derya inci kutlarım canım darısı başıma yarın ...inş dua et banada....
kaç haflıksın canım.ne kadarlıkken görülüyor bebek ultrasonda
Masallah annesi. Kocaman olmus bunlar
hayırlı uğurlu olsun canım.hoşgeldinmrb arkadaşlar bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim
ama haftasonuna denk geldiği için ilk doktr konuşmamız ve doğruluğunu yarın sabah gideceğim doktr dan duymak için sabırsızlanıyoruz.
cuma günü kan testimde 468 çıktıumarım herşey yolunda dır şoktayım da halaa inanamıyorum
geçmiş olsun canım yaa bakalım benim 20 likler ne zaman azcak.dönem dönem ağrır yanaklarımı şişirip yüzümü yamulturlar.ağrım geçti yanağım şiş şuanda.off çok komik oldumdün çok fena ağrımıştı.
canım bende öyleyim ama yemek yemeye başladımmı bulantı gidiyo gibi oluyo ve güzel yiyorum.yemekmi iyi yememekmi bilmem ama (tabi benim için bi kaç kilo versem hiç fena olmazarkadaşlar midem çok bulanıyor,çok halsizim,yemek yiyemiyorum..
bana bir şeyler söyleyin ne olur..) hiç yememekte halsiz yapar.zaten canımız bişey yapmak istemiyo.ben kızımda canım istemiyo diye yemezdim 3 kilo verdim 1 ayda ama çokta kötü geçti bulantım hiç geçmedi.bunda zorla yemeye başlıyorum.sonra iştahım açılıyo.kızımdaki kadar kötü geçmedi şimdilik.sanırım az çok yediğim için.
canım maşallah bende hiç olmadı. doktora gittinmi sürekli olması iyi olmayabilir.Allah korusun bebeklerimizi.bence başka bi doktora daha görün garanti olsun.arkadaslar benım lekelnemler devam edıyo benım gıbı lekelenmesı devam eden varmı
Benim kızımda öyle canım geceleri mutlaka uyanır ama canları sağ olsun bende dün doktora gittim kesenin yanında kanama gözüküyo dedi 1 iğne ve birde vajinal jel verdi düşük olabilir diyo kahverengi akıntım olmaya başlamıştı bakalım hayırlısı ne olacak
canım Allah korusun .inş. bişey olmaz.sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri. sen içini ferah tutmaya çalış stres yapmada düşüğü tetiklemesin.olmaz inş bişey
bende çok üşüme oluyo.eşim şortla geziyo ben donuyorum kat kat giyiyorum.o zamanlar eşim ateşin var diyo.hiç ölçmedim ama.normaldir heralde arasıra çıkmasıgebelikte ateş kaç dereceye kadar normaldir?siz hiç ateşinizi ölçüyor musunuz?
ayy canımm sende bendensinnnn
bulantı,halsizlik,uyku hali,yemek yiyememe hepsi var canım drmla konuştum mümkün olduğunca yat dinlen dedi,birde benm acayipppp başım dönüyoooo bunuda söyledim gayet normal bol bol dinlen dedi yapacğımız tek şey bu
inan yiyceğimi eşim hazırladııı onu yapmaya bile dermanın yokkkk((
benimkide bulaşıkları yerleştiriyo ortalığı topluyo
olsun yapsınlar.bişeye ne kadar emek verirsen o kadar kıymetli olur ben buna inanıyorum.
maşallah canım yaa bizede kısmet olur inş. görmekişte fasulyem teyzeleri
canım hamilenin duası kabul olurmuş inş.tez vakitte güzel haberini alırsın.Kızlar Cuma günü aldım güzel haber doğru çıkmadı. Negatifmiş sonucum. Bu ay size katılamadım. İnşallah sonraki başlığa.
Sizlere çok güzel hamilelikler diliyorum. Bizlere de dua edin. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize hayırlısı ile kavuşun.
maşallah maşallahKızlar işte fasulyem.
7+2 haftalık bugun cekilmis fotosu. Kalp atıslarını gorduk ultrasonda. Doktor dinletmedi ama gormek bile yetti valla.
11.7 mm boyu 1.2 cm falan yaniAnnesi kurban olsun onaaaaaa
Uploaded with ImageShack.us
hoşgeldin canım inş. hep beraber güzel bi gebelik dönemi geçiririzArkadaşlar merhaba,
Bu konuyu yeni gördüm. Ben de 7+2'yim.
Geçen hafta kalp atışlarını da gördük...Ben de sizlerle paylaşımda bulunmak isterim.
Herkese sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum...
slm millet başım çok dönüyor bugün...:84:
kızlaaarrrr kızlarrrrrrrr:))) bişi sorucaktım da hani şu altda bir sayaç çıkıyor ya bebişlerin günlerini sayıyor eğlenceli bişiler onlardan bende yapsam nasıl yapılıyor ki acep:))) bi yanıtlayan olursa çok bi mesud olacağım:)))) şimdiden teşekkürler....
kızlaaarrrr kızlarrrrrrrr:))) bişi sorucaktım da hani şu altda bir sayaç çıkıyor ya bebişlerin günlerini sayıyor eğlenceli bişiler onlardan bende yapsam nasıl yapılıyor ki acep:))) bi yanıtlayan olursa çok bi mesud olacağım:)))) şimdiden teşekkürler....
Tansiyonuna baktır canım. Benim de basım cok donuyo bu gunlerde ve tansiyonum dusuk hep.
slm millet başım çok dönüyor bugün...:84:
nasıl olmuşşşş
yaaa kızzlar bir şey söyleyeceğim
ben hiç iş yapmıyorum sürekli burdayım ve sürekli bebğin resmiyle ilgileniyorum
yakında kovacaklar beni
Canım ticker yapan siteler var, benimkisi Lilipie...İstersen bilgilerini söyle sana ben yapayım?
slm canım bana da o ticker'dan yapar mısın?7+3 haftalık benim minik fasulyem. şimdiden çooooooook sağoll.
slm canım bana da o ticker'dan yapar mısın?7+3 haftalık benim minik fasulyem. şimdiden çooooooook sağoll.
ben ölçüyorum canm 5-6 gündür sabit bende 37.2
Bir de üstünde ne yazsın?[/QUOTE
sımsıkı sarıl bana miniciğim
böyle yazarsa çoook sevinirim arkadaşımBir de üstünde ne yazsın?[/QUOTE
sımsıkı sarıl bana miniciğim
Kızlar Cuma günü aldım güzel haber doğru çıkmadı. Negatifmiş sonucum. Bu ay size katılamadım. İnşallah sonraki başlığa.
Sizlere çok güzel hamilelikler diliyorum. Bizlere de dua edin. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize hayırlısı ile kavuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?