benim dr um da 15 günde bir çağırıyor.düşük riski için bugün gittim c.tesi yine gidecem kontrole
BENİM DE KAHverengi akıntım var dünden beri düşük riskim var şu an ve moralim 0.allakbullak olmuş durumdayım çok ağladım bugün ama hala patronumun haberi yok.benim şu an yatıyor olmam lazım.yarın nasıl söyliycem bilemiyorum.Of ya kahrolsun özel sektör (kendi işyerim adına)
kızlar bişey sorcam karından ultrasonla en erken ne zaman görünüyor bebek.
İdrar yolunda yanma devam ediyor mu? Doktor ilaç falan önerdi mi merak ettim. Ben bol bol su içiyorum ama sabahları yine hafif oluyor. Bir de idrara çıktıktan hemen sonra sanki yeniden idrara çıkmam gerekiyor gibi hissediyorum. Perşembe nasipse doktora gidicem. Ama o güne kadar insan huzursuz oluyorrr...
cnm ya bence durumunu güzel bi şekilde ifade et sonuçta çok çok özel bir durum bebek. ben devlette çalışıyorum ama çok zor izin veren idarecilerim var. ama bebeğimle alakalı raporumu alıp gidince rapora bakan bütün amirlerim önce bi okudular ondan sonra imzaladılar raporumu... hiç bu kadar kolay olacağını beklemiodum. içini ferah tut bence... sonuçta Allah korusun bebeğine bişey olursa kimse ödeyemez bunun vebalini...
kızlar lekelenme düşük habercisimi? bendede oluyor çok az bir damla falan..
merhaba anneler..kafama takılan bir sorum var bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz. hamile olduğumuzu aile hekimliğine bildirmemiz gerekiyomuş 4. ve 7. aylarda aşı yapıyorlarmış hatta arayıp sanırım çağırıyorlarmış acaba böyle birşey varmı
benim dr um da 15 günde bir çağırıyor.düşük riski için bugün gittim c.tesi yine gidecem kontrole
merhaba kızlar,
bende anne oluyorum...
çatlak kremi ne kullanıyorsunuz, mustela iyi diyorlar, biraz pahalı gibi birde netten bakacağım, önereceğiniz bir yer var mı
her lekelenme düşük habercisi değil elbette. Kıpkırmızı kanaması olan ve sağlıklı doğum yapan kaç kişi biliyorum ama doktorunuz mutlaka haberdar edilmeli kızlar…biz bilemeyiz çok basit bir şey de olabilir, küçücük bir önlemle geçiştirilecek bir şey de olabilir, onu biz bilemeyiz ama eşeğimizi sağlam kazığa bağlamalıyız.
zeka testini nasıl yapacaklarmış merak ettim.bilgi verdiler mi??
Arkadaşlar zeka tesi dedikleri 2.li test oluyor..10 la 14.cü haftalar arası oluyor..Herkese yapılıyor..Korkulcak bişey değil..
yok ben korkmadım zatenArkadaşlar zeka tesi dedikleri 2.li test oluyor..10 la 14.cü haftalar arası oluyor..Herkese yapılıyor..Korkulcak bişey değil..
sağolun arkadaşlar.ben 1 hafta sonra falan gidiyim o zaman garanti olsun.Benim 5+0'da karından ultrasonla kese göründü.
6+5'te vajinal ultrasonla bebek ve kalp atışı göründü hamdolsun.Ama kalp atışı ve bebek karından belki 7. haftayı veya sonlarını bulabilir...
hayırlı olsun canım hamileliğin.merhaba kızlar,
bende anne oluyorum...
çatlak kremi ne kullanıyorsunuz, mustela iyi diyorlar, biraz pahalı gibi birde netten bakacağım, önereceğiniz bir yer var mı
bendede oldu bir dmla az önce gördüm,, uff ya deliricem işyeindeyim, devlete gitsen geldiğin gibi gönderiyolar,,
selamlar ben de aranıza katılayım
aynı dönemde hamile kaldım
şuan 5 haftalık görünüyor .beslenme konusunda endişelerim var benim de
normalde dengeli beslenen biri değilim çok yemek seçerim
kendimi zorluyorum biraz
ama sizin özellikle yemeye çalıştığınız bişeyler var mı özellikle bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?