırım.

Bende cok hazımsızlık var..Midem sanki hiç bişeyi öğütmüyor..Sürekli soda içme ihtiyacı hissediyorum ama bazen soda da yeterli gelmiyor..

bende uyku var bilmem bebekmi? daha doktora gitmedim 7 gün oldu adetim geçiyor test yaptım silikte olsa 2 çizgiyi gördüm ama hala inanamıyorum midem çok şükür hiçççççççç bulanmıyor inş böyle devam eder çünkü en nefret ettiğim şey.. belim biraz ağrıyor kramp giriyor arasıra karnıma soluma..nadirde olsa baş dönmem var son sata göre 11.05 di benim 5+3 günlük gözüküyor eğer hamişsem inş çok rahat gider böyle çünkü çalışıyorum ve 5 aya kadar çalışmam gerek malum para biriktirmeliyiz eşimle..:18: inş mutlu haberle dönerim buraya salı günü..ama şimdiden bebekler için olan herşeyi araştırıyorum yaa iyice çoştum ben...

kızlaaaar merhabalaaar
2gün önce test yaptım ve hamile oldugumu öğrendim. 2gün gecikmişti
ilk bebişim olacak allah izin verirse.
tahmini 5-6 haftalık ptesi gideceğiz dr a
heyecanlıyım coook. kasıklarımda ara ara agrılar olsada yaşadıgım bu duygu herşeye değer
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizii

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almak ta nasip olsun ne kadar zamandır istiyordun?allahım bana da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…