mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

günaydın arkadaşlar

bu gece hiç uyumadım dehşet bir diş ağrısı var.diş hekimine gidecem inş tedavi eder çünkü düşük riskim de var ama bu ağrı dayanılmaz

bende ilk bebeğimi kaybettim canım endişeliyim tabii bu seferde aynı sorunlarla karşılaşıcaz diye ama bi bakımdan kendimi Allah' a bıraktım,bebikimle beraber ona emanetiz. Umarım bizde dahil tüm hamişler sorunsuz bi şekilde bitirirler bu 9 ayı. Herşey stresten. Stres yapmak yok bu sefer öyle telkinde bulunuyorum kendime. Hep güzel düşünüyorum. Onu kucağıma alıcağım günlerin hayalini kuruyorum. 10 günde geçer ,9 ayda bi bakmışsın bebeğinin kakasını temizliyosun :)

günaydın kızlar nasılsınız bakem,, dün iş çıkışı doktora gittim ağrım vardı,ded,mya pimpirkliyim die, 3 gün oldu gebe old.öğreneli 3 kez doktora gittiim, dün özele gittim artık, devletin verdiği vitamini gösterdim kullanma erken dedi, folik asit verdi, bende ağrım vr düşük olmasından korkuyorum dedim iğne verdi kızlar 3 tane, risk var demedi ama düşüğe karşı 7gün arayla vurulcakmışım.proluton-yağlı solüsyon yazıor üstünde, bilginz varmı, artık doktorlara güvenmekte zor, birinin verdiğini birdiğeri doğru bulmuor, iğne sakıncalı değildir dimi.

hayır canım olurmu öle şey, benim eltim 2 hamileliğinide bulantı kusma olmadan geçirmiş, sonuna kadrda çalışmış, annmede öle mesela bulantı hiç görmedim dior ve şuanda bendede bişi yok sadece iştahsızlık var zorlayınca çıkarıcak gibi oluorm, rahat ol sen canım, ama doktorunada sölersin yine.

günaydın canım, o iğneden bende kullandım. proluton iğne kadınlık hormonu salgısını arttıran bir iğne. sadece koruma amaçlı. eğer düşük yapıcaksa bir insan proluton iğne engel olmaz. ilk düşüğümde kullandım. ama bir işe yaramadı. bebiş iyi tutunmuşsa emin ol zaten kendini kurtarıyor. hiiiiç endişelenme. bu arada ben crinone jel kullanıyorum düşüğe karşı. doktoruna sor istersen ne diyecek o jel için? en etkili olan o jel diye biliyorum.

benimde düşük riskim var dün proluton iğne ben de yaptırdım ve progestan hap kullanıyorum.dr um mersinin iyi bilinen dr larından o yüzden güveniyorum.
Bu arada az dişçiden geldim çürük dişim vardı ve çok ağrıyor fakat düşük riski olduğu için sadece geçici dolgu yaptı risk geçince kanal tedavisi yapılacakmışama hala cnm çok yanıyor.

canım çoook geçmiş olsun öncelikle. ben 2 düşük 1 dış gebelik geçirdim.şimdi 4 hamileliğim va kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. izmirde yaşıyorum. neredeyse tüm araştırma hastaneleri ve en iyi doktorlara gittim. genetik testten tut DNA analizime kadar bakıldı. bende kanda pıhtılaşma eğilimi çıktı. yani bak progestan tipi iğneler kadınlık hormunu arttırır ama kişide düşüğe sebep olan başka bir rahatsızlık varsa o iğneler hiçbir işe yaramaz. bana neden yaramadı çünkü derdimin dermanı değildi. demek istediğim bu. yani eğer başın ağrıyorsa ağrı kesici yeter ama migrenin varsa o ağrıyı kesmez gibi birşey. ben çok rezillik çektim bu düşüklerden, çok araştırdım. o yüzden arkadaşlara bilgilerimi sunuyorum.

canım bu düşük riski nasıl anlaşılıor yada kaçıncı haftada anlaışıor,ultrasonda mı görünüor düşük riski olduğu yoksa tahlillerdemi, doktor bişi yok dedi küçük zaten dedi bana, 5 haftalık, o ilaçları verdi işte,

Evet canım bana da 5+1 ken doktor dusuk riskin var deid ve progestan verdi. Dun baska doktora gittim 7+3 idi ve doktoruma sordum bunu kullanıyorum diye.
Ben o ilacı vermiyorum dusuk icin dedi. Bilimsel olarak kanıtlanmamıs dusugu engelledigi ya da engellemedigi.

aaa çok üzüldüm canım sorun neydikide yaşarken aldılar bebişini???
inş. bunda hiç sorunun olmaz sağlıcakla kavuşursun yavruna

Anensefali isminde bir hastalık beyni ve kafatası hiç oluşmadı kalbi atıp tüm organlarının çalışmasına rağmen ( allah kimseye vermesin çok kötü bişi....
inşallah bi daha yaşamam bunu dr ümit verio üzülme diye ama insan yinede korkuyo işte
şimdi hastaneden geldim 6 tüp kan ve idrar tahlili istedi cuma günü çıkacak sonuçlar dua edin bana bebeğim sağlıkla gelsin bize ...

günaydın arkadaşlar
yeni hamileler hayırlı olsun işallah sağlıklı bir şekilde çocuklarınızı kucağınıza alırsınız
ya valla şu düşük lafını duydukça moralim çok bozuluyor bunlar nasıl doktor oluyorlar ya çok sinir oluyorum bir dr diğerinin tezini çürütüyor sanki denek insanıyız bu ne biri ilaç verir diğeri yok der biri kese görmez diğeri var der çocuk oyuncağı gibi insan hayatı
neyse ya işallah sağlıklı sıhatli doğum yaparızda rahatlarız

kızlar yaaaaa dün eşimle tartıştık ben bayağı sinirlendim üzüldüm((çok korkuyorum bebeğime bi zarar vermez demi dünkü yaşadıklarım((((((((((((

evet arkadaşım aynen doktorunun dediği gibi bilimsel olarak kanıtlanmamış ama alışılagelmiş bir tedavi olduğu için veriliyor işte bu iğneler. bu arada gebelik haftamız neredeyse aynıymış. ben 7+5 sen 7+4

kızlar yaaaaa dün eşimle tartıştık ben bayağı sinirlendim üzüldüm((çok korkuyorum bebeğime bi zarar vermez demi dünkü yaşadıklarım((((((((((((

yok ya tedirgin olma bir şey olmaz canım ya
sen yinede dikkat et fazla stres ya da sinir yapma en azından dünkü olay dünde kalmaya devam etsin ki bugün bebeğin huzurlu olsun

canım benimde başıma geldi ve inan karnımın gerildiğini kasıldığını hissettim. çok korktum ve sabaha kadar bebeğimden özür dileyip bir daha olmayacak diye söz verdim kendime. şimdi eşimle tartışacağımızı anladığımda hemen uzaklaşıyorum ortamdan. yada o gün çok gerginsem gerginliğimi başka şekilde atmaya çalışıyorum, iş çıkışı sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. çünkü eşimle tartışında olan ben ve bebişime oluyor. eşlerimiz bizler kadar duyarlı olamayabiliyor. birde hamileyiz diye onlara eziyet etmeyelim kızlar. onlar bizi biz kadar iyi anlayamazlar, doğalarına aykırı.

canım bebeğim bugün 6+3 günlük.kahverengi akıntım oldu.bel ve kasık ağrım var.dün gittim dr.a ekrana bakarken gözleri büyüdü bir anda ne oldu korkuyorum dedim.bebeği arıyorum dedi.neyseki buldu çünkü bebek çok kenarda dedi.düşük riski var dedi bir iğne yapıldı ve hap verildi.sürekli yatman gerekiyor en az 10 gün dedi.ben yatamıyorum çalışıyorum o ayrı.böyle işte

Ayy allah korusun canım hepimizii, bana bişi demedi bende 15 gün sonra gidicem iple çekiorum, kalp atışlarını duyucaz inş. Ozaman ben iğnelerimi vurulyım ne olur olmaz hem sanki ağrım geçti sanki iğnedenmi bilmiorum, bu arada canım bişi daha sorucam işte bu 5+2 7+5 falan ne anlama gelior, çok cahil kaldım 5 haftalık 2 gün falanmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…