mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

benim dr um da 15 günde bir çağırıyor.düşük riski için bugün gittim c.tesi yine gidecem kontrole

Benim de aynı şekilde canım...Geçen hafta gitmiştim bu hafta da kontrole gidicem...
Ben de özel sektördeyim...Ama bir şekilde risk alıp ben söyledim durumumu...

Kızlar ya şimdi baktım koyu renk sadece bir damla akmış, valla çok pimpiriklimiyim ne, normalde olan şeyleri bile canımı sıkarım artık

kızlar lekelenme düşük habercisimi? bendede oluyor çok az bir damla falan..

Doktor bisey vermedi canım idrar yanması icin. sadece su ic dedi. Bende de wc ye gitme istegi cok oluyo

Ben de geçen hafta cuma günü raporluydum doktorum hafta sonuyla da birleştir yat dinlen evde dedi. Kendimizi garantiye alalım istedi…
Benim ağrım sızım yok diye ben Cuma günü gitmeye kalktım işe. Sabah arabada müdürüm sordu az çok sıkıntım olduğunu bildiği için, ben de raporum var aslında ama ben iyiyim şikayetim olmadığı için geliyorum ben işe dedim.
Bana çok kızdı, doktorun yat dinlen dediyse yatılacak bblau, Allah göstermesin bir şey olsa ben o vebali üstlenemem, sen de üstlenemezsin. Şimdi seni evine götürücem gidip dinleniceksin dedi ve beni gerisin geriye eve getirdi. İşe gitmeme izin vermedi…Üstelik çok iyi anlaştığım biri değildir müdürüm. Çok zaman anlayışsızdır, serttir. Beni de çok sevmez öyle. Ama söz konusu bir can olunca, herkes hassaslaşıyor bence….
Cumartesi de çalışılıyor olması rağmen kimse aramadı beni iş yerinden.
Bence sıkıntılı durumumuz varsa anlatmalıyız, sonradan ah etmektense baştan söylenmeli bence. Evet hayata dair kaygılarımız var, çalışmak durumundayız ki çalışıyoruz bu halde ama hiç bir şey de bir candan önemli değil.

kızlar lekelenme düşük habercisimi? bendede oluyor çok az bir damla falan..

Her lekelenme düşük habercisi değil elbette. Kıpkırmızı kanaması olan ve sağlıklı doğum yapan kaç kişi biliyorum ama doktorunuz mutlaka haberdar edilmeli kızlar…Biz bilemeyiz çok basit bir şey de olabilir, küçücük bir önlemle geçiştirilecek bir şey de olabilir, onu biz bilemeyiz ama eşeğimizi sağlam kazığa bağlamalıyız.

Bende bugun kaydoldum..Arasıra tansiyon kilo kontrolleri yapmak için çağırcaklar.. İnşallah 20. haftada tetanoz aşısı yapılcakk..Başka bişey yok bildiğim kadarıyla..

benim dr um da 15 günde bir çağırıyor.düşük riski için bugün gittim c.tesi yine gidecem kontrole

bugün ne dedi peki doktorun? sanırım bebeğimizi ve kalp atışını duymadan rahat edemicem.böyle lekelenme ve düşük tehlikesinden bahsedince herkes korktum sanki.bende de doktor kanlanma olmuş hafif cinsellik yok dedi.ama düşük tehlikesi falan demedi Allah korusun.böyle bişe başına gelen var mı sizin doktorlar ne dedi arkadaşlar????

merhaba kızlar,
bende anne oluyorum...
çatlak kremi ne kullanıyorsunuz, mustela iyi diyorlar, biraz pahalı gibi birde netten bakacağım, önereceğiniz bir yer var mı

Castlak kremleri icin cok erken daha. Ve bence onlar para tuzagı. Benim gorumcem 8. ayına kadar hicbisey kullanmadı ve tek bir catlagı da yoktu. 8. aydan sonra 1-2 kere badem yagı kullanmıs ve karnı cok kotu catlamıstı. Ben bisey kullanmayı dusunmuyorum. Olacagı varsa zaten olur onune gecemeyiz kremle falan..

bendede oldu bir dmla az önce gördüm,, uff ya deliricem işyeindeyim, devlete gitsen geldiğin gibi gönderiyolar,,

Arkadaşlar zeka tesi dedikleri 2.li test oluyor..10 la 14.cü haftalar arası oluyor..Herkese yapılıyor..Korkulcak bişey değil..

11-14 TESTİ NASIL YAPILIR?
11-14 testi temel olarak iki ayrı incelemenin birarada değerlendirilmesi ile yapılır. Bunlar:

1. Bebeğin ensesinin arkasında bulunan sıvı kısmın kalınlığının ultrason ile ölçülmesi (fetal ense kalınlığı)
2. Anneden alınan kan örneğinde gebelik hormonu olan beta-hCG'nin serbest kısmının (free beta-hCG) ve PAPP-A (gebeliğe özgü plazma proteini-A, pregnancy associated plasma protein-A) adı verilen bir diğer proteinin ölçülmesidir

Bu ölçümler tek başlarına yapıldığında duyarlılıkları düşükken bir arada değerlendirildiklerinde başarı şansı %90'a kadar çıkmaktadır.

Benim 5+0'da karından ultrasonla kese göründü.
6+5'te vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışı göründü hamdolsun.Ama kalp atışı ve bebek karından belki 7. haftayı veya sonlarını bulabilir...
sağolun arkadaşlar.ben 1 hafta sonra falan gidiyim o zaman garanti olsun.

merhaba kızlar,
bende anne oluyorum...
çatlak kremi ne kullanıyorsunuz, mustela iyi diyorlar, biraz pahalı gibi birde netten bakacağım, önereceğiniz bir yer var mı
hayırlı olsun canım hamileliğin.
çatlaklara gelince ben çok itinalı bi şekilde badem yağı kullanmıştım kızımda 7.aya kadar bişey yoktu.sonra yavaş yavaş çatlamaya başladı.doğuma gittiğimde çok çatlamış yağ kullanmadınmı dediler :44: :44: :44: :44:

ablam çok pahalı bi krem kullandı.sonuş ikimizinde ayynı çatladı.yani olayın özü çatlaklar ırsi yani annende varsa sendede olacak çaresi yok.krem belki bi parça azaltır.

Benim annemde yoktu..İnşallah bende de olmaz..Çatlak kremlerini kaçıncı aydan itibaren kullanmak gerek..

Ben eczanede çalışırken pregnacare isimli bi krem satıyorduk..Herkes cok memnun kalıyordu..

selamlar ben de aranıza katılayım
aynı dönemde hamile kaldım
şuan 5 haftalık görünüyor .beslenme konusunda endişelerim var benim de
normalde dengeli beslenen biri değilim çok yemek seçerim
kendimi zorluyorum biraz
ama sizin özellikle yemeye çalıştığınız bişeyler var mı özellikle bu aralar

Bol bol sut ic peynir ye yogurt ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…