merhaba kızlar bende bugün dr a gittim eşimle 10 gün adet gecikmem vardı ve hamile olduğumu öğrendim keseyi bile gördükkk :)umarım bu sefer sağlık sorunu çıkmaz bebeğimin çok korkuyorum dr 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarına bakçakmış nasıl geçicek zaman bilmiorum koskoca 10 günnnnn.......
günaydın arkadaşlar
bu gece hiç uyumadım dehşet bir diş ağrısı var.diş hekimine gidecem inş tedavi eder çünkü düşük riskim de var ama bu ağrı dayanılmaz
hoşgeldin funda.bebişin hayırlı olsun.inş.9 ay boyunca çok güzel paylaşımlarımız olur
benim azalıyo.çok ilginç kızımda bulantıdan iki büklüm gezerdim.bunda ara ara giren hafif bulantılarım oldu 5,6 gün ve sanki azalıyo.kızımda 1 ay sürmüştü ve çok yıpratmıştı.bunda hafif bulantı hafif yorgunluk var.kusma baş dönmesi falan yok.bu kadar sorunsuz olmasıdamı anormal yoksa.bi arkadaşım bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti.korkmaya başladım :18: :18: :18: :18: :18: :18:
günaydın kızlar nasılsınız bakem,, dün iş çıkışı doktora gittim ağrım vardı,ded,mya pimpirkliyim die, 3 gün oldu gebe old.öğreneli 3 kez doktora gittiim, dün özele gittim artık, devletin verdiği vitamini gösterdim kullanma erken dedi, folik asit verdi, bende ağrım vr düşük olmasından korkuyorum dedim iğne verdi kızlar 3 tane, risk var demedi ama düşüğe karşı 7gün arayla vurulcakmışım.proluton-yağlı solüsyon yazıor üstünde, bilginz varmı, artık doktorlara güvenmekte zor, birinin verdiğini birdiğeri doğru bulmuor, iğne sakıncalı değildir dimi.
günaydın canım, o iğneden bende kullandım. Proluton iğne kadınlık hormonu salgısını arttıran bir iğne. Sadece koruma amaçlı. Eğer düşük yapıcaksa bir insan proluton iğne engel olmaz. Ilk düşüğümde kullandım. Ama bir işe yaramadı. Bebiş iyi tutunmuşsa emin ol zaten kendini kurtarıyor. Hiiiiç endişelenme. Bu arada ben crinone jel kullanıyorum düşüğe karşı. Doktoruna sor istersen ne diyecek o jel için? En etkili olan o jel diye biliyorum.
benimde düşük riskim var dün proluton iğne ben de yaptırdım ve progestan hap kullanıyorum.dr um mersinin iyi bilinen dr larından o yüzden güveniyorum.
Bu arada az dişçiden geldim çürük dişim vardı ve çok ağrıyor fakat düşük riski olduğu için sadece geçici dolgu yaptı risk geçince kanal tedavisi yapılacakmışama hala cnm çok yanıyor.
benimde düşük riskim var dün proluton iğne ben de yaptırdım ve progestan hap kullanıyorum.dr um mersinin iyi bilinen dr larından o yüzden güveniyorum.
Bu arada az dişçiden geldim çürük dişim vardı ve çok ağrıyor fakat düşük riski olduğu için sadece geçici dolgu yaptı risk geçince kanal tedavisi yapılacakmışama hala cnm çok yanıyor.
canım çoook geçmiş olsun öncelikle. ben 2 düşük 1 dış gebelik geçirdim.şimdi 4 hamileliğim va kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. izmirde yaşıyorum. neredeyse tüm araştırma hastaneleri ve en iyi doktorlara gittim. genetik testten tut DNA analizime kadar bakıldı. bende kanda pıhtılaşma eğilimi çıktı. yani bak progestan tipi iğneler kadınlık hormunu arttırır ama kişide düşüğe sebep olan başka bir rahatsızlık varsa o iğneler hiçbir işe yaramaz. bana neden yaramadı çünkü derdimin dermanı değildi. demek istediğim bu. yani eğer başın ağrıyorsa ağrı kesici yeter ama migrenin varsa o ağrıyı kesmez gibi birşey. ben çok rezillik çektim bu düşüklerden, çok araştırdım. o yüzden arkadaşlara bilgilerimi sunuyorum.
aaa çok üzüldüm canım sorun neydikide yaşarken aldılar bebişini???
inş. bunda hiç sorunun olmaz sağlıcakla kavuşursun yavruna
Evet canım bana da 5+1 ken doktor dusuk riskin var deid ve progestan verdi. Dun baska doktora gittim 7+3 idi ve doktoruma sordum bunu kullanıyorum diye.
Ben o ilacı vermiyorum dusuk icin dedi. Bilimsel olarak kanıtlanmamıs dusugu engelledigi ya da engellemedigi.
kızlar yaaaaa dün eşimle tartıştık ben bayağı sinirlendim üzüldüm((çok korkuyorum bebeğime bi zarar vermez demi dünkü yaşadıklarım ((((((((((((
kızlar yaaaaa dün eşimle tartıştık ben bayağı sinirlendim üzüldüm((çok korkuyorum bebeğime bi zarar vermez demi dünkü yaşadıklarım ((((((((((((
canım bu düşük riski nasıl anlaşılıor yada kaçıncı haftada anlaışıor,ultrasonda mı görünüor düşük riski olduğu yoksa tahlillerdemi, doktor bişi yok dedi küçük zaten dedi bana, 5 haftalık, o ilaçları verdi işte,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?