işte fasulyem teyzeleri
Deryainci: Allah size bağışlasın fasülyenizi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah (yanı sıra bizlere de inşallah) :)
Oykucum, sizin de gözünüz aydın. İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi. :)
[/QUOTE
saol canım darısı senin başına inşallah hepimiz bu güzel duygularla tamamlarız hamileliğimizi...
sağol tatlım
sanırım sende haftaya duyarsın kalp atışlarını
Kızlar Cuma günü aldım güzel haber doğru çıkmadı. Negatifmiş sonucum. Bu ay size katılamadım. İnşallah sonraki başlığa.
Sizlere çok güzel hamilelikler diliyorum. Bizlere de dua edin. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize hayırlısı ile kavuşun.
kızlaarrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrr 7+5 di bu sabah doktora gittik. kendisiyle tanıştık pıt pıt kalbini dinledik:))))))))))))))))))) allahım isteyen herkese nasip etsin böyle bir anı....inşalah her şey yolunda giderde kucağımıza almak da nasip olur.....yuppppppppiiiiii:)))))))))))))))
canmm biliyosunki her hamilelik aynı geçeck diye bişeyy yokk...benm ilk hamileliğim çokk rahattı her işi yapardım..koştururdum bu seferki çok ağır geçiyooo,çok halsizmmm,elim kolum kalkmıyoo ama 4.ayda hepsi geçeckkk inşşgünaydın arkadaşlar
benim ikinci bebeğim ilkinde de bulantı çekmedim bunda da çok hafif genelde sabahları oluyor çok şükür.ve cnm hiç birşey çekmiyor. ama bu sefer de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum herşey normal önceki gibi de vam ediyor.sanırım hareketlendikçe anlıycam hamileliğimi:26:
işte fasulyem teyzeleri
deryainci maşallah görüntüleriniz çok net..bu normal ultrason mu yoksa vajinal ultrason mu?
işte fasulyem teyzeleri
işte fasulyem teyzeleri
Kızlar işte fasulyem.
7+2 haftalık bugun cekilmis fotosu. Kalp atıslarını gorduk ultrasonda. Doktor dinletmedi ama gormek bile yetti valla.
11.7 mm boyu 1.2 cm falan yaniAnnesi kurban olsun onaaaaaa
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?