mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Aman bişey olmasında bencede olmaz yane diyim valla ALLAH IM merhamet ver eşlerimize yarabbiiiiii

hiç duymamıştım bu hastalığı inş. bi daha başına gelmez,hiç birimizin başına gelmez.sen içini ferah tut canım.inş. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

ben de henüz duymadım kalp atışlarını cuma gidicem ben de bakalım. evet canım 5+2 5 hafta 2 günlük demek

ben de henüz duymadım kalp atışlarını cuma gidicem ben de bakalım. Evet canım 5+2 5 hafta 2 günlük demek

dün gittiğimde doktor kendini rahat bırak duyamıorum dedi, bende rahatım dedim, ama kasıorum kendimi anlamıorum neden. Az duyabildi ben duymadım tabi 15gün sonra net duyucaz inş. Senin ne kaç haftalık canım,

dün gittiğimde doktor kendini rahat bırak duyamıorum dedi, bende rahatım dedim, ama kasıorum kendimi anlamıorum neden. Az duyabildi ben duymadım tabi 15gün sonra net duyucaz inş. Senin ne kaç haftalık canım,

benim aslında henüz erken 6+2 deyim... ama eşimin yanına yeni geldim ve onla doktora gitmedik burda henüz. ben de bi ihtimal belki duyulur diyorum. ya öyle kendini kasınca duyulamıyomuymuş ilk defa duydum (hoş ilk defa duyduğum çok şey var ilk gebelik olunca)

bu arada canım senin hala kilo verdiğini gösteren ticker ın var. kilo vermeye çalışmıyon di mi hala

merhaba arkadaşlar..
doktorunuz sizdende büyük ihtimalle bazı kan ve idrar tahlilleri istemiştir.banada bi liste verdi bunları yaptır getir dedi,yaptırdım ama 15 gün sonra gideceğim için ozaman gösteririm dedim..siizler yaptırdınızmı??
sonuçlarıma baktım referans değerlerine göre olumsuz bi değer yok!(anladığım kadarıyla):))
sizinkiler nasıl?

Doktor elini oynattıkça ve sen nefes aldıkça kesik kesik duyuluyor kalp atışı...
Biraz nefesini tutsan 1-2 saniye, doktor da elini titretmese gümbür gümbür duyarsınız canım

Doktor elini oynattıkça ve sen nefes aldıkça kesik kesik duyuluyor kalp atışı...
Biraz nefesini tutsan 1-2 saniye, doktor da elini titretmese gümbür gümbür duyarsınız canım

bende aksam 6 dokora gıdecem bakalım banada ıne yada ılaç verecekmı lekelenmeler yuzundenn ınş kalp atısını duyarımmm

günaydın arkadaşlar

bu gece hiç uyumadım dehşet bir diş ağrısı var.diş hekimine gidecem inş tedavi eder çünkü düşük riskim de var ama bu ağrı dayanılmaz

bende diş ağrısı çekm,iş biri olarak söylüyorum.ben ilaç almamıştım.ağrıyan dişinin üzerine karanfil koy,çiğne.karanfil o bölgeyi uyuşturuyor rahat edersin biraz çokkkkkk geçmiş olsun.benim 20 yaş dişim çıkıodu doktor sadece gargara verdi.ilk 3 ay tedavi yapamıyoruz antibiyotik zararlı dedi ama suan rahatım çok şükür ağrım yokkk

düşük riskin mi var ki iğne verdi.yoksa senin dediklerine göre mi??

Merhaba arkadaslar...
Bu topigi yeni gördüm, öncelikle herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin insallah....

Bende Mayısta hamile kalmıs insallah kısmet olursa subat da dogum yapacak bir anne adayıyım...Sizinle da tanısmak istedim... Adım Zeynep ilk gebeligim.... sevgiler

ıns duycaz bakalımm kalp atıslarını cnm normalde vermesı lazım aslıda cunku agrılı gıdenlerın hepsıne vermıslerr burda okuyorum cunkuu

Bana gebeliğimi ilk öğrenir öğrenmez verdi doktor, sadece geç döllenme diye...bir de daha önce düşük yaptım diye, tedbiren...sonra da düşük riskim de olabileceği çıktı ortaya devam ettik...4 haftalıktan beri kullanıyorum canım...7+4üm şimdi

Merhaba tatlım , seninde hamişliğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere gelsek biran önce:)

hoşgeldin zeynepcim.... aktif, keyifli, paylaşımcı, motive edici, hevesli ve genç annelerin arasındasın... birçoğumuz da senin ve benim gibi ilk annelik heyecanını yaşayan kişiler. ama ikinci bebeklerine gebe olan arkadaşlarımız da var... burda olduğun için şanslısın bence tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…