mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

kızlar bişey sorcam karından ultrasonla en erken ne zaman görünüyor bebek.

Benim 5+0'da karından ultrasonla kese göründü.
6+5'te vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışı göründü hamdolsun.Ama kalp atışı ve bebek karından belki 7. haftayı veya sonlarını bulabilir...

merhaba anneler..kafama takılan bir sorum var bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz. hamile olduğumuzu aile hekimliğine bildirmemiz gerekiyomuş 4. ve 7. aylarda aşı yapıyorlarmış hatta arayıp sanırım çağırıyorlarmış acaba böyle birşey varmı

bende evdeyım cok dolanamıyorum bıle dusun okdar agrım oluyoo suraklı dınlenıyorum valla hıc bıse yapamıyorumm rahım buyudukce olurmuss böle kıs arkadaslarımında olmus hamıleleıklerınde ama ben doktorumada söledım agrım oluyo dıyee yarın gıdıcem gene lekelenmelerımden sebep bıde kontrolum geldıı bakalım ne dıcekk

Kızlar bugun doktora gititm ultrasonda bebek 7+3 gorunmesi gerekirken 7+5 gorundu.
1 ay sonra zeka testi icin randevu verdiler. Sizden de isteyen oldu mu?

merhaba cnm.bende geçtiğimiz hafta gittim dr a. banada 1 ay sonra gelmemi testler yapılacağını söyledi ama bunlar zaten 11. ve 14. haftalar arası yapılması gereken tahliller ense kalınlığı ölçümü testi falan yapıyorlar. ve kan tahlilleri

ben öle bısey duymadımm hıcc ama zaten doktorumunz var ası vurdurmak gerekse o sölerkıı cnmm

ben gittim canım.. idrar testi yaptırmaya gitmiştim. iidrarda yanma oldugu için. çok ilgilendiler. bir dosya açıp, birkaç soru sordular. gebelikle ilgili biraz bilgi verdiler. birgün aç karnıma gitmemi kanda tsh , şeker vb. tahlillerini yapacaklarını söylediler. eğer bunları yaptırdıysan dosyaya işliyorlar sanırım. tetanoz aşısından bahsettiler. 2 aşamalıymış sanırım. ama istersem 5e tamamlatıp ömür boyu tetanoz aşısına bağışıklık kazanabiliyormuşuz , onu belirtti. tansiyonumu ölçtü. tel.imi aldı. gerektiğinde arayabilecklerini belirtti. açıkçası bu kadarını bile beklemiyordum. hepimiz ayrı ayrı kadın doğum uzmanına görünsekte ilgilenilmesi hoştu

Hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

evet genellikle coğumuzun özel doktoru var ama eğer böyle bir uygulama varsada ilgilenmeleri ve haberdar etmeleri güzel insanlık hali zamanlarını unutabiliyoruz cnm. en iyisi bende bi gidip dosyamı açtırayım

kızlar selam bile vermedinz ama ben yinede bişi sorucam, şuanda ağrım var hafif, normalmi sizce, ara ara giriyor ağrı kasıklarımdan,doktora h.sonu gidicem ama korkuyorum bişi yoktur inş. Kıvranocak kdr değil tabiki,ama korkutuor beni.

bendede agrı var cnm rahım buyurken olurmuss kasları gerılıyıomus ondan agrı oluyomus doktoruna slersınn cnm bende c ok cekıyorum agrı dınlenme verdı bana doktor

Normal canım kese büyüdükçe bu tarz ağrılar oluyor...Benim regle benzer, hatta düşüğe benzer ağrılarım da oldu çok şükür birşey olmadı.
Lekelenmen, Allah korusun kanaman olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum...Kontrolde doktorunu yine de bilgilendirirsin.
Ama lekelenme filan olursa direkt doktoruna başvur.Belki önemli olmayabilir ama muhakkak görmeli.

bendede agrı var cnm rahım buyurken olurmuss kasları gerılıyıomus ondan agrı oluyomus doktoruna slersınn cnm bende c ok cekıyorum agrı dınlenme verdı bana doktor

senin ne kdrlık cnm, ben çalışıorum otururken pek bişi olmuor ama ayağa kalktımmmı ağrıor hemen,

lekelenme derken canım, akıntı oluor açık sarımsı oda dün oldu banyodan sonra, kanama yok şükür.

lekelenme derken canım, akıntı oluor açık sarımsı oda dün oldu banyodan sonra, kanama yok şükür.

O akıntı normal canım, olmalı zaten o. Ben adet kanamasına veya lekesine benzer lekelenmeden bahsettim.
Yani kahverengi,pembe, Allah vermesin kırmızı...Kanama yani dediğim benim.Allah korusun.
İlla düşük demek değil ama doktorlarımız ilave ilaç verebiliyorlar öyle durumlarda.

çok saol canım, biras rahatladım, annemler korkuttu beni normal değil die,

düşüğe benzer ağrılar nasıl oluyor ?

hayırlı olsun canım. mutluluğun daim olsun. aramıza hoşgeldim

düşüğe benzer ağrılar nasıl oluyor ?

Ben daha önce bir düşük yaptım onun ağrılarıyla kıyaslıyorum belki herkeste farklı oluyordur.
Ben çok ciddi bel ve karın ağrıları yaşamıştım, adet görecek gibi.
Bel ağrısı daha kuyruk sokumuna yakın,yanma şeklindeydi.Karın ağrısı adet ağrıları gibi bilirsiniz.
2 gün sürdü, 2. günün gecesinde kanama başladı. Direkt kanama, lekelenme olmadan.
Ama en belirgin özellik bu ağrıların başlamasıyla birlikte gebelik belirtilerinin, mesela bulantı, uyku hali, halsizlik, başdönmesi gibi, birden bire bıçak gibi kesilmesidir.

çok saol canım, biras rahatladım, annemler korkuttu beni normal değil die,

Benim de var akıntım…Kremsi beyaz…Olması da lazım zaten…Keseyi de gördüm, kalp atışlarını da duydum…
Burada akıntısı olan bir sürü arkadaşımız da var zaten…Normal canım kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…