karın ağrısı bendede çok oluyo canım yaaa..neyapıcam bilmiyorum.kasık ağrımda var adet olacakmış gibi ağrı birde bildiğimiz karın ağeısı yAŞıyorum..gece yatıncada çok oluyo..evde olmama rağmen nerde üşüttüm bilmiyorum(
Kızlar ben 7+3um şimdi.. gecen hafta gittim doktoruma kalp atışlarını duydum bebeğimin daha çok minik ama kalp atışlarını duymak mukemmeldi:)) daha önce burda yazmıştım esimle iliskiye girdik ertesi gün kahverengi lekelenme gibi olmuştu.doktora sordum sebebi bu muu sakıncası var mı diye.. Dediki 9 haftaya kadar lekelenmeler normalmiş vajinadaki tutunmadan kaynaklanan kanamalar olabilir dedi. İliskiye de girebilirsiniz ama preZarvatif kullanın enfeksiyon kapmamak için vs.. Dedi... benim gibi merak edenlere bilgi vermek istedim hepimize sağlıklı hamilelikler :))
Arkadaslar benimde kasiklarimda ağrı oluyor ve ben çok korkuyorum tıpkı regl ağrısı gibi kramp seklinde giriyor kasıklarima
benim de karın ve kasık ağrılarım devam etmekte.
normalde ayda 1 ultrason normal deniliyor.acaba 15 günde bir bakıldığı taktide ultrasonun bir zararı olabilir mi?
bu konuyla ilgili bişey okudunuz mu kızlar?
benim de karın ve kasık ağrılarım devam etmekte.
normalde ayda 1 ultrason normal deniliyor.acaba 15 günde bir bakıldığı taktide ultrasonun bir zararı olabilir mi?
bu konuyla ilgili bişey okudunuz mu kızlar?
aynı zamanlardayız :) bende yarın 6 oluyorum...bence çok gerekli olmadıkça çok sık olmasa daha iyi ultrason...ama beklemek de zor değil mi
haklısın normalde hiç aklıma gelmeyen acabalarla dolu kafamın içi.bilinçli-bilinçsiz herşeyden şüpheleniyor insan.fazla da abartmadan yine de kuşkulu davranmak en ideali gibi.canım 15 günde bir ne ben hafta da değil günde 3 kez girdiğimi biliyorum 2günde 1 renkli ult genelde doktorlar zararı yok desede biz korkuyoruz bende yaktık yavrumu diye 2ayda doktordan bıktım ama anlayabilmek içinde gidiyoruz zorunlu
Canım ticker yapan siteler var, benimkisi Lilipie...İstersen bilgilerini söyle sana ben yapayım?
hoşgeldin funda.bebişin hayırlı olsun.inş.9 ay boyunca çok güzel paylaşımlarımız olurmerhaba ben de şubat annesiyim. 11 mayıs sat tarihim ve bugün ilk kez dra gittim. beta değerim 850 olduğu için şu an ultrasona gerek yok dedi doktorum cumartesi 2000 i geçmişse bakarız dedi.
bu 2. hamileliğim oğlum 7 yaşında ama 7 yılda ne çok şey değişmiş anlamadım.
ve klasik sanırım düşük tehlikesine karşı progestan verdi benimki de ...
tanıştığımıza sevindim bu arada :)
kızlar bulantılarınız ne alemde benim ki son sürat devam ediyorrrrr
ya ben denedim ama yapıştırıyorum burda çizelge yazan yere kabul etmiyor site çok çok çok denedim ama olmadı:)))
bebeto 10 günü bitiremezsen 9 ayı nasıl bitircen canım
sorunsuz geçsinde biter Allah ın izniyle.hayırlı olsun canım
bende de var kasık ağrısından arkadaşlar ilk hamileliğimde hiç olmamıştı yoksa ben mi unuttum bilmiyorum..bir de aşırı şişkinlik var çok az da yesem dünyaları yemişim gibi hissediyorum..daha şimdiden patlıycam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?