kızlar bişey sorcam karından ultrasonla en erken ne zaman görünüyor bebek.
karın ağrısı bendede çok oluyo canım yaaa..neyapıcam bilmiyorum.kasık ağrımda var adet olacakmış gibi ağrı birde bildiğimiz karın ağeısı yAŞıyorum..gece yatıncada çok oluyo..evde olmama rağmen nerde üşüttüm bilmiyorum(
Kızlar bugun doktora gititm ultrasonda bebek 7+3 gorunmesi gerekirken 7+5 gorundu.
1 ay sonra zeka testi icin randevu verdiler. Sizden de isteyen oldu mu?
merhaba anneler..kafama takılan bir sorum var bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz. hamile olduğumuzu aile hekimliğine bildirmemiz gerekiyomuş 4. ve 7. aylarda aşı yapıyorlarmış hatta arayıp sanırım çağırıyorlarmış acaba böyle birşey varmı
merhaba anneler..kafama takılan bir sorum var bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz. hamile olduğumuzu aile hekimliğine bildirmemiz gerekiyomuş 4. ve 7. aylarda aşı yapıyorlarmış hatta arayıp sanırım çağırıyorlarmış acaba böyle birşey varmı
Kızlar selamm bende giriyorum aranıza kabul edermisnizz
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır istiyorduk artık umudumu kesmiştim doktora gitmeye karar vermiştim, adetim herzamnki gibi gecikmişti normal gecikme die aldırış etmemiştim, cumartesi günü bi baktımm salisede çift çizgi oldu, test bozuk falan zannettim o gün sabahı zor ettim, pzar sabahı acile gitiim, hamileymişimmm şükürler olsun, 5.5 haftalıkk,çok mutluyum,
ben gittim canım.. idrar testi yaptırmaya gitmiştim. iidrarda yanma oldugu için. çok ilgilendiler. bir dosya açıp, birkaç soru sordular. gebelikle ilgili biraz bilgi verdiler. birgün aç karnıma gitmemi kanda tsh , şeker vb. tahlillerini yapacaklarını söylediler. eğer bunları yaptırdıysan dosyaya işliyorlar sanırım. tetanoz aşısından bahsettiler. 2 aşamalıymış sanırım. ama istersem 5e tamamlatıp ömür boyu tetanoz aşısına bağışıklık kazanabiliyormuşuz , onu belirtti. tansiyonumu ölçtü. tel.imi aldı. gerektiğinde arayabilecklerini belirtti. açıkçası bu kadarını bile beklemiyordum. hepimiz ayrı ayrı kadın doğum uzmanına görünsekte ilgilenilmesi hoştu
kızlar selamm bende giriyorum aranıza kabul edermisnizz
Ben 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır istiyorduk artık umudumu kesmiştim doktora gitmeye karar vermiştim, adetim herzamnki gibi gecikmişti normal gecikme die aldırış etmemiştim, cumartesi günü bi baktımm salisede çift çizgi oldu, test bozuk falan zannettim o gün sabahı zor ettim, pzar sabahı acile gitiim, hamileymişimmm şükürler olsun, 5.5 haftalıkk,çok mutluyum,
kızlar selam bile vermedinz ama ben yinede bişi sorucam, şuanda ağrım var hafif, normalmi sizce, ara ara giriyor ağrı kasıklarımdan,doktora h.sonu gidicem ama korkuyorum bişi yoktur inş. Kıvranocak kdr değil tabiki,ama korkutuor beni.
kızlar selam bile vermedinz ama ben yinede bişi sorucam, şuanda ağrım var hafif, normalmi sizce, ara ara giriyor ağrı kasıklarımdan,doktora h.sonu gidicem ama korkuyorum bişi yoktur inş. Kıvranocak kdr değil tabiki,ama korkutuor beni.
bendede agrı var cnm rahım buyurken olurmuss kasları gerılıyıomus ondan agrı oluyomus doktoruna slersınn cnm bende c ok cekıyorum agrı dınlenme verdı bana doktor
normal canım kese büyüdükçe bu tarz ağrılar oluyor...benim regle benzer, hatta düşüğe benzer ağrılarım da oldu çok şükür birşey olmadı.
Lekelenmen, allah korusun kanaman olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum...kontrolde doktorunu yine de bilgilendirirsin.
Ama lekelenme filan olursa direkt doktoruna başvur.belki önemli olmayabilir ama muhakkak görmeli.
lekelenme derken canım, akıntı oluor açık sarımsı oda dün oldu banyodan sonra, kanama yok şükür.
o akıntı normal canım, olmalı zaten o. Ben adet kanamasına veya lekesine benzer lekelenmeden bahsettim.
Yani kahverengi,pembe, allah vermesin kırmızı...kanama yani dediğim benim.allah korusun.
Illa düşük demek değil ama doktorlarımız ilave ilaç verebiliyorlar öyle durumlarda.
Normal canım kese büyüdükçe bu tarz ağrılar oluyor...Benim regle benzer, hatta düşüğe benzer ağrılarım da oldu çok şükür birşey olmadı.
Lekelenmen, Allah korusun kanaman olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum...Kontrolde doktorunu yine de bilgilendirirsin.
Ama lekelenme filan olursa direkt doktoruna başvur.Belki önemli olmayabilir ama muhakkak görmeli.
Kızlar selamm bende giriyorum aranıza kabul edermisnizz
düşüğe benzer ağrılar nasıl oluyor ?
çok saol canım, biras rahatladım, annemler korkuttu beni normal değil die,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?