mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

düşük riskini nerden anladı canım kanaman mı var?ilk 3 ay bizim için çok önemli rapor alıp dinlenmen en iyisi.yıllık izin ayrı sağlık ayrı.kendine ii bak

düşük riskini nerden anladı canım kanaman mı var?ilk 3 ay bizim için çok önemli rapor alıp dinlenmen en iyisi.yıllık izin ayrı sağlık ayrı.kendine ii bak

Kanama olmadan da düşük riski oluyor canım...Benim ilk kese göründüğünde aşağıdaydı biraz, olması gerekenden daha aşağıda düşük riski var dedi.
Sonra da kalp atışlarını duyduğumuzda içeride bir iç kanama gördü, yine risk var.
Ben kan tahliliyle gebeliğimi öğrendiğimden beri progestanla devam ediyorum.
Ama ilk 3 ay önemli gerçekten mümkün oldugunca yatmak dinlenmek lazım....

Kızlar ilk dr randevumu almış bulunmaktayım. İlk bebeğimi kaybettiğimden dolayı çok heyecanlıyım,stresli,kaygılıyım. 5+1 olucaz c.tesi günü ,bebeğimizi göremeyiz biliyorum ama inş keseyi görürüz biraz da olsa içim rahatlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğim bu sefer sıkı sıkı tutunsun anneciğine

size bugünkü maceramı anlatayım önce
sabah başka bir doktora gittim.kesemi gördü o da çok şükür yanlız kesemin yanında bir kese daha olduğunu söyledi.ailemizde ikiz olup olmadığını sordu.yüzde 90 tek gebelik dedi.ne diyeceğimi şaşırdım.baya belirgin yuvarlak bi kesecik daha var yanlız 3 ay cinselliği yasakladı,hafif kanamanın oluştuğunu söyledi.ilaç falan yazmadı ya da düşük tehlikesi falan demedi.deniz,tatil yasak dedi.haftaya da diğer doktorum gibi bu doktor da kalp atışları için çağırdı

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım, keseni görürsün diye düşünüyorum....İdrara sıkışık git.

çok geçmiş olsun canım. benimde ilk bebeğim ocak ayında, 10 haftalıkken düşükle sonuçlandı. kürtaj olmak zorunda kaldım. benim hiç bir ağrım sızım olmamıştı düşük öncesi. sadece sanırım 1 hafta önce falan şiddetli gaz ağrısı gibi bişey yaşamıştım.1-2 saat baya kıvrandırmıştı. sanki içimden kasıklarıma şiddetle baskı yapılıo gibi hissetmiştim. ben yediklerime bağlamıştım. hatta rezene içip rahatlatmaya çalışmıştım kendimi. sonra da geçip gitmişti. düşükten önceki akşam kahve sulu bir akıntı geldi. ertesi sabah doktor kontrolune giderken kırmızıya dönmeye başladı. kontrolde düştüğünü ögrendim. Rabbim hiçbirimize böyle kötü tecrübeler yaşatmasın. inşallah yeni gebelikte yüzümüzü güldürsün

Geçmiş olsun canım sana da...Amin inşallah bu gebeliğimizi sorunsuz, sıkıntısız, sağlıkla noktalarız bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim düşüğüm de Ocak ayında olmuştu, ama kürtaj olmadım ben, kendiliğinden düştü.Zaten kalp atışı filan da görülmemişti...O kadar ilerleyemedi......
Ama epey ağrılı oldu doğrusu...Düşük de zor geçti, 10 gün kadar sürdü, Rabbim bir daha yaşatmasın....

amin canım... dua edelim , birbirimizi de unutmayalım...

Canım bu düşüklerde doktor uyarıormu yani düşük tehlikesi var dikkat et diorda sonra doğanın gereği olrak düşüor öylemi?doktorunuz tahminmi ediyor. Yoksa bilginiz dışında mı düşüyor,

canım bu düşüklerde doktor uyarıormu yani düşük tehlikesi var dikkat et diorda sonra doğanın gereği olrak düşüor öylemi?doktorunuz tahminmi ediyor. Yoksa bilginiz dışında mı düşüyor,

bana düşük tehlikesi var falan dememişti. Gittiğimde 5+5 di. Keseyi gördük. 1 ay sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Tam gideceğim gün düşük oldu zaten. Kalp atışını duymaya giderken kanamam oldu, kürtaj olmak zorunda kaldım. Aslında doktorlar 15 günde 1 fln çağırması gerekio demişti bir doktor arkadaşım. Ben pek vesvese yapmak istemediğim için doktorumun dediğini yaptım. Başta sinirlendim keşke daha önce çağırsaydı diye. Sonrada şükrettim kalp atışını duymadığım daha ii oldu ...

sanırım benim de bulantılar başlıyor yavaş yavaş. bugün gün boyu midem bulandı... ve tuzlu bişeyler yiyerek bastırmaya çalıştım ama sanırım başarılı olamadım pek

Canım bu düşüklerde doktor uyarıormu yani düşük tehlikesi var dikkat et diorda sonra doğanın gereği olrak düşüor öylemi?doktorunuz tahminmi ediyor. Yoksa bilginiz dışında mı düşüyor,

Benim düşeceği belliydi %90...Bir ihtimal sağlıklı gelişir ama sanmıyorum demişti doktorum....
B-hcg değerim sürünerek artıyordu, kese görünmüyordu,kalp atışı zaten kese olmadan olmuyor...
Eğer birkaç gün içerisinde düşük başlamazsa ben sonlandıracağım gebeliğini demişti doktorum ama gerek kalmadı şükürler olsun herhangi bir operasyona.
Biyokimyasal gebelik teşhisi konmuştu bana...
Toplamda 10 gün filan reglim gecikti,5. hafta biterken düşük oldu.

Canım aslında kese göründükten 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar.
Sonra ayda bir gidiliyormuş…Ama seni kalp atışı için geç çağırmış gerçekten.

BENİM DE KAHverengi akıntım var dünden beri düşük riskim var şu an ve moralim 0.allakbullak olmuş durumdayım çok ağladım bugün ama hala patronumun haberi yok.benim şu an yatıyor olmam lazım.yarın nasıl söyliycem bilemiyorum.Of ya kahrolsun özel sektör (kendi işyerim adına)

cnm ya bence durumunu güzel bi şekilde ifade et sonuçta çok çok özel bir durum bebek. ben devlette çalışıyorum ama çok zor izin veren idarecilerim var. ama bebeğimle alakalı raporumu alıp gidince rapora bakan bütün amirlerim önce bi okudular ondan sonra imzaladılar raporumu... hiç bu kadar kolay olacağını beklemiodum. içini ferah tut bence... sonuçta Allah korusun bebeğine bişey olursa kimse ödeyemez bunun vebalini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…