mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

kızlaarrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrr 7+5 di bu sabah doktora gittik. kendisiyle tanıştık pıt pıt kalbini dinledik:))))))))))))))))))) allahım isteyen herkese nasip etsin böyle bir anı....inşalah her şey yolunda giderde kucağımıza almak da nasip olur.....yuppppppppiiiiii:)))))))))))))))

Deryainci: Allah size bağışlasın fasülyenizi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah (yanı sıra bizlere de inşallah) :)

Oykucum, sizin de gözünüz aydın. İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi. :)

sağol tatlım
sanırım sende haftaya duyarsın kalp atışlarını

sağol tatlım
sanırım sende haftaya duyarsın kalp atışlarını

Doktorumuz 6+5 günde kendisini görmeyi beklediğimizi, 7+5 günde ise kalp atışlarını görebileceğimizi söyledi.... İnşallah, Allah'ın izniyle bize de nasip olur bunları görmek, yaşamak :) Bebek dileyen herkese nasip etsin Rabbim...

Kızlar Cuma günü aldım güzel haber doğru çıkmadı. Negatifmiş sonucum. Bu ay size katılamadım. İnşallah sonraki başlığa.
Sizlere çok güzel hamilelikler diliyorum. Bizlere de dua edin. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize hayırlısı ile kavuşun.

hayırlısı olsun canımmm:)) bizde az çalışmadık durmak yok yola devam:))

ayyy ne güzelll canm hadi hayırlısııı sağlıklada kucağına alırsın inş..hepimiz alırız inşş sağlıkla.....rabbm tamamına erdirsin

canmm biliyosunki her hamilelik aynı geçeck diye bişeyy yokk...benm ilk hamileliğim çokk rahattı her işi yapardım..koştururdum bu seferki çok ağır geçiyooo,çok halsizmmm,elim kolum kalkmıyoo ama 4.ayda hepsi geçeckkk inşş
işte fasulyem teyzeleri

fasülyen hayırlı olsun inş rabbm tamamına erdirir,sağlıkla alalım kucağımıza inşş

Kızlar işte fasulyem.
7+2 haftalık bugun cekilmis fotosu. Kalp atıslarını gorduk ultrasonda. Doktor dinletmedi ama gormek bile yetti valla.
11.7 mm boyu 1.2 cm falan yani Annesi kurban olsun onaaaaaa

Uploaded with ImageShack.us

Arkadaşlar merhaba,
Bu konuyu yeni gördüm. Ben de 7+2'yim.
Geçen hafta kalp atışlarını da gördük...Ben de sizlerle paylaşımda bulunmak isterim.
Herkese sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum...

allah allah niye dinletmiyor
bizimki dinletti gösterdi tabi görmek yetiyor ama
duyması ayrı bir güzel
neyse sağlıklı olduğunu bilmek çok güzel
benimki kollarını açmış poz verdi yavrum
çok güzelll heyecanlıyım hala
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…