mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

neden canım...nasıl negatif kan testimi çıktı ???

üzülme en kısa zamanda inşallah...

Perşembe günü Sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Açıkçası bu ay beklemiyordum (Yeni başladık çalışmaya). Telefonla aradım var dedi çok rahatlıkla. Ben o an uçtuğum için değerim kaç demedim hiç. - 3,6 imiş sonra dan öğrendim- yani çok arada değer çok çok düşükmüş -
Akşam evde test yaptım. Geçte olsa bir çizgi çıktı. Ve araya Hafta sonu girince tekrar gidemedim sağlık ocağına. Eşim ısrarla özel bir yere gidelim yapalım dedi.
Yaptırdık hem kan hem idrar HCG < 2 çıktı. Malesef. Ama durmak yok yola devam.
Rabbim hayırlısı nasip etsin. Açıkçası burukluğum olmadığına değilde yok yere ümitlendiğime oldu

Son düzenleme:
Aynen yalnız...Sabahtan akşama kadar gebelikle alakalı yerlerdeyim....
Yakında bebeğini de al git demesinler bana da

ben de aynı durumdayım arkadaşlar
daha bebişim 1 cm bile değil ama doğum odası süslemeleri, doğum fotorafçısı vs vs sarmış gidiyorum

slm arkadaşlar

az önce açık kahve rengi bir akıntım oldu çok korktum .gebeliğimden beri ilk defa oldu umarım önemli birşey değildir.ilerlerse dr arıycam tabi.kasık ağrılarım oluyor ama abartılacak kadar değil.kendimi regl gibi hissediyorum.

yat dınlen canım kendını yoruyon demkkı ben yatıyom valla dıkkatet buaylar en tehlıkelı aylarmıs bende korkuyorum ondan yatıyorum valla temızlıkbıle yapmıyorum dusun

merhaba kızlar
bugün ilk defa baş dönmem oldu,biraz sersemletti açıkçası beni.rutin karın,kasık ve bel ağrılarım dışında bi durum çok şükür.
bir de imzamı düzenledim,sürecin sağlıkla sıhhatle geçmesi dileğiyle.

Belin ağrıyor mu canım senin de?
Benim en son 5. haftada ağrımıştı bugun de ağrıyınca korktum ama geçti şükür....

canm seni korkutmak istemem ama ben düşük yaptım ve ilk leke öyle geldi kahv.renginde sennde değin gib hiçde korkmadım sabah baktım çoğaldı kanla beraber bebeğimin kalp sesini duyamadımmm ihmal yapma(((

canım senin son sat 12 05 mi aramızda 1 gün var sanırım.. benim 11 05 di..belirtilerimizde aynı inş beraber doğururuz şeker...ama doktora henüz gidemedim ben sen gittinmi?:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…