cnm çok teşekkür ederim
9 da gittim dr a düşük riskin var dedi bir iğne yaptı ve progestan verdi mutlaka yatıp dinlenmen lazım rapor vereyim ama maalesef alsam bile kullanamam.sorunlu bir işyerindeyim zaten 10 gün sonra yıllık izne ayrılıcam 15 gün.allahım nolur yardım et 10 gün bişe olmasın
yorum yazıp destek olan tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum
zeka testini nasıl yapacaklarmış merak ettim.bilgi verdiler mi??Kızlar bugun doktora gititm ultrasonda bebek 7+3 gorunmesi gerekirken 7+5 gorundu.
1 ay sonra zeka testi icin randevu verdiler. Sizden de isteyen oldu mu?
5-6 haftalık çok rahat görünür Allahın izniyle...
düşük riskini nerden anladı canım kanaman mı var?ilk 3 ay bizim için çok önemli rapor alıp dinlenmen en iyisi.yıllık izin ayrı sağlık ayrı.kendine ii bak
Kızlar ilk dr randevumu almış bulunmaktayım. İlk bebeğimi kaybettiğimden dolayı çok heyecanlıyım,stresli,kaygılıyım. 5+1 olucaz c.tesi günü ,bebeğimizi göremeyiz biliyorum ama inş keseyi görürüz biraz da olsa içim rahatlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğim bu sefer sıkı sıkı tutunsun anneciğine
Ben daha önce bir düşük yaptım onun ağrılarıyla kıyaslıyorum belki herkeste farklı oluyordur.
Ben çok ciddi bel ve karın ağrıları yaşamıştım, adet görecek gibi.
Bel ağrısı daha kuyruk sokumuna yakın,yanma şeklindeydi.Karın ağrısı adet ağrıları gibi bilirsiniz.
2 gün sürdü, 2. günün gecesinde kanama başladı. Direkt kanama, lekelenme olmadan.
Ama en belirgin özellik bu ağrıların başlamasıyla birlikte gebelik belirtilerinin, mesela bulantı, uyku hali, halsizlik, başdönmesi gibi, birden bire bıçak gibi kesilmesidir.
çok geçmiş olsun canım. benimde ilk bebeğim ocak ayında, 10 haftalıkken düşükle sonuçlandı. kürtaj olmak zorunda kaldım. benim hiç bir ağrım sızım olmamıştı düşük öncesi. sadece sanırım 1 hafta önce falan şiddetli gaz ağrısı gibi bişey yaşamıştım.1-2 saat baya kıvrandırmıştı. sanki içimden kasıklarıma şiddetle baskı yapılıo gibi hissetmiştim. ben yediklerime bağlamıştım. hatta rezene içip rahatlatmaya çalışmıştım kendimi. sonra da geçip gitmişti. düşükten önceki akşam kahve sulu bir akıntı geldi. ertesi sabah doktor kontrolune giderken kırmızıya dönmeye başladı. kontrolde düştüğünü ögrendim. Rabbim hiçbirimize böyle kötü tecrübeler yaşatmasın. inşallah yeni gebelikte yüzümüzü güldürsün
Geçmiş olsun canım sana da...Amin inşallah bu gebeliğimizi sorunsuz, sıkıntısız, sağlıkla noktalarız bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim düşüğüm de Ocak ayında olmuştu, ama kürtaj olmadım ben, kendiliğinden düştü.Zaten kalp atışı filan da görülmemişti...O kadar ilerleyemedi......
Ama epey ağrılı oldu doğrusu...Düşük de zor geçti, 10 gün kadar sürdü, Rabbim bir daha yaşatmasın....
canım bu düşüklerde doktor uyarıormu yani düşük tehlikesi var dikkat et diorda sonra doğanın gereği olrak düşüor öylemi?doktorunuz tahminmi ediyor. Yoksa bilginiz dışında mı düşüyor,
senin ne kdrlık cnm, ben çalışıorum otururken pek bişi olmuor ama ayağa kalktımmmı ağrıor hemen,
sanırım benim de bulantılar başlıyor yavaş yavaş. bugün gün boyu midem bulandı... ve tuzlu bişeyler yiyerek bastırmaya çalıştım ama sanırım başarılı olamadım pek
Canım bu düşüklerde doktor uyarıormu yani düşük tehlikesi var dikkat et diorda sonra doğanın gereği olrak düşüor öylemi?doktorunuz tahminmi ediyor. Yoksa bilginiz dışında mı düşüyor,
bana düşük tehlikesi var falan dememişti. Gittiğimde 5+5 di. Keseyi gördük. 1 ay sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Tam gideceğim gün düşük oldu zaten. Kalp atışını duymaya giderken kanamam oldu, kürtaj olmak zorunda kaldım. Aslında doktorlar 15 günde 1 fln çağırması gerekio demişti bir doktor arkadaşım. Ben pek vesvese yapmak istemediğim için doktorumun dediğini yaptım. Başta sinirlendim keşke daha önce çağırsaydı diye. Sonrada şükrettim kalp atışını duymadığım daha ii oldu ...
çok geçmiş olsun canım. benimde ilk bebeğim ocak ayında, 10 haftalıkken düşükle sonuçlandı. kürtaj olmak zorunda kaldım. benim hiç bir ağrım sızım olmamıştı düşük öncesi. sadece sanırım 1 hafta önce falan şiddetli gaz ağrısı gibi bişey yaşamıştım.1-2 saat baya kıvrandırmıştı. sanki içimden kasıklarıma şiddetle baskı yapılıo gibi hissetmiştim. ben yediklerime bağlamıştım. hatta rezene içip rahatlatmaya çalışmıştım kendimi. sonra da geçip gitmişti. düşükten önceki akşam kahve sulu bir akıntı geldi. ertesi sabah doktor kontrolune giderken kırmızıya dönmeye başladı. kontrolde düştüğünü ögrendim. Rabbim hiçbirimize böyle kötü tecrübeler yaşatmasın. inşallah yeni gebelikte yüzümüzü güldürsün
Canım aslında kese göründükten 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar.
Sonra ayda bir gidiliyormuş…Ama seni kalp atışı için geç çağırmış gerçekten.
BENİM DE KAHverengi akıntım var dünden beri düşük riskim var şu an ve moralim 0.allakbullak olmuş durumdayım çok ağladım bugün ama hala patronumun haberi yok.benim şu an yatıyor olmam lazım.yarın nasıl söyliycem bilemiyorum.Of ya kahrolsun özel sektör (kendi işyerim adına)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?