mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

merhaba ben de şubat annesiyim. 11 mayıs sat tarihim ve bugün ilk kez dra gittim. beta değerim 850 olduğu için şu an ultrasona gerek yok dedi doktorum cumartesi 2000 i geçmişse bakarız dedi.
bu 2. hamileliğim oğlum 7 yaşında ama 7 yılda ne çok şey değişmiş anlamadım.
ve klasik sanırım düşük tehlikesine karşı progestan verdi benimki de ...
tanıştığımıza sevindim bu arada :)

Kızlar ben 7+3um şimdi.. gecen hafta gittim doktoruma kalp atışlarını duydum bebeğimin daha çok minik ama kalp atışlarını duymak mukemmeldi:)) daha önce burda yazmıştım esimle iliskiye girdik ertesi gün kahverengi lekelenme gibi olmuştu.doktora sordum sebebi bu muu sakıncası var mı diye.. Dediki 9 haftaya kadar lekelenmeler normalmiş vajinadaki tutunmadan kaynaklanan kanamalar olabilir dedi. İliskiye de girebilirsiniz ama preZarvatif kullanın enfeksiyon kapmamak için vs.. Dedi... benim gibi merak edenlere bilgi vermek istedim hepimize sağlıklı hamilelikler :))

Arkadaslar benimde kasiklarimda ağrı oluyor ve ben çok korkuyorum tıpkı regl ağrısı gibi kramp seklinde giriyor kasıklarima

Benim doktorum da iliskiye girebilirsin ama prezervatif kullanmak şartıyla dedi bende niye diye düşünüyordum :)) şimdi anladım :)

Arkadaslar benimde kasiklarimda ağrı oluyor ve ben çok korkuyorum tıpkı regl ağrısı gibi kramp seklinde giriyor kasıklarima

bende de var kasık ağrısından arkadaşlar ilk hamileliğimde hiç olmamıştı yoksa ben mi unuttum bilmiyorum..bir de aşırı şişkinlik var çok az da yesem dünyaları yemişim gibi hissediyorum..daha şimdiden patlıycam sanırım

benim de karın ve kasık ağrılarım devam etmekte.
normalde ayda 1 ultrason normal deniliyor.acaba 15 günde bir bakıldığı taktide ultrasonun bir zararı olabilir mi?
bu konuyla ilgili bişey okudunuz mu kızlar?

canlarım benimde hamilelik sorunlu geçiyor neler yaşadım ve yarın doktoruma gidicez inşallah kalp atışları ve bebişimi görürüz yazmayıp yarın ki duruma göre yazacaktım ama değerler herkeze göre değişiyor benim kan değerim bhcg çok yüksekti kesem de bebişimde gözükmedi ki renkli ult denilende alttan baktırmadım hiç ama yarında kalp atışı gözükmezse sanırım alttanda bakılacak
bulantım Allaha şükür yok baş dönmesi tansiyonum normalkende oluyor sanırım tek belirti o ve koku alma hat safhada ki kendim kokuyorum artık
doktor ilişki yasaklamayı yaş kilo gibi ve düşük arttırıcı sebeplerde varsa yasaklıyo ama normal seyirde gidiyorsa ilişkiye girebilirsiniz diyor ama mikrop kapmasın diye prezarvatifle girin diyor ama ilişkiden sonra kahverengi akıntı geliyorsa hemen yasaklıyorlar genelde kahverengi akıntı ve kanama düşük belirtisi ama komşumun ped dolusu kanama olmuş ama düşük tehlikesi varken düşmemiş şimdi kocaman evladı
ve aile hekimliği sadece bizim tetenoz aşımız değil ilerde bebeğimizin aşıları için de gerekli ordan takip edip aşılarını yapacaklar kayıt olmak başta oyüzden ve arada kan tahlili yapıp iyi olduğunu ögrenmekte iyi oluyor kayıt olmakta faydalı bence

rabbim hepimizi minik fasulyelerimize sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah

normalde ayda 1 ultrason normal deniliyor.acaba 15 günde bir bakıldığı taktide ultrasonun bir zararı olabilir mi?

aynı zamanlardayız :) bende yarın 6 oluyorum...bence çok gerekli olmadıkça çok sık olmasa daha iyi ultrason...ama beklemek de zor değil mi

canım 15 günde bir ne ben hafta da değil günde 3 kez girdiğimi biliyorum 2günde 1 renkli ult genelde doktorlar zararı yok desede biz korkuyoruz bende yaktık yavrumu diye 2ayda doktordan bıktım ama anlayabilmek içinde gidiyoruz zorunlu

aynı zamanlardayız :) bende yarın 6 oluyorum...bence çok gerekli olmadıkça çok sık olmasa daha iyi ultrason...ama beklemek de zor değil mi

şöyle ki;ben doktorumdan memnun olsamda,tanıdık iyi bir doktor tarafından gel ben takip edeyim seni diye bir telefon aldım.
hali hazırdaki doktorumu bırakmak istemiyorum,acaba ikili dr takibiyle devam etsem mi diye düşünüyorum.bu halde de ultrasona bakma sayısı fazlalaşacak.o bakımdan sordum.bilemedim ne yapsam

haklısın normalde hiç aklıma gelmeyen acabalarla dolu kafamın içi.bilinçli-bilinçsiz herşeyden şüpheleniyor insan.fazla da abartmadan yine de kuşkulu davranmak en ideali gibi.

hoşgeldin funda.bebişin hayırlı olsun.inş.9 ay boyunca çok güzel paylaşımlarımız olur

kızlar bulantılarınız ne alemde benim ki son sürat devam ediyorrrrr

benim azalıyo.çok ilginç kızımda bulantıdan iki büklüm gezerdim.bunda ara ara giren hafif bulantılarım oldu 5,6 gün ve sanki azalıyo.kızımda 1 ay sürmüştü ve çok yıpratmıştı.bunda hafif bulantı hafif yorgunluk var.kusma baş dönmesi falan yok.bu kadar sorunsuz olmasıdamı anormal yoksa.bi arkadaşım bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti.korkmaya başladım :18: :18: :18: :18: :18: :18:

ya ben denedim ama yapıştırıyorum burda çizelge yazan yere kabul etmiyor site çok çok çok denedim ama olmadı:)))

canım url yi kopyalayıp yapıştırdıktan sonra http://lmtm.lilypie.com/940ep3.png yazan bölüm haricini silip tamam dedim ben kabul etti.başka bi yöntemi varsa bilmiyorum.ama benimki böyle oldu.bi dene bakalım

merhaba kızlar bende bugün dr a gittim eşimle 10 gün adet gecikmem vardı ve hamile olduğumu öğrendim keseyi bile gördükkk :) umarım bu sefer sağlık sorunu çıkmaz bebeğimin çok korkuyorum dr 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarına bakçakmış nasıl geçicek zaman bilmiorum koskoca 10 günnnnn.......

bebeto 10 günü bitiremezsen 9 ayı nasıl bitircen canım
sorunsuz geçsinde biter Allah ın izniyle.hayırlı olsun canım

sorun 10 gün değil ki kalbi atacak mı gebelik devam edecek mi geçen sefer öle bi hastalığa kapıldı ki bebeğim resmen dermansız dert oldu ve yaşarken aldılar şimdi yine aynı risk var ve çook korkuyorum 3 ay zaten riskli ama benim için dahada fazla ne yazık ki..

aaa çok üzüldüm canım sorun neydikide yaşarken aldılar bebişini???
inş. bunda hiç sorunun olmaz sağlıcakla kavuşursun yavruna

şişkinlik sorunu bende de var. korkunç bi şekilde. özellikle akşamları yemeğin üstüne resmen ayağa kalkamıyorum karın ağrımdan. hep böyle gitmez umarım. şişecem diye fazla yemek istemiyorum bu sefer de açlıktan bayılacak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…