mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Benim kızımda öyle canım geceleri mutlaka uyanır ama canları sağ olsun bende dün doktora gittim kesenin yanında kanama gözüküyo dedi 1 iğne ve birde vajinal jel verdi düşük olabilir diyo kahverengi akıntım olmaya başlamıştı bakalım hayırlısı ne olacak

bendede lekelenme var ama doktor gel demedı bana yat dınlen dedı ne bır ılaç bışe vermedı

bende sadece çift çizgi çıktı ama değerimi falan bilmiyorum daha kan testi yaptıramadım..çalışıyorum çünkü zamanım yok..

hımm ...bende cuma sabahı yaptım adetimin geçmesinn 5.günü yaptım silik çızgi çıktı daha önce kabak gibi tek çizgi gördüğümden bu 2.cizgi bana gayet net gözükdü

o heycanla kan verdim 468 çıktı şimdi ne kadar artı çok merak ediyorum:18:

arkadaşlar midem çok bulanıyor,çok halsizim,yemek yiyemiyorum..
bana bir şeyler söyleyin ne olur..

ayy canımm sende bendensinnnn
bulantı,halsizlik,uyku hali,yemek yiyememe hepsi var canım drmla konuştum mümkün olduğunca yat dinlen dedi,birde benm acayipppp başım dönüyoooo bunuda söyledim gayet normal bol bol dinlen dedi yapacğımız tek şey bu
inan yiyceğimi eşim hazırladııı onu yapmaya bile dermanın yokkkk((

hadi bakalımm hayırlısı olsun rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
dikkat et canm lekelenme varsa ,inş kötü bişey değildir

benmkide 5 mayıs canmm aramızda 1 gün varr:))zamanla geçer dedi dr sıkıntı yapma ..yat dinlen

Siz o bulantıyı , yemek isteksizliğini bi de bana sorun..Hiç canım yemek istemiyo..Bi gün önce yediğim şey ertesi gün gözüme kötü güzüküyor..
Yemekle hiç aram yok kısacası..Ve sürekli bulantı hissi..

Ben cok huysuz bi kadın oldum sanki yaaa...

hep arkadaşlarımız bulantıdan bahsetmiş. çok şükür ben de pek yok. ama bugün çok çok hafif hissettim hatta kendi kendime psikolojik dedim heralde:82:

hadi bakalımm hayırlısı olsun rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
dikkat et canm lekelenme varsa ,inş kötü bişey değildir

mrb...tşkler canm inşallah bugün güzel haberlerle gelirim...:18::18:
bende lekenme yokki canım :26:

bne pazt öğrendim 6 haftalığız canmm

ne güzel allahım tamamına erdirir inşallah

günaydın arkadaşlar

benim ikinci bebeğim ilkinde de bulantı çekmedim bunda da çok hafif genelde sabahları oluyor çok şükür.ve cnm hiç birşey çekmiyor. ama bu sefer de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum herşey normal önceki gibi de vam ediyor.sanırım hareketlendikçe anlıycam hamileliğimi:26:

günaydın hamişlerr.....
cumartesi gittim doktora
kalp atışımızı gördük çok güzeldi.... pıt pıt pıt die sesine kurban olayım
resmini gün içğinde eklerim kolları bile var boyu 1,41 cm olmuş fasulyem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…