mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Cnm benim gebelik geç oluştuğu için d.tarihini daha söylemedi dr.ama dediğim 6+3 üz bugün

tamam canım benım sat la aynı olacak o zaman benım de 6+3 cunku canım bı de gebelık tıcker larında ugur boceği bulamadım bebek var leylek var cocuk arabası var hamile kadın var gobegı yavas yavas buyuyecek hangısını ıstersın

Canım öyle biliorumda, doktor öyle dedi, geç yumurtlama olabilir dedi, 15 gün sonra gidicem ozaman net öğrenirim, peki bu çizelgeyi güncellememiz gerekicekmi, nasıl olcek.

Canım öyle biliorumda, doktor öyle dedi, geç yumurtlama olabilir dedi, 15 gün sonra gidicem ozaman net öğrenirim, peki bu çizelgeyi güncellememiz gerekicekmi, nasıl olcek.

hayır canım o kendılıgınden ılerlıyor. hımm eger doktor ole dedıyse ıstersen ona gore bı sat tarıhı hesaplayalım tam doktorun dedıgı tarıh olsun sen bılırsın ve duzeltmemı ıstedıgın baska bısey varsa onu da duzeltelım ıcıne tam sınsın

canım ozaman ben doktora gittiğimde öğreneyim güselce,şimdi böyle kalsın, bu arada ben çok acemiyim ya doktora ne sorucamı bile bilmiorum o derece yani,

canım benim doktorumda kesem 12 mm iken göremedi.zaten 20 nin üzerinde görülüyor dedi.haftaya da karından göremezse vajinadan bakıcak.keşke vajinadan da baksaydı.senin dediğin gibi ultrason resminde kesenin içinde ben de bebek görüyorum böyle gölge şeklinde anlamadım beklemek en iisi

Kızlar benim kıyafetlerim dar gelmeye başladı
yada karnımı sıkıştrıyor die psikolojık rahatsız oluyorum
ama 2 ayda 3,5 kilo aldım
sizin durumlar nasıl ben yemek konusunda hiç kendimi durduramıyorum

derya 33 canım senin tickerın da hazır.

http://lbdf.lilypie.com/zGeip3.png

yukardaki linki kopyalıyorsun, kontrol paneline girip profilini düzenle seçeneğine tıklıyorsun bu sayfAnın alt tarafında bulunan çizelge kutucuğuna kopyaladığın linki yapıştırıp kaydet deyip cıkıyorsun. hadi hayırlı olsun cnm

Ben daha ölçmedim kilomu, ama benim erken 1,5 aylık daha, şuanda iştah yok bende pek, az yiyorum acıkıorum hemen tabi,yine yiyorum,meyve çok yiyorum, canım sizde bulantı kusma varmı bende hiç yok,

Kızlar benim kıyafetlerim dar gelmeye başladı
yada karnımı sıkıştrıyor die psikolojık rahatsız oluyorum
ama 2 ayda 3,5 kilo aldım
sizin durumlar nasıl ben yemek konusunda hiç kendimi durduramıyorum

valla canım ben hala basküle çıkmadım :18: benim iştahım da ıyıydı ama ıkı gundur bulantılar başladıgı ıcın yemek yemek için zorluyorum kendımı. ben de sankı gobegım buyuyor gıbı hıssetmıstım ama bı arkadasım bu vakıtte buyumez erken dedı. ben de senın gıbı , ozellıkle ılk zamanlarda sankı karnımı zorluyormusum gıbı gelıyordu haraket ederken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…