cnm bi de beklenen doğum tarihinizi de yazar mısınız çok şey istedim sanırım
Cnm benim gebelik geç oluştuğu için d.tarihini daha söylemedi dr.ama dediğim 6+3 üz bugün
tamam canım benım sat la aynı olacak o zaman benım de 6+3 cunkuCanım bı de gebelık tıcker larında ugur boceği bulamadım bebek var leylek var cocuk arabası var hamile kadın var gobegı yavas yavas buyuyecek hangısını ıstersın
Canım öyle biliorumda, doktor öyle dedi, geç yumurtlama olabilir dedi, 15 gün sonra gidicem ozaman net öğrenirim, peki bu çizelgeyi güncellememiz gerekicekmi, nasıl olcek.
ay agep 86 cım olmuş seninki masallh cok cici olmuş güle güle kullan cnm
hayır canım o kendılıgınden ılerlıyor. Hımm eger doktor ole dedıyse ıstersen ona gore bı sat tarıhı hesaplayalım tam doktorun dedıgı tarıh olsun sen bılırsın ve duzeltmemı ıstedıgın baska bısey varsa onu da duzeltelım ıcıne tam sınsın
çok teşekür ederim canım ya,çok şeker olmuş, bu arada adım ayşe ya seninki,
ben de zeynep ayşecim memnun oldum
slm kıslar bugun doktora gıttım kese buyumus 15.9 olmus ama bebegı göremedı ıcıcnde ustten ultrasonla bakdı bıdakı carşambaya kadar bekleyelım dedı
ozmanda göremessem bebegı ozaman keseyı almak zorunda kalıcak ultrasonu verdı bana eve geldım bakdım ben göruyorum kesenın ıcıcnde ısısga tutunca bebegı o göremıyoo ne yapcamı sasırdımm allah bullak oldumm ılk bebegım ıns carsambaya kadar göruncekk dua edın bana benımgıbı olan varmı aranızdaa kese byuyoo suan ıyı dedı ama bebebkyok ben gec yumurtladım galıba ebek ufak daha kafam karısdı zatee offfffff
Zeynnn ben hala bekliyorum seni
ben folbiol alıyorum onuda şeker gibi ağzıma alıyorum hemen eriyo zaten küçücük bişey nasıl içtiğimi anlamıyorum bile.ilginç sen ne kullanıyosunda mideni bulandırıyo şaşırdım??
bana aile hekimim gece yatarken iç dedi
Kızlar benim kıyafetlerim dar gelmeye başladı
yada karnımı sıkıştrıyor die psikolojık rahatsız oluyorum
ama 2 ayda 3,5 kilo aldım
sizin durumlar nasıl ben yemek konusunda hiç kendimi durduramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?