canım benimde başıma geldi ve inan karnımın gerildiğini kasıldığını hissettim. çok korktum ve sabaha kadar bebeğimden özür dileyip bir daha olmayacak diye söz verdim kendime. şimdi eşimle tartışacağımızı anladığımda hemen uzaklaşıyorum ortamdan. yada o gün çok gerginsem gerginliğimi başka şekilde atmaya çalışıyorum, iş çıkışı sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. çünkü eşimle tartışında olan ben ve bebişime oluyor. eşlerimiz bizler kadar duyarlı olamayabiliyor. birde hamileyiz diye onlara eziyet etmeyelim kızlar. onlar bizi biz kadar iyi anlayamazlar, doğalarına aykırı.
Anensefali isminde bir hastalık beyni ve kafatası hiç oluşmadı kalbi atıp tüm organlarının çalışmasına rağmen( allah kimseye vermesin çok kötü bişi....
inşallah bi daha yaşamam bunu dr ümit verio üzülme diye ama insan yinede korkuyo işte
şimdi hastaneden geldim 6 tüp kan ve idrar tahlili istedi cuma günü çıkacak sonuçlar dua edin bana bebeğim sağlıkla gelsin bize ...
Ayy allah korusun canım hepimizii, bana bişi demedi bende 15 gün sonra gidicem iple çekiorum, kalp atışlarını duyucaz inş. Ozaman ben iğnelerimi vurulyım ne olur olmaz hem sanki ağrım geçti sanki iğnedenmi bilmiorum, bu arada canım bişi daha sorucam işte bu 5+2 7+5 falan ne anlama gelior, çok cahil kaldım 5 haftalık 2 gün falanmı??
Aman bişey olmasında bencede olmaz yane diyim valla ALLAH IM merhamet ver eşlerimize yarabbiiiiii
ben de henüz duymadım kalp atışlarını cuma gidicem ben de bakalım. Evet canım 5+2 5 hafta 2 günlük demek
dün gittiğimde doktor kendini rahat bırak duyamıorum dedi, bende rahatım dedim, ama kasıorum kendimi anlamıorum neden. Az duyabildi ben duymadım tabi 15gün sonra net duyucaz inş. Senin ne kaç haftalık canım,
dün gittiğimde doktor kendini rahat bırak duyamıorum dedi, bende rahatım dedim, ama kasıorum kendimi anlamıorum neden. Az duyabildi ben duymadım tabi 15gün sonra net duyucaz inş. Senin ne kaç haftalık canım,
Doktor elini oynattıkça ve sen nefes aldıkça kesik kesik duyuluyor kalp atışı...
Biraz nefesini tutsan 1-2 saniye, doktor da elini titretmese gümbür gümbür duyarsınız canım
bu arada canım senin hala kilo verdiğini gösteren ticker ın var. kilo vermeye çalışmıyon di mi hala
yok cnm vermiorum
ban onu değiştiremedim ya,bilen varsa bana yardımcı olabilirmi
günaydın arkadaşlar
bu gece hiç uyumadım dehşet bir diş ağrısı var.diş hekimine gidecem inş tedavi eder çünkü düşük riskim de var ama bu ağrı dayanılmaz
bende aksam 6 dokora gıdecem bakalım banada ıne yada ılaç verecekmı lekelenmeler yuzundenn ınş kalp atısını duyarımmm
günaydın kızlar nasılsınız bakem,, dün iş çıkışı doktora gittim ağrım vardı,ded,mya pimpirkliyim die, 3 gün oldu gebe old.öğreneli 3 kez doktora gittiim, dün özele gittim artık, devletin verdiği vitamini gösterdim kullanma erken dedi, folik asit verdi, bende ağrım vr düşük olmasından korkuyorum dedim iğne verdi kızlar 3 tane, risk var demedi ama düşüğe karşı 7gün arayla vurulcakmışım.proluton-yağlı solüsyon yazıor üstünde, bilginz varmı, artık doktorlara güvenmekte zor, birinin verdiğini birdiğeri doğru bulmuor, iğne sakıncalı değildir dimi.
[SUB][/SUB]
Geçmiş olsun canım. Progestan verir belki.
İnşallah duyarsınız bugün kalp atışlarını
ıns duycaz bakalımm kalp atıslarını cnm normalde vermesı lazım aslıda cunku agrılı gıdenlerın hepsıne vermıslerr burda okuyorum cunkuu
Merhaba arkadaslar...
Bu topigi yeni gördüm, öncelikle herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin insallah....
Bende Mayısta hamile kalmıs insallah kısmet olursa subat da dogum yapacak bir anne adayıyım...Sizinle da tanısmak istedim... Adım Zeynep ilk gebeligim.... sevgiler
Merhaba arkadaslar...
Bu topigi yeni gördüm, öncelikle herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin insallah....
Bende Mayısta hamile kalmıs insallah kısmet olursa subat da dogum yapacak bir anne adayıyım...Sizinle da tanısmak istedim... Adım Zeynep ilk gebeligim.... sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?