- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
arkadaslar benım lekelnemler devam edıyo benım gıbı lekelenmesı devam eden varmı
hoşgeldin canım.
senin kızın 1 yaş büyükmüş benim kızımdan.benimki hala zorluyo beni. çok hareketli başına buyruk.ve bi süredirde geceleri uyutmuyor.şimdi bide bulantılar başladı.gece ona kalkıyorum ama bulantıdan ilgilenemiyorum.inş. bebek doğduktan sonra düzene girer.ikisinin hakkından gelemicem diye çok korkuyorum
mrb..inşallah bundan sonra aranızda olcam inşallah...
bende cuma günü öğrendim
yarın doktr gitcem bide onun ağzından duyarsan rahat etcem
ben sat 13 mayısdı
aramızda 2 gün var canım bende 11 05 dı bakalım doktor sana ne diyecek salıda ben gitcem inş..:44:
Benim kızımda öyle canım geceleri mutlaka uyanır ama canları sağ olsun bende dün doktora gittim kesenin yanında kanama gözüküyo dedi 1 iğne ve birde vajinal jel verdi düşük olabilir diyo kahverengi akıntım olmaya başlamıştı bakalım hayırlısı ne olacak
yarın gelir gelmez yazarım canım sen ne zaman test yaptın ve ne kadar çıktı değerin ??
bende sadece çift çizgi çıktı ama değerimi falan bilmiyorum daha kan testi yaptıramadım..çalışıyorum çünkü zamanım yok..
arkadaşlar midem çok bulanıyor,çok halsizim,yemek yiyemiyorum..
bana bir şeyler söyleyin ne olur..
mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim
ama haftasonuna denk geldiği için ilk doktr konuşmamız ve doğruluğunu yarın sabah gideceğim doktr dan duymak için sabırsızlanıyoruz.
cuma günü kan testimde 468 çıktıumarım herşey yolunda dır şoktayım da halaa inanamıyorum
arkadaşlar sizler ne zaman öğrendiz hamile olduğunuzukaç haftalıksınız...
karats öncelikle aramıza hoşgeldin,
2-3 gün öncesine kadar bende de bir belirti yoktu ,
son 2-3 gündür canımdan bezdim yataktan çıkamıyorum..
benim sat 6 mayıstı ,
5 haftamızı devirdik sanırım , perşembe günü doktor randevumuz var..
hadi bakalımm hayırlısı olsun rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
dikkat et canm lekelenme varsa ,inş kötü bişey değildir
bne pazt öğrendim 6 haftalığız canmm
gebelikte ateş kaç dereceye kadar normaldir?siz hiç ateşinizi ölçüyor musunuz?
işte fasulyem teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?